Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Kendinizi Mutlu Hissedeceğiniz Tavsiye 11 Komedi Filmi

İzlerken Kendinizi Mutlu Hissedeceğiniz Tavsiye 11 Komedi Filmi

Smokey
01.03.2015 - 23:55 Son Güncelleme: 03.03.2015 - 02:58

1. Horrible Bosses 2

1. Horrible Bosses 2

Horrible Bosses 2 IMDb:6.5-2014

Üst düzey yöneticilere hizmet vermekten bıkmış olan Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) ve Kurt (Jason Sudeikis),  kendi iş yerini açmaya karar verir. Ancak hilebaz bir yatırımcı çok geçmeden ayaklarının altındaki halıyı çekecektir. Dışlanmış ve umutsuz, elbette yasal bir merci olmadan üç kafadar, yatırımcının yetişkin oğlunu kaçırmak ve şirketlerinin kontrolünü yeniden ele geçirmek için saçma bir plan yapar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. The Interview

2. The Interview

The Interview IMDb:8.2-2015

İlgiyle izlenen bir talk show programı, piyasaya yeni giren yapımcıyla ve karizmatik sunucusuyla yayınlandığı televizyon kanalında başarıyla devam etmektedir. Televizyon dünyasının durmaksızın üreten fabrikası, işlerken pek çok sırrı örter ve karanlık ilişkileri gizler. Tutunmaya çalışırken bir dakikada boğazına kadar batılabilirken tuhaf olaylar da etrafında gelişmeye başlar. Yapımcı ve sunucu da şov dünyasının kendileriyle ilgili yaptığı planlardan habersizdir. Bu planların içinde Kuzey Kore'nin başındaki diktatörün suikast komplosu da yer almaktadır.

3. Bad Neighbors

3. Bad Neighbors

Bad Neighbors IMDb:6.4-2014

Kelly ve Mac Radner yeni doğan bebekleriyle birlikte sakin mi sakin bir muhitte yaşayan genç bir çift. Radner'lar yaşadıkları yeri ve komşularını fazlasıyla sevmekteyken yeni taşınan yan komşularını da aynı samimiyetle karşılarlar. Ne var ki yeni komşular hem mahallenin hem de ailenin huzurunu tehdit etmeye başlarlar. Öğrenci derneği olarak kullanılan bu evde yaşanan şamata Radner'ları çileden çıkarır ve aile yeni komşularına küçük çaplı bir savaş açar. En zorlu rakipleri zorba Teddy ile başa çıkmaları ise bir hayli zahmetli olacaktır.

4. 22 Jump Street

4. 22 Jump Street

22 Jump Street IMDb:7,2-2014

Lisede yürüttükleri başarılı operasyonun ardından bir kez daha bir araya gelen polis memurları Schmidt (Jonah Hill) ve Jenko (Channing Tatum) aynı gizli görev tanımıyla bu kez üniversite yollarını tutar. Yerel bir üniversiteye kayıt olan ikilinin aralarındaki ilişki de son görevlerinden bu yana ilerlemiştir. Ancak Jenko, okulun futbol takımında ruh eşini bulduğunda, Schmidt ise bir tiyatro topluluğuna üye olduğunda hem görev hem de partnerlikleri bir kez daha sorgulamaya başlarlar. Bu süreç bir nevi büyüme sancılarından geçtikleri, olgunlaşıp birlikte başarıp başaramayacaklarını test edecekleri bir sınava dönüşür.

5. She's Out Of My League

5. She's Out Of My League

She's Out Of My League IMDb:6,4-2010

Siradan bir genç olan Joe hayallerindeki kadinla tanisir, mükemmel Molly ile... Joe ilk andan itibaren onun kendisi için fazla oldugunu düsünmüstür. Oysa sans bu sefer onun tarafindadir, eglenceli, akilli ve canayakin ve çok güzel bir kiz olan Molly kendisini istemektedir.Özgüven problemleri bir anda patlayan Joeya ne arkadaslari ne de ailesi yardimci olabilir. Bu iliskinin nasil yüreyecegini kendisi bulmak zorundadir.

6. Ted

6. Ted

Ted IMDb:7,0-2012

Bir çocuğun dileği sonucunda hayat bulan bir oyuncak ayı ve bir adamın hayatındaki komik olayları konu alan bir hikaye.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Jack And Jill

7. Jack And Jill

Jack And Jill IMDb:3,5-2011

Jack her şeyiyle tastamam mükemmel bir hayat sürmektedir. Fakat her sene şükran gününde onu ziyarete gelen ikiz kız kardeşi Jill, her seferinde Jack'e hayatı zehir eder. Fakat Jill'in bayram ziyaretleri uzadıkça uzar ve tam bir tatil kıvamını alır. Birbirini çıldırtan ikiz kardeşler bol bol kavga eder, hatta birbirleriyle dalga geçerler ama Jack, Jill'in yanına temelli yerleştiğini anlayınca onu ülkenin en uzak noktasına 'postalamak' için elinden geleni yapacaktır.

8. How High

8. How High

How High IMDb:6.2-2001

İki ahbapçavuş, kullandıkları bir tür uyuşturucu sayesinde zekalarını geçici olarak yükseltmeyi başarırlar. Bu otun etkisindeyken gösterdikleri performans sonucu Harvard üniversitesine girerler. Ancak otun etkileri kaybolduktan sonra düşük zeka seviyeleriyle başbaşa kalırlar.

9. We're The Millers

9. We're The Millers

We're The Millers IMDb:7,1-2013

David Burke, mahalli bir uyuşturucu satıcısı adını taşımaktadır. Onun müşterileri oldukça çeşitlidir. Annelerden tutun da aşçısına kadar her kesimden insan vardır. Her zamanda işleri yolunda gitmiştir. Ta ki parasız kalan ve acilen paraya sıkışan üç genç parasını ve malını çalıncaya kadar sürer. David şimdi bu parayı ödemenin yollarını arayan David Komşuları alaycı striptizci Rose, özenti müşterisi Kenny ve zeki bir genç kız olan Casey’nin de harika fikirleri ile kusursuz bir plan yapar. Sahte bir eş, iki sahte çocukla Miller ailesi Dört Temmuz hafta sonu için güney sınırına doğru yola koyulur.

10. The Hangover 3

10. The Hangover 3

The Hangover 3 IMDb:5,9-2013

Kurt sürüsünün Bangkok’u birbirine kattığı o meşhur gecenin üzerinden iki yıl geçmiştir.Phil, Stu ve Doug evlerinde huzur içinde yaşamaktadırlar. Eski dosyalar kapanmış, dövmeler lazer ışınlarına teslim edilmiştir. Bela paratoneri Leslie Chow ise Tayland’da bir hapisanededir.Sürünün 3 erkeği neredeyse normal bir hayat sürerken, pek tabii Alan bu durumdan hiç memnun değildir.Belalı gecelerden sonra Alan ilaçlarını almayı bırakmış ve kendisini doğasına bırakmıştır ki bu Alan için, sınırsız, sağduyusuz, filtresiz bir haya demektir! Kişisel bir krizin ortasına düşen kahramanımız en sonunda yardım almaya karar verir ama en önemli sorumluluk en iyi 3 dostunun omuzundadır.

11. Project X

11. Project X

Project X IMDb:6,7-2012

Project X Filmi üç tane lise öğrencisi hayatlarını daha eğlenceli bir duruma getirmek üzere çılgın bir doğum günü partisi planı yapacaklardır. Ancak gece saatleri ilerledikçe bir çok kişi partiye gelerek her şey çığırından çıkacaktır. Bütün olanları partinin başlaması ile kamerayı kayıt eden öğrenciler daha sonra büyük ün sahibi olacaklardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın