Görüş Bildir
Haberler
Haziran Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Haziran Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Gökyüzünün altında yaşayan herkese selamlar!

Bu sıcak yaz mevsiminin başında içinizi ferahlatacak haberler getirdim.

Bu ayın başı biraz gergin olsa da, ayın ortaları ve sonları oldukça güzel fırsatlar getiriyor. Fakat unutmayın ki; piyango çıkması için önce bir piyango bileti almanız gerekir! Umuyorum ki hepiniz bu ayın getirdiği güzel enerjileri iyice değerlendirebilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunuzu seçin! Yükselen burcunuz, en az kendi burcunuz kadar önemli; yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Son dakika golü atacaksın, Koç!

Sevgili Koç,

Bu ay genel olarak özellikle aşk meşk konularında biraz gergin ya da durgun başlasa da; ayın ortasına doğru bu düzelecek. Hiç üzülme!

Herkesin en büyük derdi olan gönül işleri konusunda içini kısaca rahatlattığıma göre şimdi genel olarak bu ay işlerin nasıl gideceğine dönelim. Canım Koç, yönetici gezegenin Mars ve gezegenlerin en babası Satürn hala retro hareketinde olduğundan dolayı böyle işlerin bir yavaşlamış, üzerine ölü toprağı serilmiş etkisi hala devam ediyor. Retrolar konusunda en çok maddi konularda etkilenebilirsin. Bu ay sonuna kadar çok fazla para harcamamaya dikkat et. Lakin ay sonuna doğru, yani 29'unda, Mars retro hareketini bırakacak. Ay sonundan itibaren sadece para kazanma isteği değil; genel olarak enerjin ve motivasyonun da artacak. Nihayet 'Ben Koç burcuyum ulan, yaparım ben, hallederim!' diye kuvvetlenip işlere girişeceksin. Az kaldı az.

Gelelim bu ayın sana diğer getirilerine. Sana üç vakte kadar yol görünüyor, bebeğim! Üç vakte kadar demeyelim de; ayın ortasından itibaren diyelim! Tatil planlarını erken vakte almayı düşünebilirsin.Uzak mesafeli ya da büyük tatiller olmak zorunda değil; yakınlardaki şehirlere arkadaşlarını ziyaret etmeye falan gidebilirsin örneğin. Bunlar benim kanaatimce oldukça kısmetli geziler olacaktır. Fakat yine de bir konuda uyarmak istiyorum: aldığın biletlerin tarihine, bavuluna ve diğer detaylara dikkat et. Bu yolculuklara Neptün'ün eli değecek çünkü.

Neptün'ün eli sadece yolculuklarına değil; çevrenle ve özellikle iş yerinle alakalı küçük iletişim ağlarına da değebilir. Yakın dostlarınla ilişkilerinde karmaşalar yaşayabilirsin. Bu ay içerisinde bence gerçekçi olmaya çalış; insanları görmek istediğin gibi görüyor, tepkileri iyi anladığını düşünüp aslında kendi içinde delüzyonlara düşüyor olabilirsin tatlım. 

Bunun için sana verebileceğim en iyi tavsiye yine bir büyüğün sözünü dinlemen yönünde olacak. Kendinden statü olarak büyük; öğretmen, patron, abi, anne vs. kişiler özellikle genel hayat yolundaki planlarında sana çok yardımcı olabilir.

20-21-22 tarihlerinde dolunay var ve yine Yay burcunda. Geçen ay da yine Yay burcunda gerçekleşen dolunayın etkilerinden sana yüzeysel bir şekilde bahsetmiştim. Şimdi biraz detaylandıralım. Bu dolunay sana sadece eğitim alanında değil; genel anlamda hayatta nerede durduğun, ne yöne gitmek istediğin ve nasıl geniş düşünebileceğin yolunda bir takım şeyleri işaret etmek istiyor, Koç bebeğim. Çok klasik bir tabirle 'hayat üniversitesinden' alacağın bir derecelendirme geliyor diyebilirim. İnancının, hayat duruşunun sınırlarını sorgulayabilirsin. Yeni kararlar alabilirsin ve bu kararlar aşk meşk ya da iş güç gibi konulardan çok daha geniş bir çerçeveyi kapsar. Sana bir süredir söylediğim gibi; bu konularda bilgeliğine güvendiğin bir büyüğün fikirlerine başvurmak da oldukça faydalı olabilir. Bu dönem önemli çünkü ay sonuna doğru gireceğin tantanalı hareketli zamanlar gelmeden önce iç huzurunu oturtabilmen için muazzam bir fırsat.

Aşk duymak istediğini biliyorum. Ay başındaki gerginlikler ayın ortasına ve sonuna doğru yok olacak. Gayet de kısmetli bir dönem. Fakat unutma; eğer sana piyango çıkmasını istiyorsan, gidip önce bilet almalısın! 

Hayata karış, Koç. Risk al. Ama bunları ay sonuna doğru yapmayı unutma!

Hem aşk, hem para işleri hareketleniyor, Boğa!

Aslında bu ayın para açısından en şanslı burcu olmana rağmen, ayın başındaki Satürn baba finansal konularına kötü açılar vererek biraz bocalayabilir ve zorluklar yaşayabilirsin. Lakin yeni ay dönemi ile bunun üstesinden gelebileceksin. Eğer kendine yeni bir kazanç alanı arıyorsan; bu bir burs, maaşa zam ya da satabileceğin yeni bir fikir olabilir, harekete geçmek için en doğru zaman bu ayın 2. haftası. Çok çalışmalı ve emek vermelisin sevgili Boğa. Bu fırsatı kaçırmamalısın.

Lakin önce biraz duygu durumunu, iç dünyanı düzeltmek isteyebilirsin. Geçen ay bahsettiğim konular aslında dallanıp budaklanarak bu ay da kafanı biraz meşgul edebilir. Aşk, cinsellik, bilinçaltı problemleri, kötü rüyalar ve para konusu birbirine girmiş gibi görünebilir. Önce bir derin nefes al. Tane tane bu konuları birbirinden ayrıştırarak düşündüğünde, çözümün senin kendi içinde saklı olduğunu göreceksin.

Derin arzularının adeta su gibi aktığı bu dönemde, neyi istediğini tam netleştiremeden olaylara bodoslama dalma bence. Bir insandan hoşlanıyor olabilirsin fakat mevzuları netleştirmeden fazla yakınlaşmak pişman olacağın sonuçlara yol açabilir. Ya da gelecek para, hediyeler gibi konular sonradan başını ağrıtabilir. Hepsinden önemlisi, ruhunun yıprandığını ve istemediğin bir yönde değiştiğini hissedebilirsin. Tüm bu sebeplerle, bu ay içerisinde arzularını biraz gözden geçirmelisin bence, sevgili Boğa. Bu dediklerimi kulağına küpe et bence.

Şimdi gelelim, iyi, güzel, iç açıcı konulara. Aşk konusunda şanslısın; dikkatli adımlarla gidersen bence 'gerçek' aşka ulaşabilirsin bile! Fakat dediğim gibi, gerçekten ne istediğini bilerek ilerlemelisin. Bu sonbahara kadar devam edecek bir süreç. Konuyu fazla irdelemeden, akışına bırakarak ve özellikle sezgilerini dinleyerek gideceğin bu yolun seni mutluluğa götüreceğini düşünüyorum.

Kariyer fırsatların gayet yüksek. Ay başında ve ayın 20'sinde yepyeni fırsatlar gündeme gelebilir. Tetikte olup, gözlerini kulaklarını dört açıp fırsatları havada kap. Senin yerinde olsam aşk meşk konularına aşırı takılmadan, komple işime gücüme verirdim kendimi bu ay. Güzel şeyler kapıda!

Sevdan bitmese de, kavgan bitecek, İkizler!

Ah be İkizler, bu gezegenler senin ikili ilişkilerini karıştırmaktan bir vazgeçmedi!

Aylardır sana 'aman dikkat, sakin, yavaş' deyip duruyorum; özellikle romantik ilişkilerle alakalı. Bu ayın ilk yarısı için de aynı tavsiyelerimi tekrarlayacağım. Şimdi gelelim bu ayın getirilerine...

Ayın başından ilk yarısına kadar sadece sevgili konularında değil; çeşitli ortaklıklar, iş arkadaşlıkları ve patron gibi statü olarak üst olan insanlarla ilgili iletişimde sıkıntılar yaşayabilirsin. Eleştiri duyabilirsin ve bence bunlara yumuşak tepkiler vermen, eleştirileri gözden geçirmen ve kabullenmen faydalı olacaktır. Zira sıkıntı yaşadığın ilişkilerinin ayın 20'sindeki dolunaydan sonra sonuca bağlanarak çözüleceğini düşünüyorum. 2 aydır üst üste dolunay seni ilişkiler açısından vuruyor. Zorlayıcı gezegenlerin de gene ilişkilerin konusunda retro yapıyor olmalarını saymıyorum bile... Sevgili İkizlerciğim, bu zorlanmaları 'Neden böyle şeyler benim başıma geliyor, hep kırılıyorum' gibi isyanlarla geçiştirmen faydasız olacaktır. Evren seni ayağı yere basan, sağlam, yıkılmaz ilişkiler kurabilmen için geliştirmek üzere bir sınavdan geçiriyor. Bu sınavları atlatabilirsen, elinde olan ilişkin adeta level atlarcasına güzel bir hale gelecek. Ya da bundan sonra kuracağın ilişkilerde aynı hatalara düşmeyecek, daha tutarlı ve sağlam bir insan olacaksın demektir. Dolayısıyla olaylara pozitif yönünden bak. Bunu bir 'çile doldurma' dönemi olarak değil, 'pişme, iyileşme, seviye atlama' dönemi olarak gör tatlışım.

Neyse ki hayat sadece ilişkilerden, aşktan meşkten ibaret değil! Ayın ilk haftasını atlattıktan sonra (ki neredeyse atlattık bile) gayet güzel bir döneme giriyorsun. Eğleneceğin, neşeli hissedeceğin bir dönem bu! Saç baş yönünde görüntünde değişiklik yapmak istersen ya da spora başlamak, sigarayı bırakmak istersen gayet uygun bir dönem. Kariyer açısından da öyle! Evine yeni eşyalar alabilir, evinde harika vakitler de geçirebilirsin. 

Aşk konusuna ya da ikili ilişkilerdeki pürüzlere çok takılmayıp sabırlı olman durumunda, resmen 10 numara ay geçireceksin! Bol şans!

Aklının iplerini salma zamanı, Yengeç!

Hoş geldin, en sevdiğim burç, gönlümün efendisi! 

Bu ay sana güzel haberler vereceğim! Güzel haberleri senden daha çok hak eden de yok kanaatimce!

Sevgili Yengeç, bu ay artık ruhani huzuru bulma, şöyle güzeeel, derin, deliksiz uykular çekme vakti. Kafana taktığın binbir türlü şeyi, çözebilsen de çözemesen de biraz boşverme ve kendi mutluluğuna bakma dönemi geldi. Ayın ilk iki haftasında biraz finansal kaygılar yaşayabilirsin lakin bunlar 20'sinden sonra dolunay ile beraber çözülecek ve rahatlayacaksın. Bu dolunayın oldukça iyicil olduğu kanaatindeyim. Jüpiter, ki kendisi bizim şans getirenimiz, kariyer odaklı konularda, yakın arkadaş ve aile iletişimi mevzularında da yardımcın olacak. Küçük detayları daha kolay çözebildiğini; iletişimde her zaman yaptığın gibi küçük detaylara, imalara takılmadan rahatça ilerleyebildiğini göreceksin. 

Seni uyarmak istediğim iki konu da var. Biri sağlığınla ilgili. Sağlığına kesinlikle dikkat etmelisin. Bu konuda sezgilerini dinle bence. Ufak bir baş ağrısının, mesela, çok da ufak olmadığını düşünüyorsan bir doktora görünmende fayda var.

Diğer konu ise güvenmediğin insanlar; algılarının çok açık olduğu bu dönemde sezgilerine gerçekten güvenmelisin. Bu dönemde arkandan dedikodular dönüyor olabilir fakat bunları ilerleyen zamanlarda öğreneceksin. Mahremiyetine dikkat etmek ve her şeyi herkesle paylaşmamak bu dönemde senin yararına olabilir.

Son olarak da yaptığın bazı işlerde (bunu sadece kariyer anlamında söylemiyorum, örneğin ailene ya da dostlarına verdiğin emekler de söz konusu olabilir) hakkının verilmediğini hissediyor olabilirsin. Herkes biraz övgü duymak ister sonuçta. Lakin bir süre daha sabırlı davranmalısın. Hakettiğini görmenin vakti geliyor. Bu zamanı birikim olarak düşün ve emek vermeye, çabalamaya devam et. Mükafatını yakın zamanda alacaksın.

Aşk konusunda, eğer hayatına yeni biri girmişse, o kişi hakkında daha çok bilgi elde etmek isteyebilirsin. Biraz 'gizli aşk' durumlarına müsait bir enerji var. Bir aşk üçgeninin arasında kalmak istemiyorsan (ki bence istemezsin) bu dönemde başlayacak ilişkilere karşı dikkatli ol miniğim. Bol şans!

Sen Aslansın, kimse senin gücünü sınamaya kalkmasın!

Sevgili Aslan,

Özellikle yükselen Aslanların dikkat etmesi gereken konu bu ay itibariyle başlıyor. Aşk ilişkilerinde ihanetler ya da kıskançlıklar söz konusu olabilir ve bu sizin daha çok kendinize verdiğiniz değeri, özgüveninizi sarsabilir. Her ne kadar bir Aslan olarak güçlü bir egoya sahip olsanız da, ayın ilk haftası bira yorucu olabilir. Genel olarak zaten aylardır kendinizi değerlendirme, ölçme tartma dönemi olduğundan dolayı bunu haddinden fazla dramatik karşılaman mümkün. İlk önerim elbette ki sakin kalman yönünde olacak.

Kıskançlığın ya da var olduğunu düşündüğün ihanet konusunun gerçek yüzünü öğrenmeden önce harekete geçmemelisin. 20'sinden sonra dolunay etkisiyle her şey gün yüzüne çıkacak ve geniş resmi görmeye başlayacaksın. Genel anlamda hayatına yayılan hareketlerinin anlamsız bir gurur kibir kaynaklı mı, yoksa öz saygından dolayı mı gerçekleştiğini sorgulayıp bulacaksın. Ferahlayacaksın, Aslan!

Eğer sevgilin yoksa da, ay başında hissettiğin 'değersizlik' hissi, yine geçici. 20'sinden sonra ise yeni birileri gelebilir; bence iyi de olur! Bu kişilerin ise arkadaş ortamından gelmesi oldukça mümkün.

Özellikle iletişim-teknoloji alanlarında çalışıyorsan bu ay yine güzel kariyer fırsatları var, Aslancığım. Gezegenler sana zaten para yağdırmaya hazırlanıyor. Gönül işlerine takılma ve çok çalış derim ben.

Aynaya bak ve hatırla: 'Ben Aslan burcuyum, beni kimse üzemez!' de!

Gürleme zamanı, Başak!

Sevgili Başak,

Başkası olsa tüm bunların altından kalkamaz ama sen kalkarsın! Bu ay sana yine bir dolu sorumluluk var; lakin bunları ilerleme, gelişme, zenginleşme fırsatı olarak görmek de senin elinde bir tanem! 

Bir süredir aile ya da yaşadığın ev ile alakalı sorunlar bu ayın başında sana adeta illallah dedirtecek seviyeye gelebilir. Bunun aslında problemlerden çok, biraz depresif havayla, birikmişlikle alakası var. Bu dönemi kimseyi kırmadan üzmeden atlattıktan sonra bence oldukça yoğun bir haftaya gireceksin.

Bu ay içerisinde kariyerin adeta depar atabilir! Sadece kariyer anlamında ilerleme olarak değil; yaptığın işlerin takdir edilmesi, mükafatlandırılman; aile içerisinde verdiğin emeklerin görülmesi, arkadaşlar tarafından övülmek gibi çok şahane durumlar var! Bu günlere kazasız belasız kavuşabilmek için çalışmaya devam; kalp kırmadan ama! Bu dönemde eleştirel tavrını takınmak senin için çok iyi olmayabilir. 

Geçmişten, aileden gelen bir problem ya da şu an yaşadığın evin ile alakalı bir durum 20'sinden sonra ortaya çıkacaktır. Bu durumu dengelemek adına, iş-ev ilişkisini iyi kurmalısın. Aldığın övgülerin ve 1.evinde ilerleyen Jüpiter'in verdiği gevşekliğin rehavetine kapılmadan sevdiklerine gereken ilgiyi göstermeye devam etmelisin. 

Ayrıca kilo almaya çok müsait bir dönemdesin bebeğim. Bu ayın hareketli temposu içerisinde kendine dikkat etmeyi de unutma. 

Çalış, çok çalış! Böyle fırsat gerçekten kolay kolay gelmez. Hem Jüpiter, hem Venüs senin için çalışıyor! Sana gerekli ortamı sağlıyorlar. Bunların meyvesini toplamak için harekete geçmelisin. Ne derler bilirsin; piyango çıkmasını istiyorsan, önce bir piyango bileti almalısın!

Dengede kal, Terazi!

Bir süredir güzel haberler verdiğim yegane burç, sevgili Terazi,

Bu ay içerisinde her şey planladığın gibi gitmeyebilir, bebeğim. Biraz aksilikler çıkabilir; gönderdiğin kargoda sıkıntılar, yolculuklarda engeller, yazdığın e-mail'de aksilikler... Bunlar hep olası şeyler bu ay içerisinde. Bu yüzden çok dikkatli olmanı tavsiye ediyorum. Özellikle yolculuklarda. 

Parasal konularda ise yine dikkatli olmalısın. Kariyer odaklı ya da aile işlerini ilgilendiren büyük alım-satım, kredi gibi işlerde akıl danışacak birinin eksikliğini hissedebilirsin. Belki de artık kendi başına karar vermen yönünde bir işarettir bu; fakat dikkatli olmalısın. Evren sana bu ay içerisinde olumlu fırsatlar verecek. Bunları bir test olarak görmek senin için daha faydalı olacaktır.

Sana bu ay içerisinde yol görünüyor! Özellikle 20'sinden sonra. Bu yola bir sevdiğinle çıkmak ya da tek başına çıkıp aşkla dönmek oldukça mümkün. Tatil biletini şimdiden al; fakat dediklerimi de unutma! Her türlü aksilik çıkabilir! Zaten ayın ortasındaki güzel enerji sana aşk konusunda da oldukça yararlı olacak. Hala sevgilin yoksa, radarlarını aç ve etrafa iyi bak! Gayet kalıcı bir aşk ilişkisine girebilirsin!

Senin suyun ısınmış, Akrep!

s806.photobucket.com

Cinsel enerjinin tavan yapacağı bir aya giriyorsun, Akrep! Gerçi bunu kime diyorum ya... Neyse!

Sevgili Akrepciğim, oldukça kısmetli bir ay. Parasal mevzulardan artık yaka silkmişken, birazcık kafan dağılsın diye gezegenler sana adeta kıyak geçiyorlar. Gayet sıcak, ateşli, zevkli ilişkiler kurabileceğin; cinsel anlamda tatmin olabileceğin bir ay. Bu adeta ruhuna da şifa olacak. 

Daha bitmedi! Sana hiç beklemediğin yerlerden, emeksiz para gelebileceğinin de müjdesini veriyorum! Banka kredisi, burs, hediye gibi durumlar söz konusu olabilir. Bunları evrenin bir hediyesi olarak görmelisin tatlım. Bir süredir kariyer-emek sıkıntıları yanında bunu sen hak ettin!

Ay sonuna gelelim, çünkü vitamini orada! Ay başındaki depresif hallerine, ay sonunda adeta güleceksin. Sana aşk ve emek vererek kazandığın para konusunda yeni fırsatlar var. Bir işe başvurdun ya da iş yerinde bir proje sundun; fakat henüz karşılığı gelmedi mi? 20'sinden sonra gelebilir, hazır ol! Aşk konusunda ise sadece cinsel anlamda değil, ruhani anlamda da doyuma ulaşacağın vakitler bu ayın sonunda gizli! 

Mars geri gide gide senin burcuna yeniden ulaştı; bu seni bira pasif agresif yapabilir. Bunlar evrenin sunduğu enerjiler evet ama unutma ki sana verilen kartlarla nasıl oynadığın tamamen senin iradene kalmıştır! Pasif agresif ve huysuz tavırlarla bu ayın sana verdiği fırsatları kaçırma sevgili Akrepciğim. Ay sonuna kadar sabret bakalım!

Şimdiden düğün salonunu ayarla, Yay!

Sevgili Yay, 

Bu yılın en favori burcu sensin. Gezegenler de, ay da seninle uğraşmaktan vazgeçemiyor! Satürn ve Mars senin burcunda geri giderken, dolunay YİNE senin burcunda ışıldıyor! Bakalım bu ay sana neler getirecekmiş...

Haftalık snapchat yorumlarımda da söylediğim gibi; sana bir süredir aşk var! Bu ay içerisinde ise 7.evine Venüs'ün o güzel elinin değmesi artık resmen bağırıyor. İlişkin varsa ileriye taşıyabilir, yoksa biriyle tanışabilirsin. 

Şimdi baştan alalım, ayın başında biraz depresif ve mutsuz hissetmen mümkün. Senin için en önemli olan şey ne ise; iş, aşk, aile vs. konularda yetersiz hissedebilirsin fakat bu geçici, bebeğim. Bugünden itibaren yaşayacağımız yeni ay dönemi, senin aşk-evlilik-ikili ilişkiler evini aydınlatacak. Sevgilin ya da patronun/iş arkadaşın için bir güzellik yapmayı düşünebilirsin. Zaten devam etmekte olan bir ilişkin varsa, bir üst seviyeye taşıyabilirsin. Harika dönem, harika!

Lakin ilişkileri bir kenara koyup, senin kendi benliğine bakmamız gerekirse; hala çok çalışman lazım, sevgili Yay. Mars retrosu enerjini ve motivasyonunu iyice düşürdü artık. Az kaldı bitecek, bir şekilde kendini motive etmeye çalışmalısın. Bu ay sana yine kariyer fırsatları sunuyor çünkü. Bu süreci kaçırmadan kaymağını yiyebilmek için, ünlü düşünür Rihanna'nın da dediği gibi: Çalış, çalış, çalış!

20'sinden sonra ise yine 1.evinde gerçekleşecek olan dolunay seni 'nereye gidiyorum, ne istiyorum' hesaplaşmalarına itecek ve sana cevaplar sağlayacak tatlım. Resmen evrenin sana, kendini keşfetmen için verdiği ikinci bir fırsat bu. İnatla iddia ediyorum, en verimli yılında ve yaşamını değiştirmeye müsait şartların olduğu en kritik dönemdesin. Sabır, azim ve çalışkanlık senin en büyük silahların olmalı. Bu dönemde zaten sevgi desteği de göreceğinden dolayı, gayet iyi olacaksın. Bol şans!

Senin için uyanış çağrısı var, Oğlak!

Canım Oğlak, 

Gündelik hayat dertleri her ne kadar iş, güç, sosyal ilişkiler gibi görünse de aslında sen bir süredir tamamen herkeslerin kolay kolay anlayamayacağı, kendi iç hesaplaşmalarınla boğuşuyorsun. Senin zaten altından kalkmayacağın iş yok. Fakat seni bu 'içsel konular' darlıyor. Bu ay başında yine darlanmalar, sıkıntılar gelse de ay ortasına doğru ferahlayacaksın tatlım.

İş ile alakalı harika projeler üretebilirsin. Çevrene, dostlarına, ailene çok faydalı olabileceğin bir ay bu. Yardım ettikçe şifa bulduğunu ve içsel dertlerinden uzaklaştığını hissedeceksin. Bir sağlık sorunun varsa, gayet olumlu bir döneme girebilirsin. Eğer sigara gibi kötü alışkanlıkları bırakmak istiyorsan; bugünden itibaren oldukça müsait bir dönem. 

Sezgilerine dikkat etmeni ve dosta düşmana karşı mesafeli davranmanı öneriyorum. 20'sinden sonra arkandan dönen gizli işler varsa çözebileceğin, bir çok konuyu açıklığa kavuşturabileceğin bir ferahlama dönemi geliyor.

Bu ay içerisinde bir önemli nokta da, yolculuklarla alakalı! İş ya da yüksek eğitim için kafanda planlar varsa bence harekete geçmelisin; şartlar uygun. Kısa bir tatil düşünüyorsan da bu tatil sana ruhen de iyi gelecek. Bu aralar biraz tek tabanca takılma arzusunda hissediyor olabilirsin fakat bence sevdiklerini ihmal etme! Özellikle ayın ortasında gayet iyi vakitler geçirebileceğin sosyal ortamlar görünüyor. Ayın başındaki gerginlik, özellikle romantik ilişki anlamında seni etkilerse (ki etkileyecek gibi duruyor), ayın ortasında 14-15 tarihlerinde bunu telafi edebilirsin.

Finansal açısından da beklenmedik paralar gelebilir fakat finansal açıdan çok ani kararlar almadan önce iyi düşün. Ay sonuna doğru karar vermek çok daha faydalı olacaktır.

Ay sonunda flörte hazırlan, Kova!

Sevgili Kovacığım, 

Güzel haberi önceden vereyim; sana da nihayet aşk müjdesi veriyorum!

Bir süredir kariyer, para curcunasından biraz sıyrılıp artık gönlünü hoş etmenin vakti geldi. Aynı zamanda kendini değerli hissedeceğin, kendini şımartacağın güzel bir dönem kapıda. Bunu oldukça hak ettin. Ama önce ayın başına bakalım...

Ay başı biraz gergin durumlar getiriyor, ilk hafta boyunca kendini ifade edemediğini, arkadaşların ile alakalı durumlarda yanlış anlaşıldığını ya da yalnız bırakıldığını hissedebilirsin. Unutma ki bu gergin havayı getiren Satürn, bunu sadece sana değil, herkese yansıtıyor. Bu sebeple, kendine odaklanmak yerine insanların her birinin ayrı ayrı dertleri olduğunu bilip, her konuyu kişisel algılamasan iyi edersin. 

Teknoloji-iletişim-hukuk gibi alanlarda çalışıyorsan; kariyer anlamında ay ortasından itibaren güzel fırsatlar var. Fakat daha da güzeli, ev konusunda gerçekleşecek, tatlım. Evini dekore etmek, yeni bir eve taşınmak, misafirler ağırlamak ve ailenle ilgilenmek için şahane zamanlar bunlar. Geçmişten kalan kırgınlıklar küskünlükler varsa tam barışmalık zamanlar. Evin için alışveriş yapmak istiyorsan, bu ay yine çok uygun! Özellikle de Merkür yeniden retro hareketine girmeden eksiklerini gidermelisin.

Bir süredir gündelik hayatın hızlı temposunda eğlenemediğini hissediyordun, ay sonunda muazzam bir şekilde, özellikle uzun süredir görüşmediğin dostlarınla iyi vakit geçirebilirsin. Zorla kendini ve dışarı çık, bir şekilde kendine zaman ayırmalısın. Bu güzel enerjileri kaçırma.

Sen hala evlenmedin mi, Balık?!

Aşk var sana, aşk! Bu kadar da netim!

Özellikle yükselen Balık isen, bu ay kesinlikle dışarı çıkmalısın. Ruh eşin bir köşede seni bekliyor! Nasıl anlatsam ki sana; 5.evine doğru süzülmeye hazırlanan Venüs mü dersin, 7.evinde ışıldayan Jüpiter mi... Gezegenler adeta seni baş göz etmeye çalışıyor, sevgili Balık. Bu mutluluk şansını tepmemek için dışarı çıkmalı ve yeni insanlarla tanışmalısın bebeğim. Biliyorsun; piyango çıkması için, öncelikle bir piyango bileti alman gerekir.

Gelelim ayın başına... Ay başı gergin bir dönemle başlıyor fakat bu geçici. Ay ortası sana gayet eğlenebileceğin, kendini şanslı hissedeceğin bir dönem yaşatırken, kariyer anlamında da biraz talepkar davranan insanlarla muhatap olmak zorunda kalabilirsin. Ev ve iş arasındaki dengeyi kurabilmek önemli. Kariyer konusundaki tatminsizlikleri özel hayatına yansıtmamak ya da özel hayatın neşesinden dolayı iş yerinde gevşememek bu konunun anahtarı olabilir. 

Zaten devam etmekte olan bir ilişkin varsa, konuyu resmiyete dökmek için oldukça uygun bir zaman.

Kariyer anlamında sadece ilerlemek için değil, gereken övgüyü, mükafatı duyabileceğin zamanlar da geliyor sevgili Balık. Dudak bükme, bu ay sonunda, ayın 20'sinden sonra bu konuda gelişmeler yakalayacaksın. Gerisi ile çorap söküğü gibi gelecek... Önümüzdeki aylar sana hem aşkı, hem işi gayet dengeli ve güzel şekilde sağlayacak tatlım!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2601
1100
353
315
176
165
160
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
_orca_

Burcu kim ki la? haziran ayında Burcunun başına ne geleceğini niye merak ediyoruz?

yohhham

çık dışarı çııııııııııııııkk

Sağ sıvaz Osman

İkizler burcuyum. Bizi hep aşağıladınız sevmediniz yok iki yüzlüsün yok sorumsuzsun diye. Ama unutmayın ki bu çift karakterliliğimizden dolayı üzüldüğünüz za... Devamını Gör

Therewasauser

Kısaca Burcunun başına gelenleri anlatayım ben:Burcu'yu sevgilisi aldatmış kuzeniyle evlenecekmiş