Görüş Bildir
Haberler
Hepimiz Kediyiz! Peki Ama Sen Hangi Ünlü Kedisin? 😻

etiket Hepimiz Kediyiz! Peki Ama Sen Hangi Ünlü Kedisin? 😻

Hepimiz biraz kedi değil miyiz zaten! Ama hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şöyle başlayalım: Şu an kendini nasıl hissediyorsun?

2. En favori eylemin?

3. Hadi bir insan yemeği seç!

4. Şunlardan hangisini televizyonda görsen, işini gücünü bırakıp izlersin?

5. Dünyaya bir kedi olarak değil de insan olarak gelseydin kim olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir süper gücün olsa, bu ne olsun isterdin?

7. Son olarak bir de tarzını öğrenelim...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Azman'sın!

Sen Azman'sın!

Ooo pislik kardeş, hoşgeldin :) Evet kedi olmana rağmen itlikten hoşlanan birisin. Hani şu gavurun badboy/badgirl dediği tiple var ya, heh işte onlar senin yanında süt dökmüş ev kedisi kalır yeminle. Kötülükten zevk alıyorsun adeta; elinde güç dünyayı yakıp yıkarsın. Ama dünya da bunu hak ediyor. Yoksa sen de doğru koşullarda yaşasaydın evliya gibi insan olurdun. Ama hayat seni buna zorlamış sayın mırnav :)

Sen Tom'sun!

Sen Tom'sun!

Öyle absürtsün ki, mutfağı suyla doldurup buz pateni yapabilir veya bir filermoni orkestrasına maestro olabilirsin. Evet, her kedi kadar kaypak, çıkarcı, tembel ve bencilsin; ama nasıl oluyorsa inadına çok sevilirsin (her kedi gibi). O, her tarafa döktüğün şeytan tüyünden olsa gerek... Son olarak, seni Hannah ve Barbera ne kadar kötü göstermeye çalışsa da, seviyoruz seni, ey kedibaş :)

Sen Garfield'sın!

Sen Garfield'sın!

İtiraf etmeliyiz ki “Uykunu sevdiğin kadar çalışmayı sevseydin, profesör olmuştun” cümlesi en çok sana yakışıyor. Neyse şaka bir yana tembellik senin kanına işlemiş. Tembel olmasına tembelsin de, o şirinliğini, o tatlılığını ne yapacağız senin. Bir de miskinliğin sayesinde her şeyin pratik yolunu bularak tüm işlerini herkesten daha kısa sürede halledebiliyorsun. Bu da hayatında büyük bir kolaylık sağlıyor. Al sana işte tembelliğin yararları! :)

Sen Kötü Kedi Şero'sun!

Sen Kötü Kedi Şero'sun!

Senin kötülüğün biraz lakap. Yoksa kötülükle pek alakan yok. Evet, şartlara kendini uydurup evrimleşmişsin. Adamına göre muamele her daim vardır sende. Fakat içindeki güzel kalp hep muhafaza edilmiş. Bunun yanında tam bir alfa kedi olduğunu söylemek gerek. Tüm çöplükler, tüm sokaklar senin yönetimin altındadır. Habersiz kuş uçmaz, o kadar!..

Sen Grumpy Cat'sin!

Sen Grumpy Cat'sin!

Offf vallahi de sıkıldın, billahi de sıkıldın. Çevreni sarmış aptallıklar seni o kadar yoruyor ki, bu test sonucu yetmez gerçekten. Ama en rahatsız olduğun aptallıkları bir listelemek isteriz: 1. Bağlaç olan de/da'nın hayasızca bitişik yazılması, 2. Bilgisiz insanların bilgiçlik taslaması, 3. İnsanların kendini çok akıllı ya da güzel/yakışıklı sanması ama alakası olmaması... Off sayarken başına yine ağrılar girdi değil mi? Sen sinirlenmeyeceksin de kim sinirlenecek?!

Sen 'Kedi Dayı'sın!

Sen 'Kedi Dayı'sın!

Ooo delikanlı abim/ablam hoşgeldin! Yeni çay yaptık, mis gibi tavşan kanı, dökelim mi? Evet tüm Türkiye'nin en kral abisi/ablası sensin. Harbi bir insansın her şeyden önce: Verdiğin sözler her daim tutulur. Racon bilirsin, yol yordam bilirsin. Sözün geçer, geçmeyene de geçirtirsin icabında. Hak için, adalet içinse başın fedadır. Emrolduğu gibi dosdoğrusun işte. Ama arada haytalıkların da yok değil şimdi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
478
241
178
58
37
24
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sen Grumpy Cat'sin!-dahahaaa bak bu sefer doğru bildin. asık suratım ulan ben!

Nehir Gökçen

Sen Garfield'sın! İtiraf etmeliyiz ki “Uykunu sevdiğin kadar çalışmayı sevseydin, profesör olmuştun” cümlesi en çok sana yakışıyor. Neyse şaka bir yana temb... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sen Garfield'sın! İtiraf etmeliyiz ki “Uykunu sevdiğin kadar çalışmayı sevseydin, profesör olmuştun” cümlesi en çok sana yakışıyor. Neyse şaka bir yana temb... Devamını Gör