Görüş Bildir
Haberler
Hoşlandığın Kişiyi Tavlamak İçin Hangi Özelliğini Kullanmalısın?

etiket Hoşlandığın Kişiyi Tavlamak İçin Hangi Özelliğini Kullanmalısın?

Size kıyak gibi kıyak geçiyoruz ve hoşlandığın kişiyi tavlamak için hangi özelliğini kullanman gerektiğini söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu hafta sonu planını sorarak testimize başlayalım.

2. Bir motorsiklet alacak olsan hangi rengini seçerdin?

3. Bir gelinlik/damatlık seç desek?

4. Sıra dışı bir balayına çıkacaksın diyelim. Nereyi tercih ederdin?

5. Sevgilinle sinemaya gitsen ne tür bir film tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evlenince kaç çocuğun olsun istersin?

7. Aşağıdaki tablolardan hangisini duvarına asmak isterdin?

8. En sevdiğin çizgi roman desek?

9. Son olarak en sevdiğin çikolata türünü seç de testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zekanı!

Zekanı!

Sen hoşlandığın kişiyi tavlamak için kesinlikle zekanı kullanmalısın. Keskin ve kıvrak zekan sayesinde etkileyemeyeceğin kişi yok. Senin bu derece zeki olduğunu gören birinin zaten etkilenmemesi mümkün değil. Eksik olan taraflarını o muhteşem zekanla öyle bir kapatıyorsun ki kimse sende başka bir şey aramıyor. Sadece hayran hayran ne kadar zeki olduğunu izliyorlar.

Entelektüelliğini!

Entelektüelliğini!

Sen hoşlandığın kişiyi tavlamak için kesinlikle entelektüelliğini kullanmalısın. İnsanlar seninle konuşmaya başladığında ağızları açık seni izlemekten başka bir şey yapamıyorlar. O kadar bilgiyi nereden ve nasıl öğrendiğini ve hafızana kazıdığını anlamakta güçlük çekiyorlar. Sana küçük bir sır verelim. Cidden ama cidden çok şanslısın. Çünkü insanlar en çok entelektüel seviyesi yüksek olanlardan hoşlanıyorlar. Bunun kıymetini iyi bil ve böyle devam et. İsteyip de elde edemeyeceğin şey neredeyse yok gibi.

Yakışıklılığını/güzelliğini!

Yakışıklılığını/güzelliğini!

Sen hoşlandığın kişiyi tavlamak için kesinlikle yakışıklılığını ya da güzelliğini kullanmalısın. Seni bir gören dönüp bir daha bakıyor. Girdiğin her ortamın yıldızı olmaman için hiçbir neden yok. Hoşlandığın kişinin seni görmesi yetiyor da artıyor çünkü etkilenmemesi mümkün değil. Sakın korkma. Hoşlandığın kişi seni koluna takabilmek için zaten senden önce davranacak. Ama bu demek değil ki sen de sırf yakışıklı ya da güzelim diye odun gibi davranmalısın. Vallahi seni öyle ortada bırakırlar ki sudan çıkmış balığa dönersin. O yüzden bu kadar büyük bir avantajı kaybetmeden, abartmadan yoluna devam et. Önün her daim açık olacak.

Paranı!

Paranı!

Sen hoşlandığın kişiyi tavlamak için kesinlikle paranı kullanmalısın. Gerçi zengin misin fakir misin bilmiyoruz ama eğer zengin olursan paranı kullan yani. Yalnız unutma ki böyle ilişkiler yalan ilişkilerdir. Senin için aslında biraz üzülmedik desek yalan olur. Senin durumun biraz sakat. He diyelim ki doğru kişiyi buldun ve zenginliğinden etkilendi. İş orada bitmiyor. Abartıp işin cılkını çıkartırsan kapının önüne koyuverirler. Biz söyleyelim de sen yine bildiğin gibi yap.

Seksapaliteni!

Seksapaliteni!

Sen hoşlandığın kişiyi tavlamak için kesinlikle seksapaliteni kullanmalısın. Seni gören birinin içinin kaynamaması mümkün değil. Yani ne desek bilemiyoruz şu an. Senin gibiler gerçekten az bulunuyor. Bulan da dört elle sarılıp bir daha bırakmıyor. Aslında senin dışarı çıkmanı yasaklayıp bir odaya kapatsalar diğer insanlar hiç de sesini çıkartmaz. :) Bu dünyaya resmen haksız rekabet ortamı oluşturmak için gelmişsin. Biraz diğer insanları da düşünsen iyi olur.

Romantikliğini!

Romantikliğini!

Sen hoşlandığın kişiyi tavlamak için kesinlikle romantikliğini kullanmalısın. Tanrım! Sen ne kadar da ince ruhlu birisin. Seni tanıyan seni görenin kalbi pır pır ediyor, gözlerinde kalp işareti beliriyor. Hoşlandığın insanı nasıl mutlu edeceğini o kadar iyi biliyorsun ki daha flört aşamasındayken hemen anlıyorlar senin ne kadar romantik biri olduğunu. Sonra da kaptırıveriyorlar gönüllerini anında. Sen kendi mutluluğundan çok hoşlandığın insanın mutluluğunu düşünen birisin. Onun mutlu olması seni mutlu edecek tek olmuş neredeyse. Helal olsun sana gerçekten.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
872
446
247
245
54
47
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

banane abi ilk o tavlasın

Sek...

Şişt naber =P

Aslıhan Öztürk

Zekiliğinle. Malım lan ben ne zekası asdfgasdfghj

Katilice

Seksapaliteni! Lanet olsun ki öyle. Bakın övünmüyorum lanet olsun diyorum.