Görüş Bildir
Haberler
Holmen: "Takım İçindeki Atmosfer..."

Holmen: "Takım İçindeki Atmosfer..."

Fatih
28.01.2014 - 20:46

"Takım İçindeki Atmosfer..."

Fenerbahçe'nin İsveçli oyuncusu Samuel Holmen, ligin 2. yarısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Torku Konyaspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 44 yükselterek zirvede yer alan Fenerbahçe'de, Samuel Holmen, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamanın önemine değindi.

Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Samuel Holmen, Konyaspor karşısında alınan galibiyete değinirken, “Ligin ikinci yarısına çok iyi başladık. 3 puan almak çok önemliydi ve öyle de oldu.  Önemli olan galip gelmekti ve aldığımız 3 puanla bunu başardık” diye konuştu.

Taraftarların yarattığı atmosferi de değerlendiren Holmen, “Atmosfer de her zamanki gibi harikaydı. Taraftarlarımız iyi bir hava yarattılar. Lige 3 puan alarak iyi bir başlangıç yaptığımız için mutluyuz” dedi.

Ligin 19. ve 20.haftalarında deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor ve Sivasspor maçlarına ilişkin de konuşan İsveçli yıldız, 'Önümüzde zorlu iki deplasman var. Eskişehirspor ve Sivasspor maçları. Önce Eskişehirspor ile zorlu bir maçımız olacak.  Fakat sezon başından beri yaptığımız şey, iyi bir futbol ortaya koymak, aynı şekilde buna devam edip Eskişehir deplasmanından da 3 puanla ayrılmak için mücadele edeceğiz. Orada da en iyi performansımızı ortaya koyacağız. Biz sadece kendi oyunumuzu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Son olarak takım içindeki arkadaşlık ortamından da bahseden Samuel Holmen, “Takımda harika bir hava var. Herkes birbirine yardımcı oluyor ve birbiri için savaşıyor.  Takım içindeki atmosfer de çok iyi. Maçları kazandıkça daha da iyi oluyoruz. Biz takımı için çalışan oyunculardan kurulu bir takımız” açıklamasında bulundu.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/superlig...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın