Görüş Bildir
Haberler
Hıncal Uluç Bombaladı: "Bak Hamza, Bu Takımın Adı Galatasaray"

Hıncal Uluç Bombaladı: "Bak Hamza, Bu Takımın Adı Galatasaray"

Batuhan
17.09.2015 - 13:32

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Hamza Hamzaoğlu’nu çok sert ifadelerle eleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah’taki köşesinin başlığına “Hamza Galatasaray’la alay ediyor” yazan Hıncal Uluç, Hamza Hamzaoğlu için şunları söyledi:

“Bak kardeşim Hamza, adının arkasına artık 'Hoca' yazmayacağım. Çünkü sen Hoca falan değilsin. Hocalıkla uzaktan yakından ilgin olmadığını, Atletico maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında söylem ve eylemlerinle gösterdin, kanıtladın.

Galatasaray'la, alenen ve resmen alay ettin Hamza..

Edersin Hamza Kardeşim.. Edersin.. Kulüp, tarihinin en kötü başkanı elinde Özbekspor'a dönüşür, hayatında spor da, futbol da olmayan iki kardeşe, sırf İnan Kıraç'ın keyfi için, Galatasaray adı silinen Suada, kulübü on yıldır sömüren kiracıda kalsın diye Dursun Özbek'e teslim edilirse, sen de, koskoca Galatasaray'la böyle keyfinin istediği gibi oynarsın.

Bak Hamza,

Bu takımın adı Galatasaray.. Bu takım, dünyanın hiçbir takımının önüne, kendi sahasında ezik, korkak, mahkum, peşin yenik çıkmaz..

Şimdi elindeki kadrona bakalım..

Bu takımda topla beraber adam eksilterek hızla atak yapacak, ileri top taşıyacak üç futbolcu vardı geçen yıl, sen geldiğinde.. Bruma, Yasin ve Sneijder.. Nasıl akıl ettiysen (Artık o fikrin senden çıktığına olduğuna inanmıyorum ya..) oyunu ileri oynayan bu üç adam üzerine kurdun ve kanatlara yaydın. Rakipler Fener ve Beşiktaş da ellerinden geleni yapınca, Şampiyon oldun. Olur olmaz da takımı şampiyon yapan o futboldan vaz geçtin.

Bruma'yı yolladın. Yasin'i de yollamaya kalktın. Gitmedi çocuk.. Yollarsın, anlarım, yerlerine daha iyisini alırsan.. Ama o türde tek kişi almadın, Bruma gidince. Üstelik Yasin'i de yok ettin. Çocuğun moralini, kendine ve hocasına güvenini sıfırlamak için her türlü oyunu oynadın...”

Yazının tamamı için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0