Görüş Bildir
Haberler
Hediyem Şekil Önümden Çekil!

Hediyem Şekil Önümden Çekil!

Buldumbuldum
30.06.2014 - 09:35 Son Güncelleme: 30.06.2014 - 10:30

Doğum günleri, sevgililer günü, yıldönümü derken özel günlerle dolu nice seneler atlattık.. Ama şöyle uzaktan bakıldığında, özel günleri stresli kılan tek şeyin ' Ne hediye alacağım ben şimdi?' sorusu olduğunu fark ettik. Halbuki ne gerek var böyle anlamlı günleri stresli bir hale dönüştürmeye, öyle değil mi? Bazen kendinizi hediye beğenme konusunda o kadar çıkmazda hissedersiniz ki, içinizden yoldan geçen birini çevirip 'Kız arkadaşıma/erkek arkadaşıma sizce ne hediye alsam?' diye sorasınız gelir. Siz bu tarz küçük çılgınlıklar yapmayasınız diye, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en çok satan ürün alternatiflerimizi listelemeye karar verdik. Haydi bakalım, hediyem şekil önümden çekil deme sırası sizde!  :)

1-) Sihirli Yumurta

1-) Sihirli Yumurta

'Sıradan bir 'Seni seviyorum' beni artık kesmiyor, sevdiğim insanlara onları ne kadar çok sevdiğimi daha farklı yollarla göstermek istiyorum' diyenlere müjde! Emin olun, 'seni seviyorum' demek hiç bu kadar ilginç olmamıştı. Sulandıkça fasulyesi aracılığıyla sürpriz mesajlar veren bu sihirli yumurta, farklılığınızı gözler önüne serebileceğiniz en ilginç ürünlerden...

2-) İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

2-) İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

Envai çeşit takıları olan kız arkadaşınıza ne zaman takı almaya karar verseniz 'Bu kolye/yüzük/küpeden kesin onda vardır' ikileminde mi kalıyorsunuz? O zaman size her yerde bulamayacağınız, orijinalliğiyle dikkat çeken istiridye içinde gerçek inci kolyeyi öneriyoruz. Kız arkadaşınızın kendi elleriyle, gerçek bir istiridyeden çıkarıp, kolye ucuna hapsettiği inci kolyesi olmamıştır herhalde.. :) Şimdi şaşırma sırası kız arkadaşınızda..

3-) Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

3-) Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

Sevdiklerimizin başarılarıyla gurur duyduğumuzu onlara yansıtabilirsek, kim bilir daha ne çok başarılara şahit olacağız. Başarıyı takdir etmeyi bilmek çok önemli.. Plakasına yılın en iyi annesi, yılın babası, yılın en güzel sevgilisi vb. yazılar yazdırabileceğiniz bu oscar başarı heykeli, başarıyı yakalamış yakınlarınıza verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri olacak.

4-) Sihirli Kupa İki Fotoğraflı

4-) Sihirli Kupa İki Fotoğraflı

Kupa bardaklar çıktı çıkalı, çay bardaklarının papucu dama atıldı ( Çay bardağı olmadan çay içmeyenleri tenzih ediyoruz tabii ki :) )  Ama artık sıradan kupa bardakların da papucunu dama atacak yeni bir modelle tanıştıralım sizi. Üzerine iki adet fotoğraf bastırabileceğiniz, soğukken dümdüz siyah kupa gibi gözüken fakat içine sıcak su konulduğu zaman üzerine basılan fotoğrafları açığa çıkaran bu kupa bardak hediye seçeneklerinde yenilik arayanların ilk tercihi olacak.

5-) Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

5-) Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Aşk, tatlılık ve romantiklik birleşince ortaya ne mi çıkar? Elbette ' Seni her şeyden çok seviyorum aşk kulesi' çıkar..  Küçükten büyüğe dört adet kalpli kutudan oluşan ve her katında sırasıyla seni, her şeyden, çok, seviyorum yazan kalpli kuleler sevgilinize verebileceğiniz en aşk dolu hediyelerden.. İlk katında bonbon çikolatalar, ikinci katında kalpli çikolatalar, üçüncü katında seni seviyorum ambalajlı çikolatalar, son katında da her güne özel toplam 365 tane sevgi mesajı bulunan bu aşk kulesi romantikliğin dibine vurmak isteyenler için oldukça ideal bir hediye..

6-) Dilek Feneri

6-) Dilek Feneri

En güzel gün, sevdiklerinizle birlikte birbiriniz için en güzel dilekleri tuttuğunuz gündür. Dilek tutmak için illa yıldızların kaymasını beklememeniz gerektiğini size hatırlatacak bu dilek feneri ile ne kadar dileğiniz varsa hepsini gökyüzüyle buluşturun. Açık havada, birlikte romantik bir yemek yemeyi planladığınız sevgilinize, hediye edebileceğiniz bu dilek fenerleri ile geleceğe dair tüm güzel dilekleriniz gökyüzünün maviliğine karışacak.

7-) Aşk Dolu Kavanoz

7-) Aşk Dolu Kavanoz

Bazen sevdiğinizi o kadar yoğun duygularla hissedersiniz ki sanki tüm ansiklopediler, aşk romanları ve kara sevdaya tutulmuş şairler bir araya gelse sevginizi cümleye dökecek iki satırı bir araya getiremeyecekmiş zannedersiniz. Dolu dolu sevenler için hazırlanmış, içinde her güne 1 adet olmak üzere 365 tane (yıllık) romantik notların bulunduğu aşk dolu kavanoz, sevginizin destekçisi olmaya geliyor.

8-) Kişiye Özel Hediye Seti

8-) Kişiye Özel Hediye Seti

Kalem, anahtarlık ve kartvizitlikten oluşan bu hediye seti sevdiklerinize kendilerini özel hissettirecek en kullanışlı hediye olacak. Ama bu set öyle sıradan setlere benzemez.. Üzerindeki metal bölümlere, ürünü armağan edeceğiniz kişinin ismini yazdırabileceğiniz bir hediye seti nasıl sıradan olabilir ki zaten, öyle değil mi?

9-) Büyüyen Kristal

9-) Büyüyen Kristal

Araştırmacı ruhlu, gözlem yapmayı seven, meraklı dostlarınıza hediye edebileceğiniz 8 farklı renk ve etiketten oluşan, kavanoz içinde 15 günde büyüyen bu kristaller göz kamaştıracak. Kavanozun tıpasına takılan led sayesinde renkten renge giren kristal sayesinde renk şölenine tanık olacaksınız.

10-) Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

10-) Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

Sigara denen meret keşke hiç olmasaydı da biz de sevdiklerimizi sigarayı bırakma konusunda ikna çabalarında bulunmasaydık. Ama elden bir şey gelmiyor maalesef. Sigarası ve çakmağıyla süper üçlüyü oluşturan yakınlarınıza armağan edebileceğiniz, bir tarafına birlikte çekildiğiniz fotoğrafı, diğer tarafınaysa ona sizi hatırlatacak anlamlı bir mesaj yazdırabileceğiniz bu çakmak sizce de tam hediye edilmelik değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın