Görüş Bildir
Haberler
Herkes Çeşme,Alaçatı,Ayvalık,Kaş'ı konuştu! Bu yaz Muğlaya gitmek için 5 harika neden!

Herkes Çeşme,Alaçatı,Ayvalık,Kaş'ı konuştu! Bu yaz Muğlaya gitmek için 5 harika neden!

İzmir, Antalya, Ayvalık derken  belkide geri planda kaldı.  Yaz aylarında tatil denince aklımıza Muğla'nın gelmesine neden olacak 5 neden !

Kaynak: https://img.onedio.com/img/5b3ea134a9...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Sıcakkanlıdır Muğla insanı!

Muğla'ya girer girmez insanların güler yüzünü  misafirperverliklerini hemen fark edersiniz. Kendinizi evinizde hissetmenize yardımcı olan bu insanların konuşmaları yöresel ve çok sempatiktir.  HOŞ GELİVEDİNİZ GARİ :)

Kaynak: https://www.google.com.tr/search?tbs=...

2- Deniz , kum , güneş !

Denizin mavisi , kumun incesi , güneşin neşesi bu şehre hastır. Güneş daha bir güzel doğar bu sevimli yerde. Birbirinden harika plajları kıştan kalma kötü enerjiyi çeker alır. Denizlerin çoğu ise mavi bayraklıdır. 

Kaynak: https://lh3.googleusercontent.com/Ii3...

3- Macera mı arıyorsun?

Siz sahilin tadını çıkarırken üzerinizde bir çok insan süzülüyor olabilir ! Dünyanın yamaç paraşütüne en elverişli dağı olan Baba dağı her yıl yüzlerce insana unutulmaz anlar yaşatıyor.  Ayrıca yelken , dalış , rafting gibi bir çok sporu yapmaya elverişli alanı bir arada , bu güzel şehirde bulabiliyorsunuz. 

Kaynak: https://lh3.googleusercontent.com/w0I...

4- Gizli koyları keşfet !

Koylar koylar gizli koylar !  Bırakın bizi , açılsın yollar . Şöyle sakininden , kitap okumalısından , güneşlenip denizle haşır neşir olunası yerler her tatilin favorisidir. Benimde favorim Muğla'nın bu müthiş koyları. Akyarlar koyu , sarsala koyu , bağlar koyu , murdala , salmakis  , kargı ve daha nicesi aklınızı başınızdan alıp 'bir daha bir daha' dedirtecek..

Kaynak: https://www.google.com.tr/url?sa=i&rc...

5- Kültür , tarih hayranları ! Evet , evet o da burada !

Hep eğlence , hep deniz , macera olmaz biraz da kültür canım! 

Kaleler , camiler , antik kentler, mezarlar , köprüler , anıtlar , kervansaray ve hanlar... Dolu dolu kültürel geziyi böyle doğal güzelliklerle bir arada bulmak işin en can alıcı noktası. Benim tatilim deniz, kum , güneşten ibaret değil gözümü doyurdum, biraz da ruhumu doyurayım dersen işte bu güzel şehir seni bekler. :) :) 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın