Görüş Bildir
Haberler
Hayvanların Burçları Var mıdır? Onları Nasıl Etkiler?

Hayvanların Burçları Var mıdır? Onları Nasıl Etkiler?

Ebru Erdoğan
14.06.2021 - 07:00

Bizim gibi hayvanların da burçları vardır. Peki senin sevimli dostunun burcu ne? Beraber patili dostlarımızın burcunun onu nasıl etkilediğine bakalım 👇

Kaynak: http://www.minikpati.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç (21 Mart-20 Nisan)

Koç (21 Mart-20 Nisan)

Koç burcu olan hayvanlar genellikle çok enerjiklerdir. Agresif olurlar. Disiplin edilmeleri zordur. Başına buyruk ve öz güvenlilerdir. Yalnız olmayı tercih ederler. Başka hayvanlarla sık sık kavga edebilirler. Sinirlendiklerinde sahiplerini ısırabilirler. Koç burcu hayvanı gürültücüdür. Sinirlendiklerinde baş bölgelerini sıkça kullanırlar. Evde başka bir hayvana tahammülleri yoktur.

Boğa (21 Nisan-21 Mayıs)

Boğa burcu hayvanlar şefkatli, uysal ve tembeldir. Sevilmekten çok hoşlanırlar. Enerjik değillerdir, gün içinde sıklıkla uyuyabilirler. Yemek yemeye düşkün olurlar. Sabırlıdırlar. Evde vakit geçirmeyi çok severler. Bu hayvanlarla yaşamak kolay ve rahattır.

İkizler (22 Mayıs-21 Haziran)

İkizler (22 Mayıs-21 Haziran)

İkizler burcu olan hayvanlar ilgi hep üzerlerinde olsun isterler. Fazlasıyla konuşkan ve oyuncudurlar. Sıcakkanlı olup aynı zamanda da nazlıdırlar. Yemek yemeye çok düşkün değillerdir. Çabuk sinirlenen bir yapıları vardır ve oldukça sabırsızlardır.

Yengeç (22 Haziran-23 Temmuz)

Yengeç (22 Haziran-23 Temmuz)

Evde kalmayı dışarı çıkmaya tercih ederler. Ruh halleri sürekli değişebilir. Çok hassastırlar. Bu hayvanlar üzgün ruh halinde olabilirler. Sahiplerine karşı sevgi doludurlar ve aynı sevgiyi sahibinden de beklerler. Evde bir başına bırakılmaları onları üzebilir. Ayrıca biraz tembeldirler. Mideleri hassastır.

Aslan (24 Temmuz-23 Ağustos)

Aslan burcu hayvanları cesur, özgüvenli ve korkusuzdur. Adeta evin lideridir. Şımartılmak hoşlarına gider. Enerjik hayvanlardır. Oldukça ısrarcı olurlar. Bazen ilgiyi üzerine çekmek için dramatik ruh haline girebilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak (24 Ağustos- 23 Eylül)

Başak (24 Ağustos- 23 Eylül)

Çalışkan mizaçlı hayvanlardır. Fazlasıyla dakik olurlar. Oyuncaklarına, yatağına karşı temiz ve düzenlidir. Bu burçtaki hayvanlar dâhidirler. Çevik, bağımsız bir yapıları ve umursamaz tavırları vardır. Diğer hayvanları pek takmazlar.

Terazi (24 Eylül-23 Ekim)

Terazi burcu hayvanları arkadaş canlısıdır. Yalnızlıktan pek hoşlanmazlar bu yüzden evde bir arkadaşının olması onları mutlu edebilir. Çok yönlülerdir. Tüyleri parlak ve yumuşaktır. Sinirlendiklerin de daha ılımlı ve barışçıl bir yaklaşımları vardır. Sahibiyle samimi olmayı sever ama fazla samimiyetten de hoşlanmazlar.

Akrep (24 Ekim-22 Kasım)

Akrep (24 Ekim-22 Kasım)

Sakin bir yapıda olup az sinirlenirler. Özgürlüklerine aşırı düşkündürler. Akrep burcu hayvanları inatçı olur. Çabuk ve kolayca öğrenirler. Başka hayvanlarla iyi anlaşamazlar. Üzüldüklerinde genellikle içlerine kapanırlar.

Yay (23 Kasım-21 Aralık)

Yay (23 Kasım-21 Aralık)

Hep pozitiflerdir. Bazen çok gürültücü olabilirler. Söz dinleyen bir yapıları olup aynı zamanda da yaramazdırlar. Maceracıdırlar ve gezmeyi severler. Fiziksel olarak aşırı aktif ve sahiplerine çok düşkündürler. Sakar ve kazaya yatkın hayvanlardır. O yüzden Yay burcu hayvanına sahip kişiler çok dikkat etmeliler.

Oğlak (22 Aralık-19 Ocak)

Oğlak (22 Aralık-19 Ocak)

Bu hayvanlar çok bencil olurlar, bütün eşyalarını fazlaca sahiplenirler ve paylaşmayı sevmezler. Dışarıdan bakıldığında ciddi ve soğuk görünürler. Biraz asosyaldirler. Oğlak burcu hayvanı çalışkan bir yapıda olup, aşırı derecede zeki olurlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova (20 Ocak-18 Şubat)

Kova (20 Ocak-18 Şubat)

Dengesiz ve tuhaf hareketleri olabilir. Hiperaktif hayvanlardır. Karanlık ortamdan hoşlanmazlar. Herkesle anlaşabilirler. Eğer Kova burcu bir hayvanınız varsa onu sıkça kablo veya elektrikli cihazların yanında bulabilirsiniz.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Balık hayvanları nazik ruhlu ve sevgi doludurlar. Sezgisel güçleri kuvvetlidir. Sahiplerine sarılmaktan çok hoşlanırlar. Çoğu hayvan gibi sudan korkmaz hatta suyu severler. Sessiz, sakin yapıdadırlar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
17
8
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yesimy

Ahahaha şu burç saçmalığının hayvanlara uyarlanmadığı kalmıştı bi 👏

Tengu Sensei

Duyduğum en saçma şey. Kediler doğumda genelde 1 yavrudan fazla doğurur. Bu yavruların da burcunun aynı olması gerekir dolayısıyla kişilik özelliklerinin de;... Devamını Gör