Görüş Bildir
Haberler
Helenistik Astrolojiye Göre Hayatının İlerlemesi Gereken Yolu Söylüyoruz!

etiket Helenistik Astrolojiye Göre Hayatının İlerlemesi Gereken Yolu Söylüyoruz!

Batı astrolojisinin bel kemiği, temeli olan Helenistik Astroloji, ilk kez yükselen çizgisini kullanan ve karakter analizlerine girişen astroloji türüdür. İnsan ruhunu öyle derinden anlamıştır ki; şimdiki modern batı astrolojisi, hala Helenistik Astrolojinin bilgilerini doğru kabul eder.

Bakalım Helenistik Astrolojiye göre senin çizgin ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce modern astrolojiye göre burcunu öğrenelim.

2. Vücut tipin nasıl?

3. Bedeninde sıkıntı yaratmaya en müsait organın/uzvun hangisi?

4. Hangi tatları tercih edersin? Seni en mutlu eden tat nedir?

5. Uykuyla aran nasıl peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İçine en ferahlık veren manzara?

7. Ruhunu incelemeye devam ediyoruz. Müzik de ruhun gıdasıdır! Söyle bakalım ne tarz müzikler sana hitap ediyor?

8. Son olarak da... Diyelim ki yeterli paran var ve üzerinde hiçbir baskı, sorumluluk yok, tamamen özgürsün! Ne yapmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin bu dünyadaki yolun şifacılık!

Tüm arkadaşlarının, yakınlarının dertlerini dinliyor; kendince yardımcı olmaya çalışıyorsun. Çünkü sen şifacı ruhlusun! İnsanlar da bunu fark ediyorlar ve her zorlukta sana koşuyorlar. 

Bunu asla suistimal olarak görmemelisin; zira sen şifa verdikçe şifa bulanlardansın! Işığını saçmalı, sana verilen bu yetenek ile ilerlemelisin. Her meslek alanında tutunmana yardımcı olacak sosyal yeteneklerinle zihninin içine giremeyeceğin ve yardımcı olamayacağın insan yok!

Senin bu dünyadaki yolun liderlik!

Her ne kadar günümüzde egosu yüksek insanlar 'kral' ya da 'kraliçe' gibi takılsa da, insanları gerçekten yönlendirmesi ve motive etmesi gereken gerçek liderlik ruhuna sahip insan çok az. Sen onlardan birisin!

Bu Helenistik Astrolojinin sana çizdiği yol; eğer işlerin yolunda gitmesini, sevdiklerinin güvende olmasını ve mutlu yaşamayı istiyorsan çekingenliği bir kenara atacaksın ve içindeki o liderin sesini dinleyeceksin!

Sen dikte eden, zorlayan bir lider değil; önemseyen, güçlendiren ve koruyan bir yöneticisin. Liderliğin ağır sorumluluğu altında ezilme korkunu bırakıp, kaderin sana çizdiği bu yolda ilerlemelisin!

Senin bu dünyadaki rolün savaşçılık!

Helenistik Astrolojiye göre tam bir savaşçı olarak doğmuşsun!

'Savaş' ve 'savaşçı' kelimeleri her ne kadar negatif yankılansa da sen aslında adeta ışık getirensin! Haksızlığa gelemiyorsun, ses çıkartmaktan korkmuyorsun. Bozuk sistemlerin, hastalıklı ilişkilerin, sömürünün ve zulmün durması için yıkım yaratmaya da hazırsın! Güzel bir huzur ortamının sağlanması için de önce yıkım gerekir zaten.

Herkes konuşurken elini taşın altına koyacak ve harekete geçecek olan sensin. Korkularından arınmalı, konuşmaktan çekinmemeli ve mücadeleye devam etmelisin! Yıldızlar seni koruyacak!

Sen bu dünyaya güzellik katmak için gelmişsin!

Kimse bir çiçeğin rengarenk yapraklarının bizi nasıl da etkileyip, ruh halimizi değiştirdiğini inkar edemez. Senin dünya üzerindeki etkin de işte böyle, küçük ama etkili... Elini attığı her işin altından zarafetiyle kalkan bir insansın. Kaba saba ve küçük şeyleri göremeyen insanların dünyasında, sen adeta bir gök kuşağı gibisin! 

Dünyayı yaşanabilir kılıyorsun! Bu yüzden Helenistik Astrolojinin sana çizdiği yoldan yürümeli ve sürekli üretmelisin; resim yap, şarkı söyle, kek pişir... Mutlaka güzelliğini yansıtabileceğin bir şey yap!

Sen bu dünyaya rehberlik etmek için gelmişsin!

Bilgi ayan beyan ortadadır; bazen cevaplar bir yaprağın düşüşünde, bir kelebeğin uçuşunda gizlidir fakat herkes göremez. Bilge ruhlu olmak da işte böyledir.

Sen sadece resmiyete dayalı eğitim alanında değil, hayatın genelinde çok geniş bir içsel görüye sahipsin. Adeta bir öğretmensin! İnsanları yönlendiriyor ve şekillendirebiliyorsun. Onlara düşünmeyi, iyi olmayı ve hatta çoğu zaman mutlu olmayı öğretiyorsun.

Toplumu ilerletecek olan sensin. Dünya görüşünü sadece duyurmakla kalmamalı, insanların ufkunu da genişletmelisin. Eğer bu yolda gidersen, Helenistik Astrolojiye göre yıldızlar seni her zaman destekleyecek ve koruyacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1226
458
185
113
36
34
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Şifacılık diyor. Güzin ablalıktan kurtulamayacağız desene...

Deneri

Liderlik? Ben sınıf başkanı bile olamamış adamım ne liderliği be onedioş

yelda coruh

Senin bu dünyadaki yolun şifacılık! Tüm arkadaşlarının, yakınlarının dertlerini dinliyor; kendince yardımcı olmaya çalışıyorsun. Çünkü sen şifacı ruhlusun!... Devamını Gör