Görüş Bildir
Haberler
Hazır Olun:Harley Quinn Filmi Geliyor !

Hazır Olun:Harley Quinn Filmi Geliyor !

Mahir Q-ov
02.09.2016 - 01:47

Iron Man sonrası süper kahraman furyasında Wonder Woman filmi ile ilk defa bir kadın süper kahramanı beyazperdeye taşıyacak Warner Bros., Harley Quinn’li bir kadınlardan oluşan filmi beyazperdeye taşımaya hazırlanıyor.

Suicide Squad fragmanlarında Joker’den bile öne çıkarak herkesi etkilemeyi başaran Margot Robbie’nin Harley Quinn’i öyle görünüyor ki Warner Bros.’u da harekete geçirmiş. THR’ın (The Hollywood Reporter) haberine göre Bat girl ve Birds of Prey ile birlikte Harley Quinn’in de yer alacağı yeni bir film için DC ve Warner Bros. çalışmalara başladı. Sızan habere rağmen Warner Bros.’un ağzını bıçak açmazken  THR, filmin senaryosunu da bir kadın senaristin şu an yazmakta olduğunu öğrenmiş.Wonder Woman kadar derin bir hikayeye sahip olmasa da özellikle Suicide Squad ile birlikte büyük ilgi çeken Harley Quinn’li çizgi romanlar ve oyuncakların satışları amazonlu kahramanımızın satışlarını geçmiş durumda.

Özellikle dördüncü duvarı kırma ve hikayelerinin komikliği göz önüne alındığında Deadpool ile benzeşleştirebileceğimiz Harley Quinn’in hikayenin tam ortasında olduğu bir filmin vakti gelmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın