Görüş Bildir
Haberler
Hayatımıza Jet Hızıyla Giriş Yapan Buse Varol'un Gerçek Mesleği ve Güzellik Yarışması Geçmişi

Hayatımıza Jet Hızıyla Giriş Yapan Buse Varol'un Gerçek Mesleği ve Güzellik Yarışması Geçmişi

R.G.
23.11.2020 - 15:47

Buse Varol, 2018 senesinde hayatımıza jet hızıyla giriş yaptı. Ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan ile dünyaevine girerek bir nevi bizim de evimize girmiş oldu. Instagram'da, çekirdek ailesiyle ve küçük oğlu Burak ile ilgili yaptığı paylaşımlar onu kısa sürede fenomen haline getirdi. Şu an Instagram'da 1.2 milyon takipçiye ulaşan Buse Varol'u, 2018 yılından önce oyunculuğu ile tanıyorduk.

Ama onun bu hayatta ilerlediği yol bir zamanlar çok farklıymış! Alişan ile beraber çalıştıkları dizi setinde tanıştıklarını biliyoruz ama bilmediğimiz başka pek çok şey var! İşte Buse Varol'un asıl mesleği...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslında eğitimciymiş!

Aslında eğitimciymiş!

25 Mart 1990 yılında Manisa'da dünyaya gelen Buse Varol'un, kariyer olarak öğretmenliği tercih ettiğini biliyor muydunuz? Pamukkale Üniversitesi - Eğitim Fakültesi Öğretmenlik bölümünü başarıyla bitiren Varol, 2 yıl özel bir eğitim kurumunda stajyer öğretmenlik yaptı.

Miss Turkey ile adını duyurdu

Miss Turkey ile adını duyurdu

Öğretmenlikten sonra şansını Miss Turkey yarışmasında denemeye karar verdi ve bizlere adını ilk kez 2012 yılında Miss Turkey yarışmasında duyurdu. 22 yaşında katıldığı bu güzellik yarışmasında pek çok kişinin favorileri arasında olsa da, ilk 10'a girmeyi başaramadı. O yıl güzellik tacını Açalya Samyeli Tanoğlu almıştı. Ama bu yarışma Buse Varol için de dönüm noktası niteliğindeydi. Yarışma sonrasında karşısına pek çok fırsat çıktı.

Oyunculuk yolculuğu

Oyunculuk yolculuğu

Buse Varol, yarışmanın ardından modellik yapmaya başlasa da hedefi belliydi, oyuncu olmak istiyordu! Bu hayali için usta isimlerden ders almaya başladı. Ümit Çırak, Bahar Kerimoğlu ve Ayla Algan gibi isimlerden bir süre oyunculuk dersi alan Varol, 2013 senesinde 'Tozlu Yollar' dizisinde rol almaya başlamasıyla hayallerine bir adım daha yaklaştı. Tozlu yollar dizisinde 'Şerife' karakterine hayat veren oyuncu, bu dizinin ardından 2 sezon boyunca Arka Sokaklar'da 'Yasemin' isimli bir polis memurunu canlandırarak ekranlarda olmaya devam etti. Arka Sokaklar dizisinden ayrılan oyuncu, 2017 yılında yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği 'Dostlar Mahallesi' adlı dizide üniversite öğrencisi 'Bahar' karakterini canlandırırken şimdilerde eşi olan Alişan ile tanıştı ve büyük aşk başladı! Güzel oyuncu son olarak TRT1'de yayınlanan tarihi dizi 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde “Mislimelek Sultan” karakteriyle karşımıza çıktı.

Büyük aşk!

Büyük aşk!

Eşi Alişan ile 2017 senesinde beraber rol aldıkları 'Dostlar Mahallesi' adlı dizide tanıştıktan sonra, Mayıs 2018'de dünyaevine girdiler ve bu evlilikten oğulları Burak dünyaya geldi. 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde Alişan'ın Buse Varol'a yaptığı evlilik teklifi oldukça sansasyon yaratmıştı. Bugünlerde 7 aylık hamile olan Buse Varol'a, ailesiyle birlikte huzurlu bir ömür diliyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
78
45
38
28
24
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nur

güzellik yarışması kriterleri de ne düşükmüş o zaman