Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Mutlaka Gördüğü Klasik Rüyaların Anlamını Açıklıyoruz

etiket Herkesin Mutlaka Gördüğü Klasik Rüyaların Anlamını Açıklıyoruz

Fulin
18.06.2016 - 00:15 Son Güncelleme: 21.10.2021 - 11:50

Sabahları kalktığımızda ya da ufak bir çağrışım ile aklımıza geldiğinde gördüğümüz rüyaların anlamını kendi kendimize merak etmişizdir. Bir de bu rüyaların ortak tüm insanlık tarafından görüldüğü gerçeği ile karşı karşıya kaldığımızda tüm bu rüyaların aslen bir anlamı olduğunu da düşünebiliriz. Bu konuda haklıyız, çünkü tüm insanlığın gördüğü bu ortak rüyaların, görülen sembollerin herkesi ilgilendiren ortak anlamları var. Gelin gördüğünüz rüyalar ne anlama geliyor birlikte keşfedelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çıplaklık

Kendimizi rüyalarımızda çıplak olarak görmek hayatımızın o döneminde ya da herhangi bir anında korunmasız hissettiğimizin göstergesi. Örneğin birisi ile yeni yeni yakınlaşıyor, birlikte yaşamaya başlıyor ve eviniz gibi mahremiyet isteğinizin olduğu yerlerde bunu kaybediyor olabilirsiniz. Bu hisler sizi bu tip rüyalar görmeye sürükleyebilir. Çıplaklık ayrıca hazırlıksızlığı sembolize edebilir. Bu tip kaygı sorunları ile çıplaklık içeren rüyalarınızın kaynağı..

Düşmek

Rüyalarınızdaki düşme sahneleri çoğu zaman kaygı ve güvensizlik hissini açıklar. Rüyada nereye düştüğünüzün belli olmaması da belirsiz bir geleceğin sonucu olarak rüyanıza yansır. Bu tip rüyaları gördüğünüz anlar çok değer verdiğiniz bir şeyin kontrolünü kaybettiğiniz zamanlara denk geliyor olmalı. İlişkinizin geleceği hakkında emin değilseniz düşüş anları rüyalarınıza girmeye devam edecektir. Tüm bunların yanında rüyada düşmek iyi anlamlara da gelebilir. Rüyada huzur içinde ve yavaşça bir düşüş size rahatsızlık veren bir şeyden kurtulduğunuzun göstergesi olabilir.

Ölüm

Beklenenin aksine rüyada ölüm görülmesi kötü bir şeyin yansıması olmayabilir. Rüyalarda ölüm, değişim ve kişisel yükselişi simgeleyebilir. Ayrıca kurtulmak istenen bir kötü alışkanlığın tamamen bırakılması da rüyada ölüm görmeyi tetikleyebilir. Sevdiğiniz birisinin ölümünü rüyanızda görmeniz, o kişi ile ilişkinizin bir değişim içinde olduğu anlamına gelebilir.

Takip Edilmek

Rüyada takip edildiğinizi görmek farklı anlamlara gelebilir. Bunlardan ilki hayatınızda gerektiği kadar önem vermediğini bir kişi ya da bir şey olabilir. Ayrıca yüzleşmekten korktuğunuz kişiler ya da olaylar ile birlikte görmezden geldiğiniz bir şeyler olabilir. Kaçtığınız kişi size ne ile yüzleşmekten kaçındığınız hakkında ipuçları verebilir.

Uçmak

Rüyalarda uçmak genel anlamda özgürlüğü sembolize eder. Rüyanızda herhangi bir çaba harcamadan kolayca uçuyorsanız, bu sizin hayattaki zorluklardan, günlük streslerden kolayca uzak durduğunuzu gösterir. Ama bir şeyi veya birisini kaldırmakta zorlanıyorsanız özgürlüğün tadını iyi çıkaramıyorsunuz demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aldatmak

Rüyada aldatsanız da aldatılsanız da, içinde iyi bir anlam bulmak zordur. Bu tip bir rüyadan uyanmak, görülen aldatma gerçek olmasa da öfke ve yaralanmışlık hissine sebep olur. İyi tarafından bakacak olursak, bu tip rüyaların sadakat ile pek ilgisinin olmadığını söyleyebiliriz. Bu rüyaların sebebi olarak; güvensizlik hissi, özgüven eksikliği, ağır sorumluluk ve terk edilme ihtimali gösterilebilir.

Su

Rüyada görülen su duygularınızın tercümanı gibidir. Yani suyun durumu ruh halinizin yansıması noktasında önemlidir. Su sakin ve temiz ise ruhunuzun bu yönde huzur dolu olduğu söylenebilir. Dalgalı ve bulanık suların anlamı da hayatınızda üstünüzde aşırı bir stresin olduğunu gösterir. Bir şelale görmek ise gün ışığına çıkması için çaba gösterdiğiniz duygularınızın olduğunu gösterir.

Sınav

Rüyalarınızda gördüğünüz sınavlar hayatınızdaki yeni heyecanları simgeleyebilir. Bu tip rüyalar hayatınızda önceden tecrübe etmediğiniz bir olay ile yakın zamanda karşılaşacağınızın ya da kendinizi kanıtlamanız gereken bir konunun yaklaştığının göstergesidir. Yaklaşan olaylar ile ilgili nasıl hissettiğinizin yansıması rüyadaki sınavın nasıl geçtiği ile açıklanabilir. Rüyanızdaki sınavda başarılı olursanız, yakında tecrübe edeceğiniz konuda kendinize güvendiğinizi anlatır.

Diş

Rüyada dişinizi kaybettiğinizi görürseniz, gerçek hayatınızda bir konuda kaygılı olduğunuzu anlayabilirsiniz. Rüyanızda dişinizin çürüdüğünü görürseniz, söylemek istemediğiniz bir sözü söylemişsiniz gibi hissettiğinizi düşünebilirsiniz. Diş kırılması, dişi kaybetmek gerçek hayattaki kaygının ve güvenliğiniz ile ilgili bir sorun olduğunun simgesidir.

Ulaşım Aracı

Rüyada kendinizi bir otomobilde, trende, uçakta görmek; geleceğinizi kontrol etmei gücümüzü simgeler. Bu tip rüyalar gelecekteki hedefinize nasıl kilitlendiğinizin göstergesi olarak görülür. Bir diğer bakış açısı ile bu rüyalar, gelecekteki süreçlerde karşınıza çıkacak engellerin ne olduğunu ve ne ile başa çıkmanız gerektiğinin yansımasıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bebek

Rüyada bebek görmek başınıza gelecek yeni bir şeyin göstergesidir. Aklınıza gelen yeni bir fikir, iş yerindeki yeni bir proje ya da buna benzer yeni planların yansımasıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
221
119
29
28
27
23
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın