Görüş Bildir

Ünlü bir kozmetik markasının reklamı dünya çapında ses getirdi.

Reklamlarda iki farklı kadın ve bir erkek kullanıldı.

Videoda makjayı kusurlarını saklamak için değil, kendilerini dünyaya açıklamak için nasıl kullandıklarını anlatıyor ve reklamı izleyenlerin üzerinde ciddi bir etki bırakıyor.

Üç genç kameranın önünde önce makyajlarını siliyor ve sonrasında vücutlarındaki kusurlarla ilgili cesurca itiraflarda bulunuyor.

Reklamda yer alan ilk kadın Cheri Lindsay...

Kendisi voleybol antrenörü genç bir kadın ancak vitiligo hastası.

Derideki renk pigmentlerinin yeteri kadar üretilmediği ve sonuç olarak vücutta beyaz lekelerin oluşmasına neden olan  'vitiligo' hayatı boyunca en büyük problemi olmuş.

Reklam filminde yer alan Lindsay, vücudundaki bu rahatsızlığı makyajla nasıl gizlediğini ve makyajın ona ön yargılardan uzak bir hayat sürmesi için ne kadar yardımcı olduğunu anlatıyor. Cheri, makyaj sayesinde insanların hastalığından dolayı duyabilecekleri ön yargılardan uzaklaştıklarını ve onun sadece gerçek halini görebildiklerini anlatıyor.

Markanın reklam yüzü olarak kullandığ ikinci isim ise Youtube'a yüklediği videolar milyonlarca kez izlenen manken Cassandra Bankson....

Cassandra 21 yaşında ve ergenliğinden bu yana sivilce problemiyle mücadele ediyor. Öyle ki yıllarca okuldaki arkadaşlarının sivilceleriyla dalga geçmelerine ve aşağılamalarına maruz kalmış.

Cassandra aslında sivilce problemini bir şekilde kendi yararına kullanmayı başarabilmiş. Cassandra'nın Youtube'da yer alan makyaj kanalını milyonlar takip ediyor.

Genç manken ise, 'Sakın saklanmayın, herkesin bir kusura var. Kimse yüzde 100 mükemmel olmaz' diyerek yaşıtlarına mesaj veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
16
8
5
2
1
0