Görüş Bildir
Haberler
Hayrettin'in Peşini Bırakmayan Youtuber Kavgası! Toplanın Meğer neler kaçırmışız diyeceksiniz

Hayrettin'in Peşini Bırakmayan Youtuber Kavgası! Toplanın Meğer neler kaçırmışız diyeceksiniz

Coronasıydı, döviz kuruydu, Kapanmasıydı, Pekeriydi derken youtube mecrasında Ülkemize has bir kavgayı tüm detayları ile sizlerle buluşturuyoruz;

Amerikada evsiz kalmış bir Türk'e raslantı sonucu tanıştığı ve nasıl bu hale düştüğü üzerine yapılan sohbete başka bir youtube kanalı (laptoplugezgin) Fit Traveler kanalı sahibinin takipçilerinden gelen 'bu doğru mu? evsiz kalacak halde iş bulunamıyor mu' sorusu sebebiyle bir video hazırlaması ve işin peşini bırakmaması sonrası ortalık fena karışmış. 

Söz konusu evsiz kalan kişinin Hayrettin ile 'raslantı sonucu tanışmadıklarını kabul ettiği' mesajı ifşalayan Fit Traveler buna rağmen 'Evsiz misin işini ve evini hatta arabanı biz ayarlayacağız bize ulaş! Hayrettin senden de numarasını istiyoruz' gibi mesajlar atmasına karşılık işin başka boyutlar kazanması, Hatta İbrahim Kalın'ın retwitlediği 'Homeless adamın kocaman bir gönül evi var' paylaşımı sonrası söz konusu videonun hükümet tarafından desteklendiği iddalarını bile dile getirdi. Çünkü o twitin ilk hali malum ifşalardan ve tepki videosundan sonra silindi. Zira başka videolarının da kurgu olduğu aynı kişilerin figüran olarak görünmesi ile ortaya çıkınca konu bambaşka noktalara doğru gitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amerika'da Aç Kalmak - Hayrettin

Hayrettin Amerika'da Aç Kalmak KURGU MU? (Tepki İçerir!!)

HAYRETTİN BANA MEYDAN OKUDU!! SONUÇ??

EVSİZ TÜRK MEHMET BANA CEVAP VERMİŞ...(Hayrettin Amerika'da Aç Kalmak)

EVSİZ MEHMET İTİRAF ETTİ.. HAYRETİN ÖZÜR DİLE!

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAYRETTİN'İN VATAN HAİNİ VİDEOSUNA CEVABIM..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın