Görüş Bildir
Haberler
Her Akşama Bir Film: Ağustos Ayı Boyunca TRT 2 Ekranlarından İzleyebileceğiniz Birbirinden Güzel Filmler

Her Akşama Bir Film: Ağustos Ayı Boyunca TRT 2 Ekranlarından İzleyebileceğiniz Birbirinden Güzel Filmler

02.08.2021 - 17:34

Birbirinden güzel filmler TRT 2 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Her akşam ayrı bir filmin ekrana geleceği ağustos ayında bakalım bizi neler bekliyormuş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2 Ağustos 21.00 - The Cow (İnek)

2 Ağustos 21.00 - The Cow (İnek)

Masht Hassan ıssız bir köydeki tek ineğe sahip olan bir adamdır. İneğine sanki çocuğuymuş gibi davranan Hassan, bir gün köyün dışına çıkar ve o gün de ineği ölür. Diğer köylüler Hassan’ın ineğine olan bağlılığını bildikleri için cesedi saklarlar. Hassan geri geldiğinde ise ona ineğinin kaçtığını söylerler. Bu haberle adeta dağılan Hassan, tüm vaktini eskiden ineğinin kaldığı ahırda geçirmeye başlar. Ve yavaş yavaş da kendisinin inek olduğuna inanmaya başlar.

3 Ağustos 21.00 - A White White Day (Bembeyaz Bir Gün)

3 Ağustos 21.00 - A White White Day (Bembeyaz Bir Gün)

İzlanda’da ücra bir kasabanın polis komiseri, kasaba ahalisinden bir adamı iki yıl önce eşiyle ilişki kurmakla suçlar. Saplantısı derinleşirken adamın gerçeklikle bağlantısı kopar ve hem sevdiklerine hem kendine zarar vermeye başlar. Keder, yas, delilik ve koşulsuz sevgiye dair bu güçlü ve sert film, özellikle çarpıcı kar manzaraları ve oyuncularının performanslarıyla dikkat çekiyor.

4 Ağustos 21.00 - Pandora'nın Kutusu

4 Ağustos 21.00 - Pandora'nın Kutusu

Her biri uzak diyarlara düşmüş üç kardeş artık hasretlerine zorunlu bir son verecektir. Üçü de birbirinden farklı hayatlara savrulmuştur. Birbirleriyle aralarındaki bağ körelmeye yüz tutmuştur ve iletişimlerini kaybetmiş bu üç orta yaşlı kardeş için kavuşma vakti yaklaşmaktadır. Memleketleri Karadeniz'de yaşayan yaşlı annelerinin kaybolduğu haberi onları yıllar sonra bir araya getirecektir. Her biri aynı şehre düşmüş, İstanbul'da yaşıyor olmalarına rağmen kontaktlarını kaybeden kardeşler anneleri Nusret'i bulmak için kendileri ve anılarına dair birçok şeyi gün yüzüne çıkardıkları bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuk bir içsel hesaplaşmaya, annelerini bulduktan ve İstanbul'a getirdikten sonraki süreç ise sancılı bir yaşam sınavına dönüşecektir. Bu sınavdan alnının akıyla çıkabilen tek kişi ise yaşlı kadının torunu Murat olacaktır.

5 Ağustos 21.00 - A First Farewell (İlk Veda)

5 Ağustos 21.00 - A First Farewell (İlk Veda)

Film Xinjianglı bir erkek çocuk Eysa’nın çocukluk arkadaşı Kaybinur’la hikayesi odaklanıyor. Filmde Eysa’nın hasta annesine sevgisi son derece duygusal sahneler oluşturuyor.

Şiirsel anlatımıyla başlayan film, keçi sakalı olan yaşlı adam yavaş yavaş keçi sürüsü güdüyor. Uygurların çiçek desenli şapkası takke, batan güneşin ışıklarında pırıl pırıl parlamakta. Uygur çocuk Eysa’nın tüm duyguları, hasta yatağındaki annesine odaklanmıştır. Bir çift iri göze sahip Eysa’nın arkadaşı Kelbinur, dans etmeyi sever. Annesi, Kelbinur ve küçük kardeşini Çince öğrenmek için Kaşgar’a göndermek ister.

Film Xinjiang’da günlük yaşamı, nadir görülen güzel doğal manzaraları gerçekçi bir perspektiften sunuyor. Filmde nostalji, masumiyet, ayrılık, büyüme gibi konulardaki gerçek ve şiirsel ifadelerle izleyicilere sunuluyor.

6 Ağustos 21.15 - Gold (Altın)

6 Ağustos 21.15 - Gold (Altın)

Altın, babası gibi dağlara çıkıp servetini topraktan arayan, madencilik işinde tecrübeli Kenny Wells’i anlatıyor. Şanssız adam olan Kenny Wells bir jeolog olan Michael Acosta ile ekip olup Endonezya’nın keşfedilmemiş ormanlarında altın aramaya koyulur. Altın bulmak zordur fakat altını Wall Street'in en güçlü kurumları arasında elinde tutmak daha da zor olacaktır. Madencilik işi büyük zenginler yarattığı gibi büyük hayal kırıklıkları da yaratabilir fakat bu yoldan Kenny’i sadece ölüm ayırabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7 Ağustos 21.30 - Marshland (Bataklık)

7 Ağustos 21.30 - Marshland (Bataklık)

Endülüs'ün sulak bölgesinde geçen bu psikolojik gerilim - kara film çeşitlemesi oldukça karanlık bir öyküye ev sahipliği yapıyor. 1980 yılında, İspanya'nın diktatörlükten demokrasiye geçiş sancıları yaşadığı kaotik br dönemde, ideolojik açıdan birbirlerine zıt düşüncelere sahip olan iki polis memuru, kınama cezası aldıktan sonra, iki ergen kızın kaybolmasını araştırmaya koyulur. Alaştırmak için kendilerine seçtikleri ilk durak ise; bataklık bölgesindeki ücra bir kasabadır. Kasabaya sürülen polis memurları geçmişe saplanıp kalmış, bataklığın kendisi gibi kaygan bir kasaba halkının ortasında iki anti-kahraman figürü haline gelirler ve bu ürkütücü cinayetleri aydınlatmak için işbirliği yapmak zorunda kalırlar.

8 Ağustos 21.30 - Journeyman

8 Ağustos 21.30 - Journeyman

Dünya orta siklet boks şampiyonu olan Matty Burton, artık kariyerinin sonuna gelmiştir. Burton, son maçının parasını alıp artık oyundan çıkması gerektiğine karar verir. Hayatta tek bir amacı vardır o da eşi Emma ve gelecekti kızları Mia’ya güvenli bir hayat sağlamak. Fakat hayatın Matty için başka planları vardır. Andre Bryte ile yaptığı dövüş eve dönen Matty, aniden yere yığılır. Yığılmasının nedeni vücudunun yediği yumruğa gösterdiği gecikmiş tepkidir. Bir süre komada yaşam savaşı veren Matty, asıl mücadeleyi komadan çıktıktan sonra verecektir. Hafıza kaybına uğrayan ve kişiliği eskisinden bambaşka olan Matty, parçalanan hayatını tekrar bir araya getirmeye çalışacaktır.

9 Ağustos 21.15 - The Blue Veiled (Mavi Yaşmaklı)

9 Ağustos 21.15 - The Blue Veiled (Mavi Yaşmaklı)

Altmışlı yaşlarda Rashul Rahmani, domates fabrikasının sahibidir. Dokuz yıldır dul olan Rahmani kendini işine adamış, domates fabrikasının işçilerini memnun etmeyi amaçlamaktadır.

Bir tatil günü fabrikanın ustabaşısı tüm işçilere et ikram eder ve patronu Rahmani’nin önerisiyle evli kadınlara diğer işçilere göre daha fazla et dağıtır. Evlenmemiş fakat üç kişiye bakmakla yükümlü olan Ashgar, bu adaletsizliği protesto eder ve hediyeyi geri çevirir. Rahmani, durumu öğrendiğinde Ashgar’a bizzat hediye sunarak sorunu çözmeye karar verir. Böylelikle Rahmani, Ashgar’ın içinde bulunduğu yoksulluğa bizzat şahit olur. Rahmani, bu durumunu hafifletmek için Ashgar’ın kız kardeşi Nobar Kordai’nin kendisi için çalışmasını teklif eder.

Zaman içerisinde Rahmani, Nobar Kordai’ye aşık olur ve söylentiler hızla yayılır. Tüm ailesi bu yoksul kıza duyulan aşka karşı çıkarken, yaşlı adamın son bir karar vermesi gerekecektir.

10 Ağustos 21.00 - Sorry We Missed You (Üzgünüz, Size Ulaşamadık)

10 Ağustos 21.00 - Sorry We Missed You (Üzgünüz, Size Ulaşamadık)

Yaşanan mali krizle baş etmeye çalışan bir ailenin hikayesini konu ediyor. 2008 yılında yaşanan mali kriz, Ricky ve ailesini ciddi bir sıkıntıya sürükler. Borçları ile başa çıkmaya çalışan aile, bu süreçte oldukça yıpranır. Eski rahatlarına kavuşmaya çalışan aile, karşılarına çıkan bir fırsatı değerlendirmeye karar verir. Yapılacak işler aslında hiç de kolay değildir. Biri, yeni bir minibüs ile serbest zamanlı olarak bir teslimat sürücülüğü, diğeri de bakıcılık yapmak zorundadır. Ailelerini geçindirmek ve dünyada ayakta kalmak için kendilerini işe vermek zorunda kalan çift, bu zorlu süreçte kendilerini büyük bir kırılmanın ortasında bulur.

11 Ağustos 21.00 - Soluk

11 Ağustos 21.00 -  Soluk

Orta yaşlı huysuz bir adam olan Tamer'in hayatı pek de yolunda değildir. O, hedeflerini, okulunu, evliliğini, hayatına dair birçok şeyi yarıda bırakmıştır. Aslı ise Tamer'in tam tersi olan bir kadındır. Hayat dolu olduğu kadar da içine kapanık olan Aslı, zamanının çoğunu Tamer'in evinde geçirir. Çocukluğunu mezarlıklarda oynayarak geçiren Cemil ise, hayatı ölüm ile öğrenmiş bir adamdır. Bu üç farklı karakter, hayata tutunma arzuları ile bir araya gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12 Ağustos 21.00 - Raoul Taburin

12 Ağustos 21.00 - Raoul Taburin

Küçük bir kasabada yaşayan Raoul Taburin bisiklet ile ilgili her şeyi bilmektedir. Adeta bir bisiklet piri olan Raoul, bisikletle ilgili her şeye hakim olmasına rağmen binmeyi bilmez. Çocukluğundan itibaren bir türlü dengede durmayı başaramayan Raoul bisiklete binmekten korkmaya başlar. Kendisini kimsenin anlamayacağını düşündüğü için bisiklete binemediğini herkesten gizler. Ta ki bir gün arkadaşı Figougne, Raoul’un bisiklete binerken fotoğrafını çekmek istemesine kadar…

13 Ağustos 21.30 The Man Who Killed Don Quixote (Don Kişot'u Öldüren Adam)

13 Ağustos 21.30 The Man Who Killed Don Quixote (Don Kişot'u Öldüren Adam)

Don Kişot olduğuna ikna olmuş olan yaşlı ve sanrılı bir adam, reklamcılık müdürü Toby'nin, güvenilir refakatçisi Sancho Panza olduğuna inanır. İkili, modern 21. yüzyıl Londra'sı ve büyülü 17. yüzyıl La Mancha'sı arasında zamanda gidip gelişlerle dolu tuhaf bir yolculuğa çıkar. Yavaş yavaş, tıpkı ünlü roman karakteri gibi, Toby de sanrılı dünyaya kapılır ve hayalleri gerçeklerden ayıramaz duruma gelir. Hikaye, Toby'nin Don Kişot'un rolünü üstlenmesiyle fantazmagorik ve duygusal bir boyut yakalar.

14 Ağustos 21.30 - Contact (Mesaj)

14 Ağustos 21.30 - Contact (Mesaj)

Çocukluğundan gelen merak ve heyecanla dünya dışı yaşamlara ve varlıklara inanan Dr. Eleanor Arroway, bu tutkusunu çocuk yaşta kaybettiği babasının da yardımlarıyla bir mesleğe dönüştürür. Dr. Arroway SETI isimli programda çalışan, dünya dışı varlıkları araştıran bir ekibin önemli gökbilimcilerinden biridir. Çocukluğundan bu yana umudunu asla kaybetmeyen ve her seferinde daha tutkulu bir şekilde radyo sinyallerini dinleyen kadın ihtiyacı olan fon desteğini de elde ettiğinde, rekabetçi çalışma ortamına ve uğradığı haksızlaklara rağmen, hayalini kurduğu ve gerçekliğine sıkı sıkıya tutunduğu dünya dışı varlıklardan ilk mesajını alacaktır.

15 Ağustos 21.30 - Ordinary Justice (Adliye)

15 Ağustos 21.30 - Ordinary Justice (Adliye)

İtalya’daki adalet sarayında bir davanın karar günü. Duruşma salonundaki sanık kürsüsünde genç bir suçlu ve gencin suç ortağını silahla vurup öldüren bir benzin istasyonu görevlisi oturuyor. Filmde resmi ilişkiler, cübbeler, sorgulamalar, kanıtlar ve tanıkların yanı sıra duruşma salonunun dışında neler olup bittiğini; koridorları, yazıhaneleri, mübaşirleri, sanığın ve maktulün duruşma salonunun önünde bekleyen aileleri, çocukları ve eşlerini de görüyoruz.

16 Ağustos 21.00 - Hedi (Seni Seviyorum Hedi)

16 Ağustos 21.00 - Hedi (Seni Seviyorum Hedi)

Filmin hikâyesi Tunus’ta, Yasemin Devrimi’nin beş yıl sonrasında geçiyor. Büyük hayalleri olan Hedi genç bir adamdır. Hedi, Tunus’un sosyal kulları ile tek başına mücadele eder. Annesi Hedi hayatı ile ilgili kararlar vermeye çalışırken, Hedi, Rym ile tanışır ve kendi ait olduğu dünyadan daha farklı bir dünya keşfeder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17 Ağustos 21.00 - The Sea Inside (İçimdeki Deniz)

17 Ağustos 21.00 - The Sea Inside (İçimdeki Deniz)

Ötenazi meselesini en derinlikli işleyen yapımlardan biri olan İçimdeki Deniz'de gösterdiği performans ile Javier Bardem destan yazıyor. Filmde, Ramon Sampedro’nun 30 yıldır yatağa bağlı yaşamı, dokunaklı bir dille sinemaya aktarılmış. 30 yıldır bir yatakta geçen trajik bir hayat... Gençliğinde geçirdiği bir kazadan sonra hayatla tek ilişkisi deniz manzaralı penceresidir.

18 Ağustos 21.00 - Buta

18 Ağustos 21.00 - Buta

Azerbaycan’ın ücra köylerinden birinde usta bir halı dokuyucusu olan büyükannesi ile yaşayan öksüz ve yetim Buta, günlerini kırlarda mutlu gezerek geçirir. Temizlik malzemeleriyle dolu kamyonuyla gelip ürünleri köydeki kadınlara satmak isteyen bir adam onunla arkadaşlık eder. Büyükannesinin dokuduğu ve 'Buta' denilen alev çiçeği motifini işlediği halıdan esin alarak kendisi de dağda taş ve kayalardan kendi Buta'sını yapar.

19 Ağustos 21.15 - Mabata Bata

19 Ağustos 21.15 - Mabata Bata
ik.imagekit.io

*Türkçe kaynaklarda filmin konusu bulunamamıştır.

20 Ağustos 20.00 - Kış Uykusu

20 Ağustos 20.00 - Kış Uykusu

Aydın emekli bir tiyatrocudur; oyunculuğu bıraktıktan sonra Kapadokya'ya babasından yadigar kalan butik oteli işletmek için geri döner. Aydın o günden sonra başlayan kış uykusu bu gözlerden ırak otelin içerisindeki gündelikleriyle, kah yerel bir gazeteye köşe yazıları yazarak kah her zaman niyetlendiği ancak bir türlü başlayamadığı tiyatro tarihi kitabını yazmayı düşünerek geçer. Tüm bu süreçte hayatında iki kadın vardır: Kendisine her anlamda uzak ve soğuk davranan genç karısı Nihal ve boşandıktan sonra yanlarına taşınan kız kardeşi Necla... Kışın bastırması ve artan kar yağışı bu küçük taşrada en çok Aydın'ın sinirlerine dokunur ve onu uzaklara gitmeye teşvik eder...

21 Ağustos 21.30 - The Conductor (Bir Kadın Zaferi)

21 Ağustos 21.30 - The Conductor (Bir Kadın Zaferi)

Bir Kadın Zaferi, orkestra şefi olmayı hayal eden genç bir kadının yaşamına odaklanıyor. Antonia Brico, henüz çocukken ailesi ile birlikte Amerika'ya göç eder. Şimdi 24 yaşında olan Antonia, orkestra şefi olmak istemektedir ancak kadın olduğu için kimse onun bu isteğini ciddeye almaz. Maruz kaldığı durum sonrası dünya ile yüzleşmeye karar veren Antonia, Berlin Filarmoni Orkestrası sınavına girmeye karar verir. Bu sırada hayatının aşkı ile tanışan genç kadın, bir süre sonra sevdiği adam ve hayallerinin peşinde gitme konusunda bir seçim yapmak zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

22 Ağustos 21.30 - Bandar Band (Hayal Bandosu)

22 Ağustos 21.30 - Bandar Band (Hayal Bandosu)

Tahran’daki bir şarkı yarışmasına katılmak isteyen Mahla, eşi ve yakın arkadaşıyla beraber güneyden Tahran’a doğru yola çıkar. Yaşadıkları sel felaketinin ardından sahip oldukları her şeyi kaybetseler de umutlarını diri tutarlar. Ancak sel suları altında kalan yollar her seferinde ayrı bir çıkmaza saplanmalarına neden olur. Bir süre sonra, Tahran’a gitmenin kısır bir döngüden ibaret olduğunu fark ederler.

23 Ağustos 21.15 - Waiting for the Barbarians (Barbarları Beklerken)

23 Ağustos 21.15 - Waiting for the Barbarians (Barbarları Beklerken)

Barbarları Beklerken, sınır kasabasında görev yapan bir hakimin, bu süreçte tanık olduğu olaylar sonrasında değişen yaşamına odaklanıyor. Bir imparatorluğun sınır bölgesinde yaşayan bir hakim, emekli olacağı günü beklemektedir. Ancak onun hayatı, Albay Joll’un bölgeye gelip kendisinden bölgede yaşayan barbarların faaliyetlerini raporlamasını istemesiyle bambaşka bir hal alır. Araştırmalara başlayan adam, imparatorluk askerlerinin barbarlara işkence edip onları öldürdüğüne tanık olur. Gördükleri hakimin, imparatorluğa olan sadakatini sorgulamaya başlamasına neden olur.

24 Ağustos 21.00 - Guardian of Angels (Meleklerin Koruyucusu)

24 Ağustos 21.00 - Guardian of Angels (Meleklerin Koruyucusu)

Libya’dan eğitim için 1978’de Amerika’ya gelen Mohamed Bzeek, ölümcül hasta çocuklara koruyucu annelik yapan Dawn’la evlendi. Mohammed ile Dawn, 1989 yılından bu yana ölümcül hasta 80 çocukla koruyucu aile olarak ilgilendiler. Dawn, 2015 yılında hayatını kaybedince birlikte evlat edindikleri Samantha ile Mohamed baş başa kaldı. Anensefali hastalığı yüzünden beyninin büyük bir kısmı oluşmadan doğan Samantha, bu nedenle görme ve işitme engellidir ve sürekli Mohamed’in ilgisi ve bakımına muhtaçtır. Mohamed, yedi yaşına basmaya hazırlanan küçük kızı için büyük bir doğum günü partisi düzenlemek ister, ancak işler planlandığı gibi gitmez; yeni sıkıntılar ortaya çıkar.

25 Ağustos 21.00 - Aydede

25 Ağustos 21.00 - Aydede

Aydede, Ay’a gittiğini zannettiği dedesinin yanına gitmenin yolunu arayan küçük bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Bekir küçük yaşta babasının kaybeden bir çocuktur. Bekir’in annesi Rabia, babası İlyas ile birlikte tuhafiye dükkanını işleterek oğluna bakmaya çalışır. Fakat İlyas’ın ölümü herkesin hayatını derinden etkiler. Bekir’e üzülmemesi için dedesinin Ay’a gidip Aydede olduğu söylenir. Artık Bekir’in tek amacı vardır; o da filmlerde gördüğü gibi bisikletini alıp dedesinin yanına Ay’a gitmek. Babasının ölümü üzerinde maddi zorluk çekmeye başlayan Rabia ve ailenin diğer üyeleri arasında miras kavgası başlar. Ablası ile aralarında miras kurası çeken Rabia evi ve tuhafiye dükkanının kaybedince büyük bir çıkmaza girer. Kendisine ve oğluna bakmak için çare arayan Rabia, tüm bu sıkıntıların yanı sıra bir de platonik aşkı ile uğraşır.

26 Ağustos 21.00 - Guardian of the Light (Işığın Muhafızı)

26 Ağustos 21.00 - Guardian of the Light (Işığın Muhafızı)

I. Dünya Savaşı’nın sonuna doğru Sovyet askerleri Almanya’daki küçük bir kasabaya giriyor. Birçok bina yıkılmış ve hala patlama sesleri duyuluyor. Genç Kazak asker yaşlı bir sivil Alman’ı ölümden kurtarıyor ve güvenli bir yerde saklanmasına yardımcı oluyor.

Yaşlı Alman, Kazak askere sahip olduğu en değerli şeyi içeren bir çanta verir. Bu çantada taşınabilir bir projektör ve bazı filmler vardır.

30 yıl sonra eski asker efsanevi bir figür olur. Film gösterimleri için küçük uzak köylere ve meralara gider. Hayatını bir köyden diğerine seyahat ederek geçirir. Çocuklar onu çok sevdiklerinden dolayı, ona zamanla Tarzan demeye başlar. Ancak profesyonel sinema salonları, Tarzan’ımızın bu yolculuğunun olumsuz etkilenmesine sebep olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

27 Ağustos 21.30 - Kon-Tiki

27 Ağustos 21.30 - Kon-Tiki

Norveçli kaşif Thor Heyerdahl Pasifik Okyanusu'nu 1947'de 5 kişilik bir ekip ile geçmeye kalkar. Amacı ise Güney Amerikalıların Kristof Kolomb öncesi dönemlerde denizleri aşarak Polynesian adalarında yerleştiğini ispat etmektir. Yolculuk için gereken parayı borç ve bağış toplayarak elde eden Heyerdahl, 101 gün sürecek 8 bin kilometrelik bir maceraya yelken açar. Bu esnada dünyanın gözü de üzerindedir...

28 Ağustos 21.30 - Labyrinth (Labirent)

28 Ağustos 21.30 - Labyrinth (Labirent)

Sarah için cumartesi akşamı üvey kardeşi Toby'e bakıclık yapmak eğlenceli bir fikir değildi. Toby'nin ağlamasından sıkılan Sarah, en sevdiği kitabı Labirent'teki Goblinlerin Toby'i kaçırdığını hayal eder. Fantezisi gerçek olunca Toby'i geri getirmek için illüzyonlar labirentine girer. Mistik yaratıklar tarafından korunan krallığın başında büyücü Goblin kralı vardır.

29 Ağustos 21.30 - The Father (Babam)

29 Ağustos 21.30 - The Father (Babam)

Bir adam yaşlandıkça kızının her türlü yardımını reddeder. Değişen koşullarını anlamaya çalışırken, sevdiklerinden, kendi zihninden ve hatta gerçekliğinin dokusundan şüphe etmeye başlar.

30 Ağustos 20.00 - Moby Dick

30 Ağustos 20.00 - Moby Dick

Herman Melville'in aynı adlı unutulmaz romanından beyazperdeye aktarılan 1956 yapımı Moby Dick - Beyaz Balina, büyük beyaz balinadan intikam alma tutkusuyla yanıp tutuşan kaptan Ahab'ın öyküsünü konu ediniyor.

31 Ağustos 21.00 - The Truth (Saklı Gerçekler)

31 Ağustos 21.00 - The Truth (Saklı Gerçekler)

Saklı Gerçekler, genç bir kız ve onun aktris olan annesi arasındaki ilişkiye odaklanıyor. Fabienne Dangeville, Fransız sinemasının en gözde yıldızlarından biridir. Onun hayatı, onu seven ve hayran olan erkekler arasında hüküm sürerek geçmiştir. Artık yaşlanan oyuncu, anılarını paylaştığı bir kitap yayınlar. Annesinin hayatına dair olan kitabı okuyan Lumir, büyük bir şok geçirir. Çünkü okudukları pek de gerçekleri yansıtmamaktadır. Bunun üzerine Lumir, kocası Hank ve kızı ile birlikte New York’tan Paris’e, annesinin yanına gider. Fabienne’in geçmişi ile ilgili paylaştıkları, anne kız arasında büyük bir yüzleşmenin yaşanmasına neden olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir; 🎞

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
4
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakketmila

Hahaha haaaa, ikidir Trt2'nin ağustos filmleri kolajına ortasından denk geldim, Journeyman filminin adını göremedim bir türlü. Nerden bulabilirim, nasıl öğre... Devamını Gör

Valthonis

Milletin vergileriyle idare edilen ama sadece tek bir partinin propaganda aracı haline gelen TRTyi izleyeceğime sıçar bokumu izlerim daha iyi. Üç kuruş içi... Devamını Gör

portside

TRT seyredeceğime boş duvara bakarım daha iyi