Görüş Bildir
Haberler
HDP'ye Yapılan Saldırıda Hayatını Kaybeden Deniz Poyraz, Rahatsızlanan Annesinin Yerine İşe Gelmiş...

HDP'ye Yapılan Saldırıda Hayatını Kaybeden Deniz Poyraz, Rahatsızlanan Annesinin Yerine İşe Gelmiş...

Deniz Poyraz'ın partide çay servisi yapan annesi Fehime Poyraz rahatsızlandığı için bir günlüğüne onun yerine işe geldiği öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre HDP İl Başkanlığı'nda Onur Gencer tarafından tabancayla vurularak öldürülen Deniz Poyraz'ın partide çay servisi yapan annesi Fehime Poyraz rahatsızlandığı için bir günlüğüne onun yerine işe geldiği belirtildi.

Deniz Poyraz'ın saldırı sırasında binada yalnız olduğu bildirildi.

Sancar: 'Saldırının gerçekleştiği saatlerde 40 kişilik toplantı planı vardı' 📹

HDP EŞ Genel Başkanı Mithat Sancar, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada saldırının sorumlusunun iktidar olduğunu söyledi.

Sancar, “Bugün İzmir il örgütümüzde saldırının gerçekleştirildiği saatlerde yaklaşık 40 kişilik yönetici grubumuzun bir toplantısı vardı. Daha önce planlanmış olan bu toplantı acil bazı nedenlerden dolayı ertelendi. Tam anlamıyla tarama yapmış katil, plan açıktır!” dedi.

Fehime Poyraz'ın olay sonrası kameralara yansıyan sözleri 📹

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
be happy

Noldu şimdi çaycı bir kızı katledince pkknın kökü mü kazındı terör bitti her şey güllük gülistanlık mı oldu noldu. Terör böyle biter mi bitmez! Aksine körükl... Devamını Gör

Art Ankara

En acı olan ise bir çaycı kızı katleden bir caninin kendini kahraman sanması ve birilerinin bu şahsı desteklemesi olacaktır.

Mr.Hate

HDP terörist partisi değil, çıkarları için PKK'yı savunan kirli bir siyasi partidir! Tıpkı AKP'nin çıkarları gereği HDP'yi kapatmaması gibi! HDP dağa mı çıkm... Devamını Gör