Görüş Bildir
Haberler
HTC, 8S'e Sunduğu Desteği Erkenden Kesebilir!

HTC, 8S'e Sunduğu Desteği Erkenden Kesebilir!

Onedio Medya
09.08.2014 - 13:34 Son Güncelleme: 09.08.2014 - 13:54

Htc, 8S'e Sunduğu Desteği Erkenden Kesebilir!

HTC'den gelen açıklamalar, henüz 'eski' sınıfına girmeyen bu cebin güncellenmeyeceğini söylüyor!

Windows Phone 8.1 Update 1 güncellemesi, birkaç gün önce Microsoft tarafından geliştiricilere dağıtılmaya başlandı . Ancak güncellemeler sırasında sorun yaşayan HTC'den gelen bir açıklama, firmanın yeni telefonlarından en az birinin geleceğini şüpheye düşürdü.

Bazı HTC cihazlarının Update 1 (GDR1) güncellemesini almamasının nedeni, Microsoft forumlarında ortaya çıkmıştı. Buna göre sorun, bazı HTC'lerin eski firmware'lere sahip olmasıydı. Microsoft, daha sonra yaptığı bir açıklamada ise ' HTC'nin sorunu bulduğunu ve düzeltmek üzere üzerinde çalıştığını ' söyledi. Bu açıklamalar, güncellemenin HTC telefonlarına yakın gelecekte sunulacağı ümitlerini yeşertmişti.

HTC, bu bilgileri doğrulasa da yaptığı açıklamalar, HTC cihazlarının Update 1'i alacağı konusuna şüphe düşürdü. Bir HTC yetkilisi, HTC 8X'le ilgili sorunları çözmek üzere çalıştıklarını söyledi. Ancak aynı kişi, HTC 8S 'in Update 1'i almayacağını, çünkü ' donanımın kriterleri karşılamadığını ' söyledi. Bu açıklamalar İngilizceye çeviri olduğundan, söylenmek istenen tam olarak anlaşılmıyor, dolayısıyla bahsedilen güncellemenin Geliştirici Önizleme mi, yoksa GDR1 güncellemesinin tamamı mı olduğu bilinmiyor.

Ancak HTC 8S'in Update 1'i (yani GDR1'i) hiç almaması daha muhtemel görünüyor. 8S çok büyük satış rakamlarına ulaşmamış olabilir, ancak böyle bir hamle, HTC'nin çıkalı henüz 2 sene bile bir telefon için desteği yine kestiğini gösterecek.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/htc-8s-e...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın