Görüş Bildir
Haberler
Hayatları Boyunca Hiç Seks Yapmadan Dünyaya Veda Etmiş 15 Ünlü İsim

etiket Hayatları Boyunca Hiç Seks Yapmadan Dünyaya Veda Etmiş 15 Ünlü İsim

cakyz
17.01.2016 - 18:45 Son Güncelleme: 02.06.2021 - 16:16

Böyle insanlar da yok değil...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Andy Warhol

1. Andy Warhol

Gelmiş geçmiş en ünlü sanatçılardan biri olan 'Pop Art' hareketinin esas oğlanı Warhol, ölümünden 7 sene önce yapılan bir röportajda eşcinsel olduğunu fakat hayatında hiç cinsel birliktelik yaşamadığını belirtmiş. Son 7 senede ise ne olduğunu bilen yok fakat hayata bu deneyimi yaşayamadan veda ettiği düşünülüyor.

2. Kraliçe Elizabeth I (İngiltere)

2. Kraliçe Elizabeth I (İngiltere)

Lakabı bile 'Bakire Kraliçe' olan Elizabeth, hayatı boyunca kendisine yapılan tüm evlilik tekliflerini reddetmiş ve bilindiği kadarıyla bakire olarak hayata veda etmiş.

3. Immanuel Kant

3. Immanuel Kant

Modern felsefenin en önemli isimlerinden olan Immanuel Kant, hayatının büyük bir kısmını tarih, politika ve din üzerine çalışmaya adamış. Kısacası düşünmekten sevişmeye fırsat bulamayan filozof, 79 yaşında bakir olarak bu devrandan göçmüş.

4. Joseph Merrick

4. Joseph Merrick

İsminden çok lakabıyla tanınan nam-ı diğer 'Fil Adam', sahip olduğu hastalıktan ötürü kimseyle birlikte olamadan, 27 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuş.

5. Giacomo Leopardi

5. Giacomo Leopardi

Ünlü İtalyan şair Leopardi, çocukluğunu kumarbaz olan ebeveynleriyle, fakirlik içinde geçirmiş ve hayatının geri kalanını tamamen bilgiye adamış bir isim. Bilindiği kadarıyla yaşamı boyunca kimseyle duygusal bir ilişki kurmayan şairin eserlerinde bu durumun yarattığı tatminsizlik rahatça görülebiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Henry James

6. Henry James

Gelmiş geçmiş en büyük yazarlardan biri olan Henry James'in duygusal anlamda birkaç eşcinsel ilişki yaşadığı fakat iktidarsızlıktan muzdarip olduğu için yaşamı boyunca seks yapamadığı düşünülüyor.

7. Herbert Spencer

7. Herbert Spencer

19. yüzyılın en önemli âlimlerinden biri olan Herbert Spencer, skolyoz hastalığına sahip olduğu için hayatı boyunca hiç cinsel deneyim yaşayamamış.

8. John Edgar Hoover

8. John Edgar Hoover

FBI'ın ilk yöneticisi olan ve adı pek çok gizli ve tehlikeli görevle anılan Hoover, bulunduğu konumun önemi sebebiyle her yönden takibe ve araştırmaya maruz kalmış ve bilindiği kadarıyla hayatı boyunca hiç kimseyle cinsel ilişki yaşamamış.

9. Joseph Cornell

9. Joseph Cornell

Ünlü Amerikalı sanatçı Joseph Cornell, hayatının büyük bir kısmını küçük, ahşap bir evde tek başına geçirmiş. Kariyerinin ilerleyen dönemlerinde yaptığı deneysel filmlerle çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cornell, 69 yaşında bakir olarak hayata veda etmiş.

10. Hans Christian Andersen

10. Hans Christian Andersen

Danimarkalı ünlü yazar Andersen'in hayatının son döneminde yazdığı mektuplar incelendiği zaman, hiç cinsel ilişki yaşamadığı ihtimali güçleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Henry Cavendish

Bilim dünyasına yaptığı katkılar ile bilinen Henry Cavendish, hayatı boyunca çok içine kapanık bir insanmış. Yaşamının büyük bir kısmını yalnız geçiren bilim insanı, herhangi bir tür sosyal ilişki de kurmamış. Yaşadığına dair tek kanıt olarak bilimsel çalışmalarını bırakan Cavendish de, bu içeriğe girmeye hak kazanan bir başka ünlü isim.

12. Nikola Tesla

12. Nikola Tesla

Çok ilginç bir kişiliğe sahip olduğu bu güne kadar pek çok kez yazılıp çizilen Tesla, yaşadığı dönemde pek çok kadın hayrana da sahip olmasına rağmen hiç kimse ile ilişki yaşamadan hayata veda etmiş. Umarız annesi çok fazla üzülmemiştir.

13. Lewis Carroll

13. Lewis Carroll

Dünyaca ünlü yazar Lewis Carroll, muhafazakar bir kimse olarak tanınan bir isim. Fakat ölümünden sonra ortaya çıkan belgelere göre Carroll'ın sadece yetişkin kadınlarla ilgilenmediği ortaya çıkıyor. Yazar, küçük kız çocuklarına düşkünmüş ve bu yüzden bakir ölmesi de iyi olmuş diyebiliriz.

14. Isaac Newton

14. Isaac Newton

Gelmiş geçmiş en büyük bilim insanlarından biri olan Newton'ın da cinsel ilişki yaşamadan hayata veda ettiği, yaşadığı dönemde halk arasında bilinen bir gerçekmiş.

15. Rahibe Teresa

15. Rahibe  Teresa

Fotoğraftan bile bizlere adeta 'Seks mi? Yapmayın onu evladım...' diye bakan Rahibe Teresa, yaşamının büyük kısmını hasta ve fakir insanlara yardım etmeye adadığı için seks yapmaya fırsat bulamadan hayata gözlerini yuman isimlerden.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1370
812
678
582
456
166
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

çok da bişey kaçırmamışlar ne var yani.illa seks yapıp ölünecek diye bişey mi var.bende öyle ölücem mesela :D :D bunu hiç mi hiç dert etmiyorum.

Ahmet

Yasamadigin icin bilemessin,bilsen kacirmassin zaten.cinselligi olmayan insan sorunlu insandir.Ben demiyorum ,psikoanalatigin kurucusu diyor.

arda soylu

Ünlü olabilme ihtimalim sex yapabilme ihtimalimden daha yüksek galiba....

Ferhat Aras

bu içerik senede 1 defa yayınlanıyor :) bu arada 4.nolu adamın filmi de var, david lynch yönetmeni, anthony hopkins oynuyor izleyebilirsiniz kaliteli bir film