Görüş Bildir
Haberler
Hediye İç Çamaşırı?

Hediye İç Çamaşırı?

CamasirKazani
12.01.2014 - 12:45 Son Güncelleme: 12.01.2014 - 12:53

Sevgililer Gününe Hediye İç Çamaşırı Seçmek ?

Yaklaşan sevgililer gününde kız arkadaşınıza veya eşinize nasıl bir iç çamaşırı hediye edeceğinize karar veremediniz mi? O zaman en mükemmel iç çamaşırı nı, nasıl seçeceğinize bu yazıda karar verebilirsiniz !!!

1. Adım

Öncelikle nereden alışveriş yapacağınıza karar verin. Perakende mağazalardan alışveriş yapmak zor ve aynı zamanda can sıkıcı olacaktır. Sevgiliniz için baktığınız iç çamaşırının modeli ve şekli hakkında endişeli olabilirsiniz. Bazen satıcılar ilişkinize uygun olmayan şeyleri almanız konusunda size yanaşıp yanlış ürünü almanıza neden olabilirler. İşte bu yüzden online iç giyim mağazaları en iyi, en kolay ve en güvenilir alışveriş mekanıdır. Alışverişiniz güvenli ve gizlidir üstelik geri iade mümkündür. Yalnızca mağazanın uygun iade tedbirlerine sahip olduğundan emin olun.

2. Adım

İkinci adımda ise en önemli nokta partnerinizin beden ölçüsünü bilmektir. İlk olarak alışveriş yaptığınız sitenin beden çizelgesinden emin olun ve partnerinizinkiyle eşleştirin. Doğru bedeni hesaplamak için bazı araştırmalara ihtiyacınız olacak. Ayrıca, her üreticinin farklı ölçülendirme şekli olduğu için bedenden emin değilseniz üreticiye e-mail atmanızda veya telefon ile destek almanızda fayda var. İyi bir satıcı çabucak değerlendirip size geri döner ama bunu yapmazlarsa onlardan tam bir kargo beklemeyin. Bir şeyi seçerken daha büyüğü yerine daha küçüğünü seçmeyi tercih edin. Onun üzerinde küçük durması büyük durmasından daha iyidir. Bu, durumun havasını çok çabuk değiştirir. İç çamaşırını inceleyin ve etiketine bakın. Online mağazacılıkta XXS, XS ,S, M, L, XL, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 vs. gibi sayısız ölçülendirme şekli vardır. Perakende satıcılarda sadece bir kısmı var!

3. Adım

Üçüncü adımda ilk olarak bir tarz seçin. İkinizi de heyecanlandıracak bir şeyler seçmeyi düşünün. Online mağazacılık size sonsuz çeşit ve karar vermeniz için zaman sunar. Tarzı seçerken ilişkinizi, aranızda yakınlığı ve ne zamandır beraber olduğunuzu düşünün. Böylelikle sıradan ve güvenli tarz olan dantelli saten ya da ipek bir şeyler seçebilirsiniz. Ya da daha riskli olan deri, likra, viny tarzlarını tercih edebilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çünkü deri yalnızca tam olarak doğru bedene oturur! Bu tarz giysiler için öncesinden konuşmak daha iyi olur. Sevgilinizin alışverişinizden dolayı rahat olmasını istersiniz. Bu ikinizin memnuniyeti için de önemlidir.

4. Adım

Dördüncü adım en önemli noktalardan biridir. Vücut ölçüsünü göz önünde bulundurun. Daha uzun kadınlar için jartiyer ya da büstiyer modelleri tercih edebilirsiniz. Jartiyerler, bacaklarını sonsuza dek ayakta tutar! Daha kilolu bayanlar için babydoll gecelik modelleri daha uygun bir seçim olabilir. Şık bir görünüm içinse bayanların vazgeçilmezi saten geceliklerdir.

5. Adım

Beşinci adım tamamen göz zevkine hitap ediyor ve oldukça basittir. Bir renk seçin. Çoğu kadın kırmızı, beyaz ya da siyah giyer. Ama bunu saç renklerine kombinle meye çalışın. Sarışın bayanlar da pastel ve siyah renkler göz kamaştırıcı olabilirler. Esmer bayanlarda ise zengin mavilere ve kırmızılara ihtiyacı vardır. Kızıl saçlılar yeşil, mavi ve topraksı renklerde iyi görünürler. Ten rengi de oldukça önemli bir faktördür. Koyu tenliler için daha açık renkler, açık tenliler için ise daha koyu renkler uygun olacaktır. İyi alışverişler. Sevgililer gününüz kutlu olsun....

Kaynak: https://camasirkazani.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın