Görüş Bildir
Haberler
Hayatınıza Giren 8 Kız Tipi

Hayatınıza Giren 8 Kız Tipi

Smokey
08.09.2015 - 13:29

1. Tumblr kız

1. Tumblr kız

Evet hayatınıza bir şekilde giren genellikle göğüsleri biraz küçük olan her fotoğrafında efekt ve daha bir sürü şey olan kızımız , bu kızlarımıza aslında biraz ergende denilebilir boynunuza iz bırakmaktan asla kaçınmazlar sanırım fazla 'Twilight' tarzı film izlemişler x( Son olarak genellikle bekaretlerini ortamcı veletlerle kaybederler 'bad bitch' havalarına girerler adları çıkar hatta videoları internete sızabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Melek kız

2. Melek kız

Zeki komik konuşkan dört dörtlük melek kızımıza geldik bu varlıklar görüp görebileceğiniz en düzgün kızlardır başarılı bir o kadarda eğlencelidirler şu bölüme dikkatinizi çekmek istiyorum aşırı güzeldirler hacı öyle böyle değil bir o kadarda mütevazidirler. Birlikte oldukları kişiyle evlenmeleri muhtemeldir. (O kişi sizseniz tutun kolundan nikahı basın kaçırmayın)

3. Kanki kız

3. Kanki kız

Bu hanım kızlarımız sizin çoğunlukla 'kanki' olarak karşınıza çıkar,balık etli olmaları muhtemel birlikte başka kızların göt muhabbetlerini yaptığınız kızdır yani bir 'kanki' bu hanım kızlarımızın en büyük özelliği 'amk' gibi kelimeleri çok kullanmalarıdır.Henüz akıllarından bu şekilde bir fikir geçmese de potansiyel lezbiyen özellikleri taşırlar.

4. İnek kız

4. İnek kız

Bu cins kızlarımız çoğunlukla derslerine odaklıdırlar üniversite sınavı derken hop onu kazandılar sonra üniversiteyken kafalarını kaldırmazlar .Pek hareketli yaşantıları yoktur.%99.9 ihtimal bakiredirler iki manevra yaparsın geri çekilirler sende direk pes edersin.Gözlüklü olurlar.

5. Yollu kız

5. Yollu kız

Hafif yada baya iri olurlar erkeklere güvenleri sıfırdır görüp görebileceğiniz en kötü niyetli kızlardır.Tanıdığınız herkesle en az bir kere birlikte olmuşlukları vardır,para peşinde koşarlar kardeşiniz en yakın arkadaşınız bu kızla beraber olmuştur tabi sizde. Kızın buna karşı hiç bir sorunu yoktur 'ama ben en yakın arkadaşınla oldum .s.s' demezler.Sizde sorun etmezsiniz zaten.Bekaretlerini baya genç yaşta yaşça büyük adamlarla evleneceğiz ayağına kaybederler.

6. Özgür kız

6. Özgür kız

Evet benim favorime geldik,Bu kızlar güzel olurlar ve isminden anlaşılacağı gibi özgür ruhludurlar ot içmeleri muhtemel yanındayken kendiniz gibi olduğunuz hesap gelince köşede pusmak yerine beraber ödeyelim diyen ama sizin yinede ödetmediğiniz kız türüdür.Enstrüman çalarlar yeri geldiğinde size bir şişe 50lik votka alan beraber konserlere gittiğiniz hoş kızdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Zengin kız

7. Zengin kız

Ve son olarak karşımızda zengin kızımız var her buluşmanızda bakın hepsinde diyorum cebinizden en az 400tl çıkartırlar eğer arabanız yoksa boşuna okumayın bile bu bölümü bakmamışlardır bile çünkü.Babadan akan değirmende bildiğin duş alırlar en lüks yerlere gidersiniz.Burunları havadadır biraz,ama kötü kalpli değillerdir.Araba buldunuz diyelim ama beğendiremezsiniz çünkü son model olmak zorundadır. Alışverişe gitmek ve Medcezir izlemeye bayılırlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın