Görüş Bildir
Haberler
Her Kadın Biraz Cadıdır: Hangi Cadının Ruhuna Sahipsin?

etiket Her Kadın Biraz Cadıdır: Hangi Cadının Ruhuna Sahipsin?

Cadı figürü yüzyıllardır edebiyatta ve sinemada karşımıza çıkarak adeta en karanlık arzularımızın ete kemiğe kavuşmuş halini simgeliyor.

Kabul etmeliyiz ki; hepimiz, içimizde bir yerlerde azıcık da olsa cadıyız!

İşte şimdi hazırladığımız bu test ile, o içinizdeki cadıyı keşfedeceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce malzemelerine göz atalım. Kazanına atacaklarının olmazsa olmazı hangisi?

2. En çok hangi sebeple büyü yapacaksın?

3. Peki bir cadı olarak nerede yaşayacaksın?

4. Bir cadı olarak nasıl giyineceksin?

5. Kendine bir yoldaş hayvan seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi seni en çok sinirlendirir?

7. Sevgilin için özel bir büyü yapacaksın diyelim, bu hangisi olur?

8. Şimdi de süpürgene atlayıp, kimseler görmeden bir yolculuğa çıkacakmışsın... Neresi olsun?

9. Son olarak da... Söyle bakalım bu yola nasıl düştün, niçin cadı oldun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Genç cadı Sabrina'sın!

Çok güçlü olmana rağmen kimseyi kırmadan, üzmeden ve ilahi nizamı bozmadan kendi yolunda ilerlemeye çalışıyorsun. Empati duygun çok gelişmiş ve ince düşünceli, saygılı bir insansın. Bu yüzden etrafın seni seven ve sana yardım etmeye hazır insanlarla çevrili! Aynı zamanda çok tatlı dilli, esprili ve hafif şapşal olduğun için de seviliyorsun! Fakat yine de arada sesini yükseltmekten ve gücünü denemekten korkmamalısın!

Sen cadıların en yücesi, Fiona Goode'sun!

Sana ne söylenebilir ki? Güçlü cadıların bile en güçlüsüsün! Güzelsin, kendinden eminsin ve çok zekisin! Fakat çoğu zaman bu özgüvenin, insanların seni kıskanmasına sebep oluyor. Gizli düşmanlara karşı her zaman dikkatli olmalısın. Her duyguyu uçlarda yaşayan biri olman bazen riskli sonuçlara sebep olabilir. Düşmanlarına sert davrandığın kadar, dostlarına da yumuşak davranırsan, sırtın asla yere gelmez!

Adeta adını tarihe geçirmiş, en ünlü cadısın; Marie Laveau'sun!

Marie Laveau, 1800'lü yıllarda Amerika'da özgürce yaşayan Afrika kökenli bir kadındı! O kadar güçlüydü ki, o dönemde tek başına ve özgürce yaşamasının yanında, kendisine dönemin en güçlü politikacılarından tüccarlarına kadar herkes yardım istemek için geliyordu! Marie Laveau'nun her türlü iyileştirme ve sorun çözme büyüleri adeta dilden dile yayılıyordu. 

Sen de Marie Laveau gibi herkesle çok iyi anlaşabilen, herkesin dilinden anlayabilen güçlü ve zeki birisin. Diplomatik tarafın çok gelişmiş ve kökenine bağlısın. Özgürlük ise senin için adeta vazgeçilmez bir şey. Marie Laveau gibi güzel, uzun ve eğlenceli bir hayat yaşayacaksın!

Sevmeyi de, kin tutmak kadar iyi biliyorsun! Sen Maleficent'sın!

Seni zamanında birileri çok üzmüş! Fakat sen öyle temiz kalpli bir insansın ki, o hassas ruhunu incitenlerin burnundan fitil fitil gelecek! O büyük güçlerini ve iradeni, geleceğe yönelik işlerde kullanmalısın ve geçmişin zincirlerinden kurtulmalısın. Harika işler yapabilecek bir potansiyelin var!

Tutkulu ve bilgesin; sen Melisandre'sin!

Çok derin bir bilgeliğin var, insanların neye ihtiyaçları olduğunu ve onları yönetmeyi çok iyi biliyorsun. Senden bir dini önder de olur, bir politikacı da! Kıvrak zekan ve büyük resmi görebilen geniş ufkun ile adeta çağlar açıp kapatacak bir kadınsın. Çok zekisin, toplumun iyiliğini istiyorsun fakat yine de amacına giden yolda insanlara daha nazik davranmalısın. Kabul edelim şimdi, bazen biraz fazla acımasızsın!

Gelmiş geçmiş en eğlenceli cadılardan birisin; sen Ursula'sın!

Görmüş geçirmiş bir ruhun var. Pek çok deneyim edinmişsin ve adeta feleğin çemberinden geçmişsin. Dostlarını ve gençleri de bazı konularda uyarmak istiyorsun fakat bazen insanları uyarırken ya da nasihat verirken daha açık sözlü olmalısın. İnsanların senden öğrenecekleri çok şey var. Aynı zamanda çok da eğlenceli ve neşeli birisin. Sana takılan hayatını yaşar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2509
903
469
198
108
70
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TUNA

Adeta adını tarihe geçirmiş, en ünlü cadısın; Marie Laveau'sun! Marie Laveau, 1800'lü yıllarda Amerika'da özgürce yaşayan Afrika kökenli bir kadındı! O ka... Devamını Gör

bebokumsu

ooo çok iyi ya, marie laveau ef-sa-needir.

Ezra A.

Melisandre mi! Şoku atlattıktan sonra olabilitesini düşündüm ama adama kendi kızını yaktırmak..Benim için bile fazla acımasızca be. :/

Mertcan Yücel

spoilerrrr!! kardeşim ben izledimde izlemeyenler var :D

Defne Gürsoy

Sevmeyi de, kin tutmak kadar iyi biliyorsun! Sen Maleficent'sın! Seni zamanında birileri çok üzmüş! Fakat sen öyle temiz kalpli bir insansın ki, o hassas ... Devamını Gör