Görüş Bildir
Haberler
Hep Kadının İstediklerini Dinledik,Sıra Kadında İstemediklerimizde

Hep Kadının İstediklerini Dinledik,Sıra Kadında İstemediklerimizde

saykolojist
04.03.2016 - 00:50

Özellikle son günlerde çoğu Türk kızı hep eli,kalçası,gözü,vücudu,yüzü,cüzdanı güzel Zeus gibi bir erkek arayışında.Peki sormazlar mı adama sen nesin ki ne istiyorsun diye?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.Kadın vücuduna bir sanat olarak bakacaksak eğer basenleri,göbeği,çakma saç rengi,siyah tayt-çorap-keten üstü uzun tişört ve gömlekle oluşturmaya çalıştığı klasik tip hiç de bir sanata yakışmıyor açıkçası.

2. Lazer epilasyon,makine,jilet,ağda gibi kıl alma yöntemleri varken Elvis Presley gibi favori uzatan,bakkal Hüsnü amca kadar kol,sırt,göğüs kılına sahip kızlar istemiyoruz. -Tıbbi rahatsızlığı olanları tenzih ederim.-

3.Türk erkekleri büyük bir değişim döneminden geçiyor. Neredeyse salona gitmeyen, en azından karın,göğüs ve kol antrenmanı yapmayan erkek yok gibi. Oysa kızlar squat dahi yapmaya üşeniyor biz de en azından sıkı bir vücut istiyoruz karşımızda.

4.Erkek dediğin lisede spor takımındaysa,üniversitede arabası,evi,güzel bir bölümü varsa iş hayatında parası varsa ya da genel olarak kültürlü,duruşu sağlamsa karizmasına olumlu etkisi oluyor. Çoğu kızsa ergenlikten menapoza kadar ayaklı Avon kataloğu gibi gezmek harici hiçbir şey yapmıyor.

5. Erkeğe ev babası,playboy,romantik,kaslı,maskülen,metroseksüel,fedakar,badboy,seksi ol deniliyor. Erkek her anında 10 tane hemcinsinin toplamı olmalı peki ya kadın? Kimse öyle bir misyon yüklemiyor kadına ilişkide,yanındayım ya daha ne olsun kafası hakim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.Seks hissi ve merakı her erkekte ortalama 12 yaşında başlar. Erkek bu andan itibaren seksle ilgili neredeyse her bilgiyi izleyerek,yaparak düşünerek öğrenir ve geliştirir. Kadınsa genellikle sadece vücudunu sunacağı erkeği ve doğru anı bekler o ansa ölüden farkı olmaz genelde.

7. Kadın cinsel yönden arzulanan olduğu için sadece var olmasını bile hediye gibi gördüğünden erkeğe istediği işkenceyi yapmayı ve ölçüsüz eleştirmeyi kendine hak görüyor.

8.En çok seks deneyimine sahip sandığınız kadın dahi toplasan 3-5 kere kendini erkeğe "sunmaktan" öte gitmiyor. Sunma diyorum çünkü sevişmek karşılıklıdır,sevişmeyi becerebilen çok fazla kız yok ülkemizde.

9.Erkek yanındaki kadına Victoria's Secret melekleri gibi olsaydın dese ayrılık sebebidir ama kadın erkekten Calvin Klein reklam yüzü gibi olmasını isteyebilir. Kim veriyor size bu hakkı arkadaşım?

10.Erkek parfümünden ayak tırnaklarına kadar bakımlı,temiz ve tarz olmalıyken kadın bir ruj,fondöten ve rimelle dünya güzeli mi sayılacak yapmayın lütfen.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sigara içen,sakal bırakan,dövmeli,kalçası güzel olan,elleri bakımlı olan,her duruşu ayrı bir hava yaratan,maskülen erkek isterken sizler,biz neden en azından squat yapsın diyemiyoruz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın