Görüş Bildir
Haberler
HTC'den One X İçin U Dönüşü

HTC'den One X İçin U Dönüşü

Onedio Medya
19.02.2014 - 21:14 Son Güncelleme: 19.02.2014 - 21:44

Htc'den One X İçin U Dönüşü!

HTC, daha önce KitKat'a güncellemeyeceğini söylediği eski amiral gemisi hakkında karar değiştiriyor!

HTC , Cuma günü Reddit'te düzenlediği soru-cevap etkinliğinde kullanıcılarının merak ettiği birçok konuya ışık tuttu. Eski telefonları hakkında da konuşan HTC, güncelleme konusunda U dönüşü yapmış gibi görünüyor.

HTC'nin Kuzey Amerika ürün yönetimi takımı, konuşmasında güncellemeler konusundaki geçmişlerinin, çok da iyi olmadığını itiraf ederken, bu işlemleri artık daha şeffaf hale getireceklerini ve güncellemeleri ulaştırmak için mümkün olduğunca hızlı davranacaklarını söyledi.

HTC, Nvidia'nın Tegra 3 yonga setiyle çalışan One X ve One X+ için desteği geri çekmesinin , güncelleme yapmalarını engellediğini söyledi. Ancak şirket, konuşmasının devamında HTC One X'e Android 4.4 KitKat'ı getirme olasılıklarını 'etkin olarak incelediklerini' söyleyerek One X kullanıcılarını sevindirdi.

Firma, tüm amiral gemisi ürünlerini 2 sene boyunca büyük güncellemelerle besleyeceğinin de haberini verdi. Bu arada HTC 8X kullanıcıları için de iyi bir haber var. HTC, Windows Phone 8.1 güncellemesi için Microsoft'la beraber çalıştığını doğrulamış bulunuyor. HTC, farklı cihazlarındaki yazılım güncellemeleriyle ilgili bilgileri bu sayfasında paylaşıyor.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/htc-den-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın