Görüş Bildir
Haberler
Her Şeye Rağmen Taksim'den Ayağınızı Kestirmeyecek 17 Mekan!

Her Şeye Rağmen Taksim'den Ayağınızı Kestirmeyecek 17 Mekan!

NoraF
19.10.2015 - 13:27

''Taksim kalabalık, Taksim olaylı, Taksim eskisi gibi değil, Taksim...'' yorumlarınızı bir kenara bırakın. Taksim'i size cazip kılacak, hadi Taksim'e gidelim dedirtecek, Taksim'i gözünüzde yeniden parlatıcak 17 geçerli nedene bakın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Muaf

1. Muaf

2013 masa yasağıyla birlikte 3 gün kapama cezası alan Muaf, iyi müziğinden, güzel mezelerinden hiçbir zaman ödün vermedi. Muaf, rahatlıkla eğlenip, yemek yiyebileceğiniz yerlerin başında geliyor. 

Adres: Şehit Muhtar Mahallesi Kurabiye Sok No:4

2. Avam Kahvesi

2. Avam Kahvesi

Memleket hasreti çekiyorsanız, bu hasreti bir nebze dindirmenin adresidir Avam. Çünkü neredeyse Türkiye'de üretilen bütün gazozlarını burda bulabilirsiniz. İçeceğinizi yudumlayıp sohbet ederken, şirin görünümüyle size neşe katacak Avam Kahvesi'nin duvarları film afişleriyle doludur.

Adres: Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Çukurluçeşme Sokak No:4/A

3. Şiirci

3. Şiirci

Şirin konsepti, çalışanlarının güleryüzlülüğü, müziği ve sakinliğiyle asla vazgeçemeyeceğiniz mekanlardan biri Şiirci. Kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz Şiirci'de, kışın yanan sobanın etrafında içkinizi yudumlamak size büyük keyif verecek.

Adres: Süslü Saksı Sok. 18/A, Beyoğlu/İstanbul - Avrupa

4. Eskici Nostalji

4. Eskici Nostalji
onedio.com

Fiyatları uygun, Taksim kalabalığından sıyrılıp kendinizi 80’li ve 90’lı yılların kollarına bırakabileceğiniz bir mekan Eskici. Yaz kış açık olan, rahat rahat sigara içilebilen bir terası da mevcuttur.

Adres: Nevizade - Sahne Sok. No: 22 Beyoğlu

5. Müşterek Meyhane

5. Müşterek Meyhane
onedio.com

Bir dost meclisidir aslında Müşterek. Mezeleri lezzetli, çalışanları ve sahipleri güleryüzlüdür. Rakınızı yudumlayıp, mezelerinizi yerken birden size doğru uzanan mikrofonla kendinizi şarkı söylerken bulabilirsiniz.

Adres: Şehit Muhtar Mahallesi, İstiklal Caddesi, Mis Sokak, No 5, Beyoğlu,

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kahveci Mustafa Amca Jean's

6. Kahveci Mustafa Amca Jean's
onedio.com

Bilinen adıyla kısaca Mustafa Amca'dır. Tarihi Hazzapulo Pasajı'nın içindedir. Her kesimden insanı burda bulabilirsiniz. Sıcak ortamıyla, iskemlelere oturup, çayınızı yudumlarken arkadaşlarınızla rahat rahat muhabbet edebilirsiniz.

Adres: İstiklal Cad. Danışman Geçidi Beyoğlu

7. Deep Restaurant & Bistro

7. Deep Restaurant & Bistro
onedio.com

Vejetaryan ve Akdeniz mutfağıyla hayran kalacağınız bir yer Deep. Denizci aksesuarlarıyla dizayn edilmiş, sakinliği ve şirinliğiyle göz kamaştıran bir ambiyansa sahiptir. Şarap menüsü geniş ve fiyatlar makuldur. Taksim'e gitmişken uğramadan geçmeyin derim.

Şht. Muhtar Mah. Kurabiye Sok. No 2/A Beyoğlu

8. Leyla Teras Bar

8. Leyla Teras Bar

6 kat tırmanıp sonunda bu şirin yere ulaşırsınız. Bazı günler sakin sohbet edip, bazı günler delice dans edersiniz. Müziği ve dansıyla ön plandadır Leyla Teras. Hiç tanımadığınız insanlarla dans edip, sonra yine hiç tanımıyormuş gibi birbirinize içki ısmarlarsınız.

Adres: Şht. Muhtar Mah. Mis Sok. No:6 Beyoğlu

9. Jolly Joker

9. Jolly Joker
onedio.com

Jolly Joker konser salonu, bar ve müzik mekanıdır. Ünlü gruplara ev sahipliği yapar. Konser olmadığı günler yüksek sesle müzik çalarak dans etmenizi sağlar. Özellikle konser günleri çok kalabalıktır. 

Adres: Hüseyinağa Mah. Balo Sok. No: 22/A Beyoğlu

10. Limonlu Bahçe

10. Limonlu Bahçe
onedio.com

Tam anlamıyla bir bahçedir. Size İstanbul'un beton yığını olduğunu unutturur. Taksim'in o kalabalığında bir cennettir. Öğlenleri çay içmek, akşamları alkolle birlikte yemek yemek için idealdir.

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:74 Beyoğlu

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arsen Lüpen

11. Arsen Lüpen
onedio.com

Manzarası muhteşem, terası şahanedir. Çalan müzik, çalışanlarının ilgisi sizi mutlu edecek yegane mekandır. Özellikle öğlenleri sakindir. Gazetenizi veya kitabını alıp okumanız için ideal bir ortam vardır.

Adres: Mis Sok. No:15/4 Beyoğlu

12. Peyote

12. Peyote
onedio.com

Peyote İstanbul'daki en kaliteli Rock kulüplerindendir. Terası pek keyiflidir. Konser zamanları tıka basa olur. Öğlenleri ise sakin, biranızı içerken sohbet edebileceğiniz bir yere dönüşür. 

Adres: Hüseyinağa Mah. Kameriye Sok. Nevizade. No:4 Beyoğlu

13. Umut Ocakbaşı

13. Umut Ocakbaşı
onedio.com

Eti muhteşem, ambiyansı şahane bir mekan Umut Ocakbaşı. Terasta rakınızı yudumlayıp, yemeğinizi yerken maç da seyredebilirsiniz. Etler her daim taze ve lezzetlidir. Acılı ezmesi yenmeden eve dönülmemelidir.

Adres: Hasnun Galip Sokak, No 8, Beyoğlu

14. Tavanarası

14. Tavanarası
onedio.com

Samimi ortamı, ilgili personeli, lezzetli güveç yemekleriyle vagzeçemeyeceğiniz bir mekan. Adından da anlaşılacağı gibi teras bir mekandır, hatta bir katı gerçekten tavanarasıdır. Sessiz sakin, şirin bir konsepti vardır.

Adres: Asmalımescit Sokak, No 10, Beyoğlu

15. Mihrimahsultan

15. Mihrimahsultan
onedio.com

Çok güzel bir bahçeye sahip olan Mihrimahsultan kekleriyle ve sıcak ortamıyla göz dolduruyor. Nargile içip, lezzetli yemek yiyebileceğiniz bir yer olma özelliğini de koruyor.

Adres: Tomtom Mahallesi, Kumbaracı Yokuşu, No 77, Beyoğlu

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Şahin Lokantası

16. Şahin Lokantası
onedio.com

2009'da Türkiye'nin en iyi Esnaf lokantası seçilen Şahin lokantası, Zeytinyağlı yemekleriyle, tava yemekleriyle ve et döneriyle lezette doruk yaşatıyor. Garsonlarının yıllardır hiç değişmemesi sıcak bir ortam yaratıyor. Gitmediyseniz mutlaka gitmelisiniz.

Adres: Asmalımescit Mahallesi, Orhan Adil Apaydın Sokağı, No 11/A, Beyoğlu

17. Eski Beyrut

17. Eski Beyrut
onedio.com

Özellikle erasmusluların mekanı haline gelen Eski Beyrut, dans edebileceğiniz, kaliteli müzik dinleyip eğlenebileceğiniz bir yer. Genellikle cuma, cumartesi tıka basa olan mekan haftaiçi daha sakin ve rahattır. Dans etmeyi seviyorsanız mutlaka uğramanızı öneririm.

Adres: Şehit Muhtar Mahallesi, İstiklal Caddesi, İmam Adnan Sokak, No 8/2, Beyoğlu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
261
90
45
22
19
18
4