Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Film Olsa, Hangi Türk Oyuncu Seni Oynardı?

etiket Hayatın Film Olsa, Hangi Türk Oyuncu Seni Oynardı?

Osman Avcı
10.07.2015 - 13:19 Son Güncelleme: 11.07.2015 - 03:05

Daha önceden seni hangi yabancı oyuncunun oynayacağını bulmuştuk. Burada da hangi Türk oyuncunun seni oynayacağını buluyoruz!

Cast seçimleri başlasın, bakalım senin hayatın gibi zor bir rolün üstünden kim kalkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pek tabii ki cinsiyetini öğrenelim öncelikle...

2. Bebekliğinle başlayalım asıl sorulara; sen nasıl bir bebekmişsin?

3. Çocukluğunla devam: Senin çocukluğunu bir çizgi film karakterine benzetecek olsak bu kim olurdu?

4. Şimdi de lise yılları: Sen o zamanlarda nasıl bir tiptin?

5. Senin için ideal bir sevgilide en baskın özellik ne olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatın bir romana benzeseydi, nasıl bir şey olurdu?

7. Pekii, hayatın bir resim olsa, hangisi olurdu diye sorsak...

8. Seni oynayan oyuncunun, hangi özelliğinin baskın olmasını isterdin?

9. Son olarak... Seni oynayacak kişinin yanına bir de başrol seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Beren Saat" çıktı!

"Beren Saat" çıktı!

Hayatın film olsa, bu zor rolün altından kalksa kalksa Beren Saat kalkardı. Çünkü senin çelişkilerle dolu bir hayatın var, yani hayat sana pek iyi davranmamış. Her ne kadar içinde küçücük, saf ve masum bir kız hala baki olsa da, bu zorlu hayat sana pençelerini çıkartmayı da öğretmiş. Mücadeleci ve güçlü bir kadınsın bu yönünle. O fettan tarafını hiç söylemiyoruz bile :)

"Gülse Birsel" çıktı!

"Gülse Birsel" çıktı!

Hayatın film olsa, seni oynayacak yegane kişi, pek tabii ki Gülse Birsel. Çünkü senin o zehir gibi zekanı, hazırcevaplılığını ancak o yansıtabilir. Evet, sen komik birisin, ama şapşal komiklerden değil; zehir gibi zeki komiklerden... Bunun yanında sen az biraz memnuniyetsiz birisin; evet yüzünden gülümseme eksik olmaz, çünkü hayata bakış açın öyle. Ancak içten içe hiçbir şeyi beğenmeyen bir tavrının olduğunu söylemezsek olmaz şimdi...

"Fahriye Evcen" çıktı!

"Fahriye Evcen" çıktı!

Hayatın film olsa, seni, kesinlikle Fahriye Evcen oynardı. Çünkü senin o dupduru, hiç bozulmamış masumiyetini perdeye yansıtacak kişi Fahriye Evcen. Burada senin bir özelliğinden bahsedeceğiz ki, seni %100 anlatacak: Sen, sevdi mi dibine kadar seven birisin; sadıksın, affedicisin ve bu yönünle anaç birisin. Aşık olduğun zaman sınırsız bağlanıyorsun. Bu affediciliğin yüzünden başına kötü şeyler gelmedi değil, çoğu kişi sana 'sen aptalsın kızım' da dedi. Ancak bizce boş ver be, sen en iyisi yapıyorsun ;)

"Binnur Kaya" çıktı!

"Binnur Kaya" çıktı!

Hayatın film olsa, seni tek bir kişi oynar: O da Binnur Kaya. Bir kere senin hayatın film olsa, o kesin kara komedi olurdu. Çünkü nerede saçma sapan ilginç olay, kişi falan var hep seni bulur. Ki zaten senin de çok normal biri olduğunu söyleyemeyeceğiz :) Delisin sen deli; hem de öyle deliliğe vuranlardan değil; bildiğin manyak. Bu manyaklığı da pek tabii ki o verir, ya ne olacağıdı!..

"Tuba Büyüküstün" çıktı!

"Tuba Büyüküstün" çıktı!

Hayatın filme çekilse, seni oynayacak kişi bizce Tuba Büyüküstün olurdu. Çünkü senin o asil, o soylu, o harika tavırlarını, bakışlarını, konuşmanı oynayabilecek tek kişi o. Bir kere güzellik bakımından, eşdeğersiniz. Yalnız bu dediklerimizi her yerde söyleme; nazarı var, gözü var, osu var busu var, ne gerek var :) Ayrıca Tuba'dan başkası senin gösterişini yakalayamaz da bizce...

"Kıvanç Tatlıtuğ" çıktı!

"Kıvanç Tatlıtuğ" çıktı!

Oooo üstad naber :) Hayatın film olsa, seni oynayacak kişi belli: En iyisi, en Everest'i, yani Kıvanç Tatlıtuğ! Senin yaşam tempon Bugatti Veyron'a eşdeğer, işte bu hızlı yaşamın oyuncusu da Kıvanç pek tabii ki. Serseri bir tavrın var ve bu tavrı güzel üstüne giyiyorsun; fakat tabii bu senin masken, kendini savunma sistemin de olabilir, tam kestiremiyoruz şimdi. Kısacası bu memlekette kaç tane yakışıklı var allasen. Bir sen, bir de Kıvanç. Seni Hakan Balamir mi oynayacaktı?

"Cem Yılmaz" çıktı!

"Cem Yılmaz" çıktı!

Hayatın film olsa, seni oynayacak kişi: Cem Yılmaz. Çünkü sen bu dünyaya güldürmek üzere gönderilmişsin ve bunu hakkıyla yerine getiriyorsun. Öncelikle zekan Einstein'ların, Hawkinglerin seviyesinde geziyor. Bunun üstüne sanatçı bir ruhun da var, girişimcisin de. Kısacası bu dünyaya başarılı olmak üzere gelmişsin. Seni çekemeyenlerse çok, cevapsa belli: 'Başarılı tabi, zoruna mı gitti!' :)

"Mehmet Günsür" çıktı!

"Mehmet Günsür" çıktı!

Hayatın film olsa, seni Mehmet Günsür oynardı hiç şüphesiz. Çünkü sen dışarıdan sessiz sakin gibi görünen; ama içinde a-ca-yip eğlenceli, bol neşeli bir hayata, bir kişiliğe sahipsin. Yani abi, her şeyi geç, senin karizmanı karşılayacak kaç oyuncu var ki zaten? Bir elin parmaklarını geçmez, eh işte birisi de Mehmet Günsür. O, oynamayacak da ben mi oynayacağım allasen :)

"Erdal Beşikçioğlu" çıktı!

"Erdal Beşikçioğlu" çıktı!

Hayatın film olsa, seni oynayacak kişiyi bulduk ve kendimizden de çok eminiz: Erdal Beşikçioğlu, -net! Sen çok fazla konuşmayan birisin, daha doğrusu saçma-sapan. Ağzını açtığın zaman illaki önemli bir şeye açmışsın demektir. Samimisin öbür taraftan da; sende yalan yok kardeşim. Nihilist ve boşvermiş bir halin de yok değil hani. Bunu karşılayacak adam, yani seni oynayacak kişi belli. Neyse daha fazla uzatmayalım, kızarsın şimdi :)

"Ali Atay" çıktı!

"Ali Atay" çıktı!

Hayatın film olsa, seni tek bir kişi oynar: O da Ali Atay. Bir kere senin hayatın film olsa, o kesin absürt bir kara komedi olurdu. Çünkü nerede saçma sapan ilginç olay, kişi falan var hep seni bulur. Ki zaten senin de çok normal biri olduğunu söyleyemeyeceğiz :) Delisin sen deli; hem de öyle deliliğe vuranlardan değil; bildiğin manyak. Bu manyaklığı da pek tabii ki Ali Atay verir, ya ne olacağıdı!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1377
634
353
272
144
143
131
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Onedio sonuçları da burç yorumları gibi mübarek hiç mi kimseye kötü bir şey çıkmaz herkes mi harika olur yine ego kasıp çıkıyoruz her testte olduğu gibi

Ms. Cat Lovers

"Tuba Büyüküstün" çıktı! "Tuba Büyüküstün" çıktı! Hayatın filme çekilse, seni oynayacak kişi bizce Tuba Büyüküstün olurdu. Çünkü senin o asil, o soylu, o... Devamını Gör