Görüş Bildir
Haberler
Her Gün Yeni Müzikler Çıkarmasını İstediğim Harika Bir Topluluk: Adamlar

Her Gün Yeni Müzikler Çıkarmasını İstediğim Harika Bir Topluluk: Adamlar

Buket Kalkan
10.11.2016 - 17:29

Eski 'Halimden Konan Anlar' şimdi ki isimleri Adamlar, son dönemlerin en çok dinlenen alternatif gruplar arasında boy gösteriyor.

Adamlar, vokalde Tolga Akdoğan, gitarda Gürhan Öğütücü, bas gitarda Burak Güngörmüş, tuşlu çalgılarda Burak Irmak ve davulda Berkan Tilavel'den oluşuyor.

Adamlar, internet üzerinden paylaştıkları şarkılarıyla dinleyicilerden tam not alıyordu. Soundcloud sitesi üzerinden başarısını sürdürdükten sonra grup 'Eski Dostum Tankla Gelmiş' isminde ilk albümünü yayımladı. 12 şarkının bulunduğu albümün söz ve müzikleri Tolga Akdoğan'a ait olup, 'Koca Yaşlı Şişko Dünya', 'Kapısı Kapalı', 'İnsanın Düştüğü Durumlar' ve 'Kadın' gibi parçalar albümün en dikkat çeken parçalar arasında.

Adamlar - Koca Yaşlı Şişko Dünya

Adamlar - Kapısı Kapalı | Sofar Istanbul

Adamlar, geçtiğimiz günlerde ikinci albümleri 'Rüyalarda Buruşmuşuz'u People Makes Music etiketiyle yayımladı ve albümde toplam 9 parça mevcut. Albüm henüz dağıtılmadı diye biliyorum ve Spotify'a da yüklenmemiş maalesef. Albümü şimdilik YouTube üzerinden dinleyebiliyoruz.

Adamlar'ın müzikleri harika olduğu kadar sahne performanslarıyla da çok konuşulan bir grup. Kendilerini henüz dinlememiş olanlar varsa bir an önce dinlemeli ve konserlerine gidilmeli. Zira ben 19 Kasım'da Trump Towers'ta düzenlenecek Adamlar konserini izlemeye gideceğim. Harika bir akşam geçireceğimiz garanti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın