Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Film Olsa, Hangi Yabancı Oyuncu Seni Oynardı?

etiket Hayatın Film Olsa, Hangi Yabancı Oyuncu Seni Oynardı?

Osman Avcı
04.06.2015 - 14:37 Son Güncelleme: 04.06.2015 - 19:48

Hayatının filme çekileceğini düşün; hem de böyle büyük bütçeli, ses getiren cinsten. Peki bu filmde seni kim oynayacak? Merak ediyorsan, bu test tam senlik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce her zamanki gibi cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim...

2. Şimdi de yaşını öğrenelim...

3. Onedio klasiği bir sorumuzla devam edelim... Kendini tek bir kelimeyle tanımlasana!

4. Yavaş yavaş hayatınla ilgili sorulara geçelim. Sence hayat ne demek? Hangi karşılık sana daha uygun?

4. Yavaş yavaş hayatınla ilgili sorulara geçelim. Sence hayat ne demek? Hangi karşılık sana daha uygun?

5. Kendini tembel olarak mı nitelendirirsin, yoksa çalışkan olarak mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii, seni yabancı değil de bir Türk oynasaydı, bu kim olurdu?

7. Cast seçimi sona geliyor! Peki seni oynayacak kişinin Oscar'ı var mıdır?

8. Son olarak, hayatının filminin yönetmeni kim olsun isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Al Pacino" çıktı!

"Al Pacino" çıktı!

Hayatın film olsa, seni Scarface ve Baba serilerinden tanıdığımız efsane oyuncu Al Pacino oynardı. Senin olgun bir kişiliğin var, nerede ne zaman konuşulup davranılacağını bilirsin. Ciddi ve ağır bir tavrının da olduğunu eklemek gerek. Hayatınsa bu güne kadar hep zorluklarını gördün; neler gördün neler geçirdin hey gidi. Her anı ayrı bir macera, ayrı bir hikaye. Böylesi zor bir rolün altından da ancak Al Pacino kalkardı zaten, senin ağırlığını bir o taşıyabilir... Acaba doğru kişiyi seçebildik mi? Bizimle yorumlarda paylaşsana.

"Benedict Cumberbatch" çıktı!

"Benedict Cumberbatch" çıktı!

Hayatın film olsa, seni Sherlock serisinden tanıdığımız Benedict Cumberbatch oynardı. Sen kafası alışılmışın dışında çalışan bir arkadaşımızsın, pek alışılagelmedik cinsten yani. Zekisin, hem de ne! Zaten seni ilk kez gören biri bile, gözünden o zeka parıltısını anlar. Bunun yanında çok ince bir ironiye sahipsin; alaycı ve iğneleyicisin de. Ancak bunu öyle bir incelikle yapıyorsun ki, karşındaki bu billuru anlayana kadar Üsküdar'da sabah oluyor. Bu hem çok zeki, hem de çok ironik tavrına en uygun oyuncu bizce Benedict! Acaba doğru kişiyi seçebildik mi? Bizimle yorumlarda paylaşsana.

"Jim Carrey" çıktı!

"Jim Carrey" çıktı!

Hayatın film olsa, seni oynayacak kişi kuşkusuz Jim Carrey olurdu. Sen gülmeyi ve güldürmeyi seven bir kişisin. Süper mizah anlayışının yanında acayip bir doğal komiksin aynı zamanda: Bazen birisini güldürmek için hiçbir şey yapmana bile gerek kalmıyor, sen insanları güldürmek için yaratılmışsın. Hayata pozitif bakıyor, hiç kötüsünü de düşünmüyorsun. Fakat içten içe yaşattığın bir melankoli de vardır hani, bunu herkes anlayamaz. İşte senin bu renkli ve espritüel kişiliğini beyaz perdeye yansıtacak en uygun kişi: Jim Carrey. Acaba doğru kişiyi seçebildik mi? Bizimle yorumlarda paylaşsana.

"Aamir Khan" çıktı!

"Aamir Khan" çıktı!

Senin hayatın film olsa, seni Bollywood'un en büyük yıldızı ve 3 Idiots, My Yerdeki Yıldızlar gibi filmlerden tanıdığımız Aamir Khan oynardı. Senin hiç kuşkusuz 2 tarafın var. Bir yanın tamamıyla hayata bağlı, neşeli, eğlenceli ve rengarenk. Öbür yanınsa en dipsiz bir kuyu kadar derin. O gizemli kişiliğini herkese bahşetmiyorsun, sadece seni en yakından tanıyanlar bilir. Bizce senin hayatını oynamak gibi bir demir leblebiyi ancak Aamir Khan çiğner... Acaba doğru kişiyi seçebildik mi? Bizimle yorumlarda paylaşsana.

"Christian Bale" çıktı!

"Christian Bale" çıktı!

Hayatın film olsa, seni The Prestige, Makinist ve Batman serilerindeki efsane oyunculuğuyla tanıdığımız Christian Bale oynardı. Sen çok karizmatik bir arkadaşımızsın. Evet çok yakışıklı olduğun söylenemez; fakat kendine has bir tarzın olduğu ise su götürmez bir gerçek. Çok fazla konuşmazsın ayrıca; duygularını tavır, bakış ve halinden belli edenlerdensin. Ancak konuştuğun zamansa en doğru noktaya parmak basarsın. Senin bu acayip karizmanı beyaz perdeye yansıtacak kişi de pek tabii ki Christian Bale gibi geliyor bize, yoksa şüphen mi var? :) Acaba doğru kişiyi seçebildik mi? Bizimle yorumlarda paylaşsana.

"Audrey Tautou" çıktı!

"Audrey Tautou" çıktı!

Hayatın film olsa, seni Amelie filminde bizi kendine aşık eden Audrey Tautou oynardı. Sen safi sevimli bir arkadaşımızsın. Bakışından, gülüşünden, tarzından, ses tonundan falan bal damlıyor bal :) Bunu zorla yapmıyorsun tabii ki, hep kendiliğinden. Senin bu sevimliliğine en yakın karakterse pek tabii ki Audrey Tautou. Acaba doğru kişiyi seçebildik mi? Bizimle yorumlarda paylaşsana.

"Helena Bonham Carter" çıktı!

"Helena Bonham Carter" çıktı!

Hayatın film olsa, seni oynayacak kişi Fight Club ve Sweeney Todd'dan tanıdığımız Helena Bonham Carter. Sen uçuk kaçık birisin. Bu uçuk kaçık tavırsa hayatının her zerresine sinmiş. Yalnız şunu belirtmemiz gerekiyor ki, sen böyle olmak için asla kastırmıyorsun, sen sadece böylesin işte. Absürtsün, çılgınsın ve ölümüne yaratıcısın. Bizce senin bu manyak hallerini en iyi Helena oynar... Acaba doğru kişiyi seçebildik mi? Bizimle yorumlarda paylaşsana.

"Kate Winslet" çıktı!

"Kate Winslet" çıktı!

Hayatın film olsa, seni Titanic ve Sil Baştan gibi filmlerden tanıdığımız Kate Winslet oynardı. Sen acayip güçlü bir kadınsın, yaşadıklarınla ve bu yaşadıklarına aldığın tavırlarla tam bir karakter abidesisin. Hayatında uzun bir yol gittiğini tahmin edebiliyoruz ve bu yolda giderken hep tek başına gittiğini de. Her daim ayakların üstünde durabildin ve hiçbir şartta kendinden taviz vermedin. Yani o asilliğin hep baki kaldı diyebiliriz. İşte bu yüzden senin bu karakterli ve güçlü halini en iyi yansıtabilecek oyuncu Kate Winslet. Acaba doğru kişiyi seçebildik mi? Bizimle yorumlarda paylaşsana.

"Liv Tyler" çıktı!

"Liv Tyler" çıktı!

Vaoov! Hayatın film olsa, seni Elflerin en akşam güneşi olan Liv Tyler oynardı hiç şüphesiz. Sen dupduru, taptaze bir kişiliğe sahipsin. Bunca kötülük arasında nasıl böyle saf ve masum kalabilmişsin hayret bir şey ya! Bu yönünle sana yalan dünyanın meleği diyebiliriz. Bu yüzden kürek kemiklerin ağrıyor olabilir; ama korkma büyük ihtimal kanatların çıktığındandır :) Kısaca bu kusursuzluğu ve de saflığı ancak Liv Tyler verebilir. Acaba doğru kişiyi seçebildik mi? Bizimle yorumlarda paylaşsana.

"Natalie Portman" çıktı!

"Natalie Portman" çıktı!

Hayatın film olsa, seni oynayacak kişi: Leon, Siyah Kuğu ve V For Vendetta'dan aşina olduğumuz Natalie Portman! Sen zehir gibi bir zekaya sahipsin. Sakın yanlış anlama, burada sinsi, kurnaz ve fesat bir zekadan bahsetmiyoruz. Senin zekan saf zeka: Analitik, bilişsel ve de oldukça bilimsel. Bunun yanında kuğu gibi olduğunu da eklemek gerek; zarafet akıyor her yanından. Hem bu zarifliği, hem de bu zekayı oynayabilecek kişiyse bizce Natalie Portman. Acaba doğru kişiyi seçebildik mi? Bizimle yorumlarda paylaşsana.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
753
474
145
112
63
62
56