Görüş Bildir
Haberler
Herkesten Önce Duymak İsteyenler İçin Amme Hizmeti: 2021'de Netflix'te Yayınlanacak Birbirinden Güzel Filmler

Herkesten Önce Duymak İsteyenler İçin Amme Hizmeti: 2021'de Netflix'te Yayınlanacak Birbirinden Güzel Filmler

09.01.2021 - 09:15

Yine bol bol film izleyeceğimiz bir yıl olacak gibi geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. America: The Motion Picture

1. America: The Motion Picture

Animasyon türündeki kara mizah ve aksiyon filminde ABD'nin nasıl kurulduğu anlatılıyor. Filmde George Washington’ın Kral James ile savaşması için devrimcilerden bir ordu oluşturması ile yaşanan gelişmeleri izleyeceğiz.

2. Apollo 10 1/2: A Space Age Adventure

2. Apollo 10 1/2: A Space Age Adventure

1969 yılında gerçekleşen, Apollo uzay aracının Ay görevine fonunda yer veren film, elle çizim ve bilgisayar animasyonunun bir karışımı olacak. 

Richard Linklater'ın Houston, TX'deki çocukluğundan esinlenerek, 1969 yazında gerçekleşen ilk Ay'a iniş hikayesini anlatacak olan Apollo 10 1/2: A Space Age Adventure, unutulmaz anın hem astronot, hem görev kontrol ekibi, hem de heyecanlı bir çocuğun bakış açısından aktaracak. NASA yakınlarında yaşayan sıradan bir çocuğunu gözünden anlatılacak hikaye, televizyondan da yüz milyonlarca insan tarafından izlenmişti. Bu bakış açısı da animasyonda yer alacak.

3. Army of the Dead

3. Army of the Dead

Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

4. Awake

4. Awake
static0.colliderimages.com

Yıkıcı bir küresel felaketin ardından tüm elektronik cihazlar devre dışı kalır. Yaşananlar aynı zamanda insanların bir daha uyuyamamasına neden olur. Sorunlu bir geçmişe sahip olan eski asker Jill, gezegende meydana gelen bu korkunç durumu düzeltebilecek bir anahtara sahip olan tek kişidir. Genç kadın, dünyayı kurtarmaya çalışırken, kendi akıl sağlığını kaybetme ihtimaliyle karşı karşıya kalır.

5. Azizler

5. Azizler

Aziz, hayatının zorlu bir döneminden geçen bir adamdır. Gençlik döneminde mesleği hakkında kurduğu hayallerden uzakta olan Aziz, sevmediği bir işe çalışır. Dört yıldır Burcu ile birlikte olan Aziz, artık ilişkisine bir son vermesi gerektiğini düşünür. Herkesten uzaklaşıp, yalnız kalmak isteyen Aziz'in karşısına bu sırada bir fırsat çıkar. Aziz'in yapması gereken tek bir şey vardır o da bir yalan söyleyip, bu yalanı sürdürmek. Ancak söylediği yalanın doğurduğu sonuçlar Aziz'in hayatının değişmesine neden olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Blonde

6. Blonde

Andrew Dominik’in, Marilyn Monroe’nun hayatını konu alan yeni filmi Blonde'de Marilyn Monroe’yu Ana de Armas canlandırıyor.

7. Born to Be Murdered

7. Born to Be Murdered

Born To Be Murdered, çıktıkları tatilde kendilerini büyük bir komplonun ortasında bulan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Yönetmen koltuğunda Ferdinando Cito Filomarino’nun oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Alicia Vikander, John David Washington, Boyd Holbrook, Vicky Krieps gibi isimler yer alıyor.

8. Bruised

8. Bruised

Bruised filmi, özünde bir anne-çocuk ilişkisinden destek alıyor. Jackie'nin yaşıtı kadınlara göre çok farklı bir hayat tarzı vardır. Hatta onu tanıyan pek çok kişi Jackie olarak değil, 'Justice' olarak bilmektedir. Çünkü Jackie bir karma dövüş sanatları sporcusudur. Ringlere çıkmakta ve hayatını ortaya koyarak rakipleriyle dövüşmektedir. Ancak son zamanlarda hayat ona pek de iyi davranmamıştır. Jackie iyi olduğunu düşündüğü tek şey olan dövüşmek konusunda da tökezlemeye başlamıştır. Ancak işler daha da karışık bir hal alır. Jackie'nin seneler önce terk ettiği oğlu Manny artık 6 yaşındadır ve annesinin kapısına gelmiştir. Bu yeni gelişmenin ışığında Jackie, oğlunun hak ettiği gibi bir anne olabilmek adına korkularıyla yüzleşmek ve zihninde dolaşan şeytanları yenmek zorunda kalacaktır. Bunun için de bulunduğu spor dalının en korkusuz dövüşçülerinden biriyle yüzleşmek ve ringde onu yenmek zorundadır. Ayrıca film Halle Berry'nin ilk yönetmenlik deneyimi.

9. Concrete Cowboy

9. Concrete Cowboy

Greg Neri’nin ödüllü romanından uyarlanan “Ghetto Cowboy”, 15 yaşındaki bir çocuğun hayatına odaklanıyor. Kuzey Philadelphia’da yaşayan babası Harp ile kalmak zorunda kalan Cole, yeni hayatına alışmakta fazlasıyla zorlanır. Ancak burada atlar ile tanışan Cole, bambaşka bir dünyanın kapılarını aralar.

10. Diana: A New Musical

10. Diana: A New Musical

Pandemi nedeniyle prodüksiyonu ertelenen Diana: A New Musical The Crown’un dördüncü sezonundan sonra Prenses Diana’nın hayatına farklı bir pencereden bakmaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Don't Look Up

11. Don't Look Up

Don’t Look Up, dev bir göktaşının gezegeni altı ay içinde yok edeceği konusunda insanları uyarmak için çalışan iki gökbilimcinin hikayesini konu ediyor.

12. Fear Street Trilogy

12. Fear Street Trilogy

Fear Street Üçlemesi‘nin ilk filmi, 1994 yılında bir grup genç Shadyside kasabasında yaşanan korkunç olayları keşfetmeye başlamasıyla gelişen olaylara odaklanıyor. Hikayede gençler bir süre sonra cinayetlerin temel hedefi haline gelirken, hikayenin geçmişi 1600'lü yıllara dayanıyor.

13. Last Letter from Your Lover

13. Last Letter from Your Lover

The Last Letter from Your Lover, gazetenin arşivini karıştırırken aşk mektuplarına denk gelen bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir gazeteci olan Ellie, gazetesinin arşivlerini incelerken bir takım mektuplara denk gelir. Mektupları okumaya başlayan Ellie, mektupların birbirlerini seven bir çift tarafından yazıldığını anlar. Mektuplar, Jennifer Sterling ile Anthony O’Hare tarafından kaleme alınmıştır ve Ellie mektupları okudukça iki kişinin hayatına dahil olmaya başlar. Mektuplara kendisini bir hayli kaptıran Ellie, 1960’lı yıllarda yaşanan bu olayın gizli bir aşk hikayesi olduğunu keşfeder. Hikayenin içine iyice çekilen Ellie, bir süre sonra aşıkların kimliklerini keşfetmeyi ve aşk hikayelerinin nasıl sona erdiğini öğrenmeyi takıntı haline getirir.

14. Malcolm & Marie

14. Malcolm & Marie

Malcolm & Marie, bir film galasından dönen film yapımcısı Malcolm ve kız arkadaşı Marie’yi takip ediyor. Galadan eve döndükten sonra Malcolm ve Marie arasında beklenmedik bir tartışma yaşanır. Geçmiş ilişkileri hakkında yaptıkları bu tartışma farklı boyutlara ulaşınca çift aşklarının gücünü sınamaya başlar.

15. Monster

15. Monster

Kelvin Harrison Jr.’ın cinayetiyle suçlanan 17 yaşındaki başarılı bir öğrenciyi canlandırdığı filmin yönetmen koltuğunda Anthony Mandler oturuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Moxie

16. Moxie

Moxie, lisesinin saçma cinsiyetçi kuralları ve okuldaki saygısız erkek arkadaşlarını protesto etmek için feminist bir devrim başlatan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. 16 yaşındaki Vivian Carter, okulundan gerçek anlamda bıkmış olan genç bir kızdır. Vivian, lisesinin cinsiyetçi kıyafet kurallarından, koridorda maruz kaldığı tacizden ve okul yönetiminin futbol takımını sürekli övmesinden bunalmıştır. Tam da bu sırada annesinin, 90’lı yıllarda Rio Grrl adlı bir punk rock grubunun üyesi olduğunu öğrenen Vivian, annesinden ilham alarak harekete geçmeye karar verir. Okulundaki kızlara isimsiz olarak feminist bildiriler dağıtan genç kız, bir süre sonra emeklerinin karşılığını alarak birçok kızdan destek almaya başlar. Bu durum Vivian’ın bir kız devriminin yöneticisi haline gelmesine neden olur.

17. Mücadele Çıkmazı

17. Mücadele Çıkmazı

Genç bir adam olan Mehmet, kağıt toplayarak geçimini sağlar. Onun bu hayattaki en büyük destekçisi ise Tahsin Baba'dır. Mehmet'in yaşamı, hayatına Ali adında 8 yaşındaki bir çocuğun girmesiyle bambaşka bir hal alır. Ali'yi ailesine kavuşturmaya çalışan Mehmet, bu sırada küçük çocukla arasında farklı bir bağ kurar.

18. My Father’s Dragon

18. My Father’s Dragon

Newbery ödüllü çocuk kitaplarından uyarlanan bu animasyon film, bebek bir ejderhayı kurtarıp onunla arkadaş olmak için bir adaya kaçan küçük bir çocuğun hikayesini konu ediniyor.

19. Munich

19. Munich

Robert Harris’in 2017 yılında yayımlanan kitabından uyarlanan filmde, 1938 sonbaharında Adolf Hitler Çekoslovakya’yı işgal etmeye hazırlanırken, İngiltere Başbakanı Neville Chamberlain çaresizce barışçıl bir çözüm aramaktadır. İngiliz memur Hugh Legat ve Alman diplomat Paul von Hartmann, bir acil durum konferansı için Münih’e seyahat ederler. Savaşıp önlenip önlenemeyeceğini görmek için bir araya gelen bu iki eski dost, kendilerini bir siyasi komplonun merkezinde bulurlar.

20. News of the World

20. News of the World

Paulette Jiles’in aynı isimli romanında uyarlanan News of the World, Amerikan İç Savaşı’nın ardından kimsesiz kalan bir kızı, yaşayan son akrabalarının yanına götürmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Kaptan Jefferson Kyle Kidd, üç savaş gören ve bunların ikisinde savaşan bir adamdır. Eşini kaybeden ve hayatta kimsesi olmayan Kidd, kasaba kasaba gezerek okuma yazması olmayan insanlara haberleri okumaya başlar. Bu sırada Kidd’in, ebeveynlerinin ölümüne neden olan bir kabile tarafından kaçırılan küçük bir kızı akrabalarına ulaştırması gerekir. Kızı, hayatta kalan son akrabalarının yanına San Antonio’ya götürmek için yola koyulan Kidd, yolculuk sırasında hem zorlu doğa şartları hem de peşlerine düşen haydutlara karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Nickelodeon’s The Loud House

21. Nickelodeon’s The Loud House

Nickelodeon'dan bildiğimiz ortanca çocuk Lincoln'ün her biri birer baş belası olan beşi büyük, beşi küçük tam on kız kardeşle yaşamaya çalıştığı Gürültü ailesinin kargaşa dolu hikayesi anlatılıyor.

22. O2

22. O2

O2, genç bir kadın uyandığında kendisini dondurucu soğukluktaki bir odada bulur. Oraya nasıl gittiğinden haberi yoktur. Yaşananlara anlam vermeye çalışan kadın hayatta kalabilmek için odadan çıkmanın yolunu bulmalıdır. Christie LeBlanc’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin başrolünü Anne Hathaway üstleniyor.

23. Outside the Wire

23. Outside the Wire

Bir İHA pilotu olan Harp, zor bir görevle karşı karşıyadır. Tehlikeli bir askeri bölgeye gönderilen Harp’tan burada kıyamete neden olabilecek bir cihazı bulması istenir. Bir andoid subay ile birlikte çalışan Harp’ın cihazı yanlış kişilerin eline geçmeden bulması gerekir.

24. The Rise of Teenage Mutant Ninja Turtles

24. The Rise of Teenage Mutant Ninja Turtles

Kahramanlarımız Raphael, Donatello, Michelangelo ve Leonardo’nun ergenlik yıllarında geçen maceralar, kaplumbağaların ninja yeteneklerini keşfettiği ve New York’un gizemli suç dünyasına ilk adımlarını attıkları dönemi konu ediyor. 21 bölümlük ilk sezonunun gördüğü ilginin ardından 26 bölümlük ikinci sezon siparişini de kapan serinin film uyarlamasının, dizinin olay örgüsüne ne denli bağlı kalacağı şimdilik merak konusu. Ben Schwartz, Omar Benson Miller ve Kat Graham gibi isimlerin yer aldığı orijinal seslendirme kadrosu film için de bir araya gelecek.

25. Pieces of a Woman

25. Pieces of a Woman

Pieces Of A Woman, doğum sırasında çocuğunu kaybeden bir kadının hayatına odaklanıyor. Evde doğum yaparken bebeğini kaybeden kadın yaşadığı acı ile sarsılır. Bebeğinin yasını tutan kadın, bir yandan yaşadığı acı ile yüzleşmeye çalışırken bir yandan da kocası ve annesi ile ilgili yaşadığı sorunların üstesinden gelmeye çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Pinocchio

26. Pinocchio

Pinocchio, yaşayan gerçek bir çocuk olmak isteyen bir kuklayı konu alıyor. 1930’lu yıllarda İtalya’da geçen film, endişe verici bir tarihi ana, faşizmin yükseldiği ve diktatör Benito Mussolini’nin ülkenin kontrolünü iyice eline aldığı döneme odaklanıyor. “Suyun Sesi” ile En İyi Film ve En İyi Yönetmen dalında Oscar kazanan Guillermo del Toro’nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu yönetmen ile mini animasyon dizisi “Over the Garden Wall”u yazan Patrick McHale birlikte kaleme alıyor.

27. Red Notice

27. Red Notice

Red Notice, dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızının peşine düşen bir Interpol ajanının hikayesini konu ediyor.

28. Sweet Girl

28. Sweet Girl

Sweet Girl, karısını öldürenlerden intikamını almaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Karısının ölümünün ardından kızı ile baş başa kalan adam, bir yandan kızını korumaya çalışırken, bir yandan da karısının ölümünden sorumlu olan insanlara karşı adaleti yerine getirmeye çalışır.

29. The Dig

29. The Dig

Zengin bir dul olan Edith Pretty, İkinci Dünya savaşının yaklaştığı dönemde, arazinin içinde yer alan mezar höyüklerinde kazı yapılmasını ister. Pretty bunun için Basil Brown adında bir arkeologla anlaşır. Çok geçmeden kazı sırasında insanlık tarihini etkileyecek bir keşif yaparlar. Geçmişe dair yaptıkları bu keşifte elde ettikleri bulgular, geleceği muallakta olan Britanya'da büyük ses getirir.

30. The Harder They Fall

30. The Harder They Fall

The Harder They Fall, ailesinin öldüren adamın peşine düşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Nat Love , ailesinin ölümüne neden olan Rufus Buck’dan intikam almaya karar verir. Bu yüzden eski çetesini yeniden bir araya getiren Nat, Rufus’un hapisten çıkmasının ardından onun peşine düşer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. The Kissing Booth 3

31. The Kissing Booth 3

2018 yapımı 'The Kissing Booth' filminin devam halkası olan yapımda Elle ve Noah'ın hayatına odaklanılıyor. Yönetmen koltuğunda Vince Marcello'nun oturduğu filmin başrollerini bir kez daha Joey King ve Jacob Elordi üstleniyor.

32. The Power of the Dog

32. The Power of the Dog

Thomas Savage’ın aynı adlı romanından uyarlanan The Power of the Dog, Montana’da geniş bir çiftliğe sahip olan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Birbirlerinden farklı karakterde olan Phil ve George adındaki iki kardeş, Montana vadisindeki en büyük çiftliğin sahibidir. Zeki ve başarılı bir adam olan Phil, zayıflığı hor görmektedir. Kendisini işine adayan, sessiz bir adam olan George ise sevgi dolu bir ruha sahiptir. İki kardeş yıllarca aynı çatı altında yaşamlarını sürdürmektedir. Ancak onların hayatı, George’un genç dul bir kadınla olan beklenmedik evliliği ile alt üst olur. Phil ise çiftliklerine yerleşen bu kadının varlığından oldukça rahatsızdır. Bu duruma bir son vermek isteyen Phil, kardeşinin eşini ortadan kaldırmak için amansız bir savaşa soyunur.

33. The White Tiger

33. The White Tiger

Akıllı ve hırslı bir genç olan Balram Halwai, fakir bir köylüdür. Amerika’dan yeni dönen Ashok ve Pinky'nin şoförü olan Balram, işini en iyi şekilde yapmaya çalışır. Toplum Balram’ı hizmet etmek için eğitmiştir ve bu yüzden de zengin patronlarının vazgeçilmezi haline gelir. Patronu sayesinde bilmediği bir dünya ile tanışan Balram, bu dünyaya asla erişemeyeceğini düşünür. Bu adaletsiz sisteme isyan eden Balram, zengin olmak için bambaşka bir yol dener.

34. There’s Someone Inside Your House

34. There’s Someone Inside Your House

Osborne Lisesinin son sınıf öğrencileri, her bir kurbanının en karanlık sırrını ifşa etmeyi amaçlayan maskeli bir saldırganın hedefindedir. Aykırı bir grup, bu cinayetleri durdurabilecek tek güçtür. Durduramamaları hâlinde ise kendi sırları açığa çıkacaktır.

35. Thunder Force

35. Thunder Force

Thunder Force'un başrolleri iki Oscar adaylığı bulunan Melissa McCarthy ve Oscar ödüllü başarılı oyuncu Octavia Spencer oldu. Filmin konusu ile ilgili bilgiler henüz gizli tutuluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

36. Tick, Tick… Boom!

36. Tick, Tick… Boom!

Jonathan Larson'ın otobiyografik oyununun beyaz perde uyarlaması olan 'Tick Tick... Boom', 1990'lı yılların New York'unda yaşayan ve müzikal besteler yapan Jon isimli bir adamın hikayesini konu ediniyor. Jon, sırf sahne sanatları üzerinde çalışabilmek için yanlış kariyer seçimi yapıp yapmadığı üzerine kendini sorgulamaya başlar...

37. To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean

37. To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean

Lara Jean, hayatının en iyi yazını yaşar. Erkek arkadaşı Peter ile ilişkisi güzel bir şekilde devam eder. Bu sırada babası komşuları ile yeniden evlenmeye karar verir. Düğün hazırlıkları ile ilgilenen Lara, kardeşi Margot’ın da yaz tatili için eve gelecek olmasından dolayı ayrıca mutludur. Ancak bu yoğun tempoda Lara bir yandan da kendi hayatı ile ilgili önemli kararlar vermek zorundadır. Üniversite için evinden ayrılma durumuyla karşı karşıya olan Lara bu süreçte Peter ile ilişkisinin ne olacağı konusunda korkuya kapılır.

38. Trollhunters: Rise of the Titans

38. Trollhunters: Rise of the Titans

Animasyon türündeki filmde Arcadia kahramanları, insanlığı dünyayı yok etmekle tehdit eden antik titanları çağırmak için kara büyülerini kullanan kötü niyetli Gizem Birliği’nden korumak amacıyla bir araya gelmek durumunda kalıyor.

39. Wendell & Wild

39. Wendell & Wild

Key ve Peele'nin seslendireceği entrikacı iblis kardeşleri temel alan filmde, kardeşler en büyük düşmanları olan iblis yok edici Rahibe Helly ve onun iki gotik yardımcısı olan Kat ve Raoul'la karşılaşmak zorunda kalıyor.

40. Noah Baumbach’ın Yeni Filmi

40. Noah Baumbach’ın Yeni Filmi

Greta Gerwig ve Noah Baumbach Netflix'te yayınlanacak yeni bir film için birlikte çalışıyorlar. Noah Baumbach'ın bu film için Adam Driver ile birlikte çalışacağı söyleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

41. Sandra Bullock – Nora Fingscheidt Projesi

41. Sandra Bullock – Nora Fingscheidt Projesi

2009 yılında İngiltere’de yayınlanan mini dizi Unforgiven Sandra Bullock’un başrolüyle Netflix'te filme uyarlandı. Hikaye, şiddet suçundan 15 yıl hapiste kaldıktan sonra kız kardeşi ile yeniden bir araya gelmek isteyen Ruth Slater’ın hayatını konu alıyor.

42. ‘96 Yazı

42. ‘96 Yazı

16 yaşında bir genç olan Deniz için bu yaz diğerlerine göre bambaşkadır. Her yıl ailesinin yazlığına giden Deniz, burada gönlünü Aslı adında genç bir kıza kaptırır. Aslı ile yakınlaşmaya çalışan Deniz, bu sırada yakışıklı bir genç olan Burak'ın da Aslı'dan hoşlandığını fark eder.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
10
9
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hsynnnnnn

kusura bakmayın ama 9 kere leyla da azizler de sik gibiydi. yani bu platformdan daha iyi filmler bekliyoruz. Türk dizi sektörüne getirdikleri yenilikler taki... Devamını Gör

hsynnnnnn

afişlerin de bazıları hatalı gibi. 19-28 benim fark ettiklerim.