Görüş Bildir
Haberler
TV
Hazal Kaya'nın Yeni Dizisinde Partneri Kim?

Hazal Kaya'nın Yeni Dizisinde Partneri Kim?

dizirehberi.org
24.11.2014 - 00:28 Son Güncelleme: 07.12.2014 - 18:09

Hazal Kaya'nın Yeni Dizisinde Partneri Kim Olacak ?

Sevilen oyunculardan Hazal Kaya, dizi setlerine uzun bir ara verdikten sonra yeniden ekrana dönmek için gün sayıyor. Yeni bir dizi projesini kabul eden Kaya’yı çok yakında TV 8 ekranlarında görebilirsiniz. “Maral” isimli bir dizide başrolü kapan güzel oyuncunun canlandıracağı karakter ve partnerinin kim olacağı geçtiğimiz günlerde merak konusuydu.

Hazal Kaya’nın partnerinin kim olacağı konusunda uzun süredir bir ipucu vermeyen dizi ekibi, sonunda başarılı oyuncunun partnerini açıkladı. Kerem Deren ve Pınar Bulut’un senaryosunu beraber yazdığı dizide erkek başrol oyuncusu olarak Aras Bulut ile anlaşıldı. Böylelikle Hazal Kaya’nın yeni partneri de belli oldu. İkiliyi çok yakıştırdıklarını sosyal medyadan dile getiren Hazal Kaya hayranları, dizinin ilk bölümü için adeta gün sayıyor.

Muhteşem Yüzyıl” ve “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizileriyle ünü artan Aras Bulut , bu yeni projede hayran sayısını ikiye katlamayı hedefliyor. Çekimleri henüz başlamayan “Maral” dizisinin diğer oyuncu kadrosu için de çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Tam kadrosu belli olduktan sonra çekimlerine hemen başlanacak dizi, Acun Ilıcalının kanalında seyirci ile buluşacak. 20 Dakika, Uçurum ve Ezel gibi başarılı dizi senaryolarına imza atan Kerem Deren, bu yeni dizi ile yine seyirciye sürükleyici bir hikaye sunacak. Dizinin kadrosunda Ekin Koç da yer alıyor.

KAYNAK: dizi rehberi

Kaynak: http://www.dizirehberi.org/2014/11/ha...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın