Görüş Bildir
Haberler
Hazır Yaz Geliyorken Önerdikleri Egzersiz Programlarıyla Mucizeler Yaratan YouTuberlar

Hazır Yaz Geliyorken Önerdikleri Egzersiz Programlarıyla Mucizeler Yaratan YouTuberlar

Kendimi Chloe Ting'e emanet etmek istiyorum!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Walk at Home by Leslie Sansone (Leslie Sansone)

1. Walk at Home by Leslie Sansone (Leslie Sansone)

Amerikalı fitness eğitmeni Leslie Sansone'ın ortaya çıkardığı ve ülkemizde de epey popüler olan 'Leslie' yürümeyi sevenler için vazgeçilmez bir egzersiz türü. Seçtiğiniz uzunluğa göre kilometrelerce yürümenizi sağlayan bu egzersiz, özellikle evden çıkmadan zayıflamak isteyenlere hitap ediyor. Leslie yöntemi ile zayıflayanların sayısı da azımsanamayacak kadar fazla!

2. Chloe Ting

2. Chloe Ting
miro.medium.com

Son dönemin en popüler YouTube egzersiz kanalı olan Chloe Ting, her bir izleyicisine zayıflama ve mükemmel bir vücuda sahip olma vaadinde bulunuyor. Tabii bunu başarabilmek için canlarını çıkarana kadar egzersiz yapmaları gerekiyor. Pek çok farklı programı bulunan Chloe Ting'de her izleyici kendine göre bir program seçebilir. Böylece herkes kendi kondisyonuna göre bir egzersizi yapabiliyor. Chloe Ting şakaya gelmez, sakın gaza gelip en yüksek programı seçmeyin.

3. Yoga with Adriene (Adriene Mishler)

3. Yoga with Adriene (Adriene Mishler)

Eğer egzersiz denildiği zaman aklınıza daha çok rahatlamak ve mental açıdan kendinizi doyurmak geliyorsa, yoganın usta ismi Adriene Mishler kanalında mucizeler yaratıyor. Yeni başlayanlardan tutun da 30 günlük yoga serüvenine kadar pek çok programı bulunan Adriene Mishler, aynı zamanda kilo verme ya da sadece bel ve sırt ağrılarından kurtulmak için egzersizler sunuyor. Yani bu kanalda yok yok!

4. HASfit (Coach Kozak ve Claudia)

4. HASfit (Coach Kozak ve Claudia)

İzleyicilerine 'daima ücretsiz' hizmet sunacağını duyurarak YouTube platformuna giriş yapan HASfit bir karı-kocanın yönetiminde. Hali hazırda 1000'den fazla egzersiz videosunun bulunduğu kanal, aynı zamanda sağlıklı yiyecek önerileri de barındırıyor.

5. Jessicasmithtv (Jessica Smith)

5. Jessicasmithtv (Jessica Smith)

Antrenör Jessica Smith'in yönetimindeki bu kanal, her hafta yeni egzersiz videoları ekleyerek kendini sürekli taze tutuyor. HIIT antrenmanların yanı sıra meditasyon ve yürüyüş gibi egzersiz türleri için de videolar sunan Smith, bu açıdan diğer pek çok kanaldan daha fazla çeşit barındırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fitness Partnerim (Ayşegül Demirsoy)

6. Fitness Partnerim (Ayşegül Demirsoy)

Antrenör Ayşegül Demirsoy tarafından yönetilen Fitness Partnerim, zayıflama ve vücut geliştirme alanında inanılmaz destekleyici videolar sunmanın yanı sıra zumba gibi eğlenceli videolarla da izleyicileri ile buluşuyor.

7. The Fitness Marshall

7. The Fitness Marshall

YouTube'un belki de en eğlenceli ve hareketli egzersiz kanalı olan The Fitness Marshall, eğlenceli müzikler eşliğinde dans ve egzersiz hareketleri sunan bir kanal. İzlerken insanın içini kıpır kıpır edip harekete geçme isteği barındıran kanal, özellikle spora ne zaman başlayacağına bir türlü karar veremeyenler için ideal.

8. FitnessBlender

8. FitnessBlender

Fitness eğitmeni bir çift tarafından yönetilen FitnessBlender, 600'den fazla egzersiz videosuna sahip bir kanal. Ekipmanlı ve ekipmansız egzersizler sunan bu çift, kesinlikle spora başlamak isteyenlere hitap ediyor.

9. Blogilates (Cassey Ho)

9. Blogilates (Cassey Ho)

Pilates ve fitness eğitmeni Casey Ho tarafından hazırlanan videoların yayınlandığı Blogilates, her zorluk seviyesine göre bir egzersiz videosuna sahip. Tüm vücut egzersizlerinin olduğu gibi yalnızca bölgesel çalışmak isteyenlere de hitap ediyor.

10. POPSUGAR Fitness

10. POPSUGAR Fitness

Pek çok ünlü fitness eğitmeni ve antrenörün dönüşümlü olarak yer aldığı POPSUGAR Fitness, yağ yakıcı egzersizlerden Tabata egzersizlerine kadar birçok farklı egzersiz sunuyor. Kanal aynı zamanda dans videoları da yayınlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. MadFit (Maddie Lymburner)

11. MadFit (Maddie Lymburner)

Kısa ama çok etkili egzersiz videoları sunan MadFit kanalı, egzersiz esnasında hiçbir ekipmana gereksinim duymadan vücudu dinç tutmayı sağlıyor. Bunun yanı sıra kanalda tüm vücut ya da belirli bölgelerin yağ yakımı için çeşitli çalışmalar bulunuyor.

12. Engin Kırbaç

12. Engin Kırbaç

Fitness eğitmeni Engin Kırbaç tarafından yönetilen kanalda kısa sürede hızlı kilo verme ve vücut sıkılaştırma alanında birçok video mevcut. Videoların geneli setler şeklinde sunuluyor ve epey motive edici bir sunum şekli var.

13. Kayla Itsines

13. Kayla Itsines

2008 yılından beri kişisel antrenörlük alanında yer alan Kayla Itsines, YouTube kanalı aracılığıyla izleyenlerini daha sağlıklı bir yaşama teşvik ediyor. Kayla Istines'in videoları genelde tek bir egzersizden oluşan kısa videolardan oluşuyor.

14. Pamela Reif

14. Pamela Reif

YouTube'da oldukça geniş bir izleyici kitlesi bulunan Pamela Reif, kanalında vücut sıkılaştırma ve bölgesel zayıflama alanında epey iddialı videolar bulunduruyor. Gaza gelip spor yapmak isteyenler kesinlikle buraya bakmalı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
4
4
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?