Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Bir Dizi Olsa Türü Ne Olurdu?

etiket Hayatın Bir Dizi Olsa Türü Ne Olurdu?

Hayatını konu alan bir dizi çekseler türünün ne olacağını öğrenmek istemez misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Favori dizini izlerken genelde hangi içeceği tüketirsin?

2. Peki favori dizine iyi giden bir atıştırmalık seç.

3. Ortamda esprine kimse gülmediğinde ne yaparsın?

4. Bu dizi yıldızlarından hangisiyle bir akşam yemeğine çıkmayı isterdin?

5. Şimdi de televizyonda rastladığında en tahammül edemediğin dizi tipini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu efsane dizilerden hangisinin tekrarları yayınlansa izlersin?

7. Geldik son soruya. Sevdiğin dizileri nereden takip ediyorsun?

Dram!

Dram!

Verdiğin yanıtlara göre senin hayatın biz dizi olsa türü dram olurdu. Çok sıkıntılar çektiğin belli, bu yüzden bunlarla nasıl baş edeceğini de iyi biliyorsun. Sürekli bir mücadele var yaşamında ve her birini aştığında ortalık durulacağına bilgisayar oyunu gibi daha büyük bir bölüm sonu canavarı geliyor. Yaşanmışlıklarınla, yaşattıklarınla senin hayatın bir dizi olsa türü kesinlikle dram olmalı.

Aksiyon!

Aksiyon!

Verdiğin yanıtlara göre senin hayatın bir dizi olsa bu kesinlikle aksiyon olurdu. Sen bir şey yapmasan bile bela seni bir şekilde buluyor. Hayatın sürekli bir koşuşturmacanın peşinde geçiyor. Bu koşuşturma haline öyle alışmışsın ki hayatında sükunet hakim olunca kendi aksiyonunu kendin yaratıyorsun. Adrenalin ruhuna işlemiş. Bu yüzden hayatını anlatan dizinin türü kesinlikle aksiyon.

Komedi!

Komedi!

Verdiğin yanıtlara göre hayatın bir dizi olsa bu komedi olurdu. Çevrendeki, ailendeki insanlar ortalama insanlardan biraz farklı. Hepsi komedi dizilerindeki gibi kendine has tipler ve hepsinin tuhaf alışkanlıkları var. Çevren böyle olunca sen de onlardan geri kalmıyorsun. Bir yere gitmeniz, en basit diyaloglarınız hatta saniyelik bakışmalarınız bile sizi yerlere yatırmaya yetiyor. Zaten hayatın da komedi dizisi senaryosu gibi.

Fantastik!

Fantastik!

Verdiğin yanıtlara göre hayatın bir dizi olsa kesinlikle gerçeküstü, fantastik bir dizi olurdu. Reel hayat sıkıcı geldiği için olağanüstü şeyler daha çok ilgini çekiyor. Yaşadığın dünyanın bu kadar düz olması seni sıktığı için izlediğin filmler, diziler olsun okuduğun çizgi romanlar, kitaplar olsun hepsi bu dünyadan değil. Bu yüzden hayatın bir dizi olsa yaşadığın hayatı değil de beyninin içinde dönen fantastik olayları konu alır.

Polisiye!

Polisiye!

Verdiğin yanıtlara göre senin hayatın bir dizi olsa bu bir polisiye olurdu. Merakını sürekli canlı tuttuğun için nerede ne olmuş, ne bitmiş, kim nerede herkesten önce senin bilgin oluyor. İnternette stalklama işinde ustalaşmışsın. Ne yaparsan yap bu huyuna engel olamıyorsun. Kimsenin bilmediği şeyleri ilk bilecek olma hevesi senin hayatını bir polisiye dizisine çeviriyor.

Romantik Komedi!

Romantik Komedi!

Verdiğin yanıtlara göre senin hayatın bir dizi olsa türü romantik komedi olurdu. Neşelisin, hayattan tat almayı seviyorsun ve dostların olmadan hiçbir zorluğa katlanamayacağının farkındasın. Sevgi de sana göre hayatı anlamlı kılan şeylerden. Ancak bazıları gibi aşkın acı çektiren yönünü değil, insanın midesinde kelebekler uçuşturan halini seviyorsun. Çile çekeceksek sevgi neye yarar ki?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
679
216
182
132
45
45
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Regina Phalangie

5. soruya keşke 'hepsi' seçeneği koysaydınız

Pasif Kullanıcı

#5 hepsi diye bir seçenek olması gerekiyordu

avatar

5. soruda karar vermek çok zor.