Görüş Bildir
Haberler
Hep Büyükler Konuşulacak Değil Ya! Küçük Memeli Kadınların Aklından Her Daim Geçen 14 Düşünce

etiket Hep Büyükler Konuşulacak Değil Ya! Küçük Memeli Kadınların Aklından Her Daim Geçen 14 Düşünce

Rinascita
15.07.2018 - 17:45 Son Güncelleme: 21.07.2018 - 11:00

Küçük memeli kadınların aklından sık sık geçen soruları sizler için Pizza Bottle'dan derledik.

Kaynak: https://pizzabottle.co/91537-truly-ra...

1. 'İleride memelerim kesinlikle sarkmayacak.'

Küçük memelerin en önemli özelliklerinden biri de gelecekte memelerinizin sarkmayacak olması. Sonuçta bir ağırlık olmuyor.

2. 'Bütün tişörtler harika oluyor. Elbette meme kısmı dışında.'

Giyim konusu özellikle küçük memeleriniz olduğunuzda biraz daha çetrefilli olabilir. Özellikle de omuzlar ve bel kısmı tam oluyorsa biraz tuhaf durduğunu kabul edelim. Bu durumda ya hayal kırıklığı ile gününüzü zehir edeceksiniz, ya da hemen bir terziye gitmeniz gerçeğini kabul edeceksiniz.

3. 'Acaba tişörtümü çıkarttığımda hayal kırıklığına uğrayacak mı?'

Küçük memeleriniz olması duygusal ilişkilerinizi etkilememeli. Ne yazık ki, kafanızın içindeki o ses sürekli erkek arkadaşınızın hayal kırıklığına uğrayacağını söylüyor. Ama bunu düşünmeyin. Hem erkek arkadaşınız da biraz akıllı ise küçük memelerin de seks için harika olabileceğini düşünür herhalde.

4. 'Bel ağrısı mı? O da ne?'

Memelerin küçük olması demek, daha az ağırlık taşımak demektir. Ayrıca meme ağırlığı dolayısıyla sırt ağrısı yaşamamak da en güzel kısmı!

5. 'Derin göğüs dekolteli o seksi elbiseleri sutyensiz giymek güzel olsa gerek.'

Herhangi bir sutyen veya destekleyici olmadan derin göğüs dekolteli elbiseleri giymek neredeyse imkansız sizler için. Öyle sutyensiz giyebilmek ne güzel olurdu değil mi?

6. 'Hahaha! Ben yüz üstü uyuyabilirim.'

Bütün pozisyonlar için elverişli küçük memeler!

7. 'Sutyen yok! Problem yok!'

Gerçekten! Sutyen giymeden dışarı çıkmak acayip rahattır. Üstelik bir de havadar! Tek sıkıntısı fazlaca belli olan meme uçları olsa gerek. Bu durumda da herkesin aynı sorunu yaşadığını düşünerek rahatlayabilirsiniz.

8. 'Straplez mayo mu? Yok canım, kalsın.'

Kimse beline inecek olan bir mayo giymek istemez herhalde.

9. 'Kendime işkence çektirmeyi sevseydim, göğüs ölçüsü aldırırdım.'

Birçok küçük memeli kadın beden ölçüsü yaptırmaz. Çünkü bu biraz da teşhisin ne olduğunu bilmelerine rağmen doktora gitmek gibi bir şeydir. Dolayısıyla birinin size çok küçük memeleriniz olduğunu söylemesine ihtiyaç duymazsınız.

10. 'Bütün öz güvenimi düşürmeye çalışan spor sutyenler!'

Her ne kadar havalı görünseler de spor sutyenler küçük memeli kadınların göğüs kısmını resmen dümdüz gösterir. Rahat ve havalı olmalarını isterken, öz güveninizin dibe vurmasına izin vermeyin canlar!

11. 'En azından kazaklar konusunda şanslıyım.'

Küçük memeli kadınların en büyük avantajlarından biri de budur. Düşünsenize istediğiniz şekilde büyük beden kazakları giyebilirsiniz. Hem de üzerinizde kötü durmadan!

12. 'Sevimli alıştırma sutyenleri kesinlikle en sevilenler arasında yer alır.'

Bu sutyenlerin herhangi bir işlevi bulunmaz aslında. Ama o kadar sevimli olurlar ki... Dolayısıyla küçük memeli kadınlar için harika bir seçenektir.

13. 'Kayış izi yok!'

Memeleriniz küçük olduğu için sutyen yüzünden sıkışmak zorunda kalmazlar. Yalnızca memelerinizin daha iyi görünmesi için bir seçenek gibi olurlar.

14. 'İnsanlar neden küçük memeli kadınları sevmezler ki?'

Kesinlikle kabul edilebilir değil! Dünya üzerinde kaç tane küçük memeli ünlü olduğunu bilseniz... Birazcık sempati besleyelim küçük memeli kadınlara!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
457
338
152
126
45
45
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Sağdıç

ben küçük memeli kadınların daha zeki olduğunu düşünüyorum. çünkü bir erkeği etkilemet için memelerini değil zekalarını kullanıyorlar

justicegg

ne alaka mal mıyım ben şimdi? bunun vücut ya da et ile alakası yok arkadaşım! Belli ki senden zekiyim çünkü böyle bir kaf etmezdim, ve seni etkilemek için ne... Devamını Gör

Osman Değirmenci

Herşey iyi güzel de Küçük memintoları kadınları anlatırkende büyük memişli kadınları kullanıonuz nabıonuz?

misschloe

Bence küçük çok çirkin duruyor (linç yemeye hazırım)