Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Hayatımıza Işık Hızıyla Girip Aynı Hızla Geri Çıkmış Hatırlamakta Zorlandığımız 16 Şey

etiket Hayatımıza Işık Hızıyla Girip Aynı Hızla Geri Çıkmış Hatırlamakta Zorlandığımız 16 Şey

AbSurDMaN
24.01.2017 - 00:12 Son Güncelleme: 24.01.2017 - 11:53

Sanki hepsinin üzerinden asırlar geçmiş gibi lan çok acayip. Birden geldiler ve bıçak gibi kesildiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pokemon GO

Bir anda hayatımızın tümü oldu, gecelerimize gün gibi doğdu. Bebeğimiz oldu daha ilk günden hatta. Çok değil ya daha birkaç ay önce herkes Pikaçu falan alayını toplamaya çalışıyordu cümbür cemaat. Gotta catch 'em all bir yere kadarmış, meğer Pokemon GO bizler için bir yaz aşkıymış. Zaten bu havada aklı başında kim pokemon avlar allasen.

2. Vine ve vine fenomenleri

2. Vine ve vine fenomenleri

Aslında var ya çiçek gibi aplikasyondu, özellikle yabancıları izleyip izleyip eğleniyorduk. Vine sayesinde şöhretin kralını yaşayan ve hayatımıza giren isimlerden şu an eser yok gibi bişey. Başka başka alanlara rastlıyoruz ara ara. Ulen o değil de güzelim app'i çat diye kapattılar ya la...

3. Altın çilek

3. Altın çilek
3. Altın çilek

Namını o zamanlar Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'ın yemesiyle duyduk. Birçok şeye iyi geliyormuş bir yandan onları da duyduk. Öylesine bir ilgi olmuştu ki tonlarca ihtalatı yapıldı, pazarlarda bulan göbek atıyordu adeta. Nasıl olduysa üzerine aşırı titrenen meyve don vurmuşa döndü, bir anda tüm popülerliği gidiverdi. Yazık.

4. Bayrak asan dayı

4. Bayrak asan dayı

Göğsümüzü kabartan olaylar oldu mu AS BAYRAKLARI AS diyerek inletiyorduk her yeri bu mağrur dayının fotoğrafıyla, daha birkaç ay kadar önce. Bu akım da pat diye bitiverdi. Dayının fotoğrafına yapılmayan monte, bayrağı asmadığı yer kalmadı. Şimdilerde ülkece göğsümüzü kabartan pek bişey yaşanmıyor belki de ondan geri planda kalmıştır bilemeyiz.

5. Amanda Cerny

5. Amanda Cerny

Aman da aman, bu hanım kızımız da gavur ellerde tutulan vine'cılardandı. Vine zamanla bitince o da reyting için nereye sarsam diye dolanıyordu ki imdadına biz yetiştik. Sonradan fake hesap olduğu ortaya çıkan bir 'Yozgatlı dayı' hesabı ona yürüdü, Amanda karşılık verdi, sonra etkileşim geliyor diye hatunun Türk vatandaşlığına geçmediği kaldı. O dönemin popüler ismi 'bayrak asan dayı'yı da reyting emellerine alet etti. Sonrası? Kendisini burayı okuyunca hatırladınız işte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemekteyiz programı

6. Yemekteyiz programı

Bir ara milletçe buna düşmüştük, artık o ara nasıl boşluktaysak. Katılan acayip ve anormal insanların birbirlerine normal şekilde yemek yedirmeye çalışıp bir yandan yine anormal şekilde takıldıkları bir programdı. Kendi içinde anlık şöhretler yarattı, o an için onlara güldük geçtik, sonra da unuttuk gitti. İyi de oldu valla o neydi öyle be.

7. PSY ve Gangnam Style

Dünyada bu kadar çabuk ve bu kadar fazla şöhret yakalayan başka bir isim var mıdır, valla aklıma gelmiyor. Şarkının videosu neredeyse 3 MİLYARA YAKIN izlenme sayısına ulaştı, fenomenin de fenomeni oldu. Ama şimdi nerde diye sor, kendi bile bilmez. Ardından 1-2 şarkıyla daha çıkmaya çalıştı, ilk şarkının rüzgarıyla onlar da biraz izlendi ama sonrası gelmedi. Artık kısmet başka bir hit şarkıya. Ya o değil de bu dans çok çirkindi be???

8. Denge bilekliği

8. Denge bilekliği

İnsanoğlu gerçekten dengesiz. Bileğine takacağı bir plastik parçasıyla daha dengeli olabileceğini zannedecek kadar dengesiz hem de. Aranızda bu furyaya katılan varsa geçmiş olsun ve duymayan varsa tekrar tekrar dile getirelim: bu bileklikler denge falan sağlamıyor, bildiğin kolpa. Ortaya çıkaran adam söyledi bunu. Hala tek tük takanlara rastlayabilirsiniz çünkü hala satılmakta. Ama genel olarak neyse ki bu saçmalığı arkamızda bıraktık.

9. 5 kavanozu 100 lira olan bal reklamları

9. 5 kavanozu 100 lira olan bal reklamları

Neredeyse her gün karşımıza çıkar olmuştu, haliyle tanımayan kalmamıştı elemanı. Balın yanında verdiklerinin haddi hesabı yoktu, balı bal gibi fırsatlarla satmaya çalışıyordu.

Peki sonra ne oldu:

Peki sonra ne oldu:

Hoop dobrowski.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Yakışıklı din hocası Serhat Karanfil

10. Yakışıklı din hocası Serhat Karanfil

Bu paylaşım sonrası ünlenmiş ve tüm Türkiye'nin konuştuğu birisi olmuştu. Fotoğrafta gerçekten güzel çıkmış yalan yok.

Ama sonradan baktık ki öyle ahım şahım yakışıklı değilmiş, eli yüzü düzgün bi adammış o kadar.

11. Acayip gelin sunumları

11. Acayip gelin sunumları

Yeni evli hanımların akıllara durgunluk veren bu yeme içme sunumları bizleri dumurlardan dumurlara sürüklerken dimağlarımızda kekremsi bir tat bırakmıştı. Bu sunumlarla öylesine dalga geçildi ki artık yeni gelinler sunum yapmaya çekiniyor olmalı, yoksa bitecek gibi değildi bu akım her türlü kombinasyonla sunum çıkarıyorlardı maşallah. Yine de tahminen kocişkolarını evlerinde darlamaya devam ediyorlardır.

12. Taner Tolga Tarlacı

12. Taner Tolga Tarlacı

Survivor'ın en acayip yarışmacısıydı belki de. Sırf 'enee tipe bak, değişik' diye izledik durduk. Yarışmadan sonraki vukuatlarını gördükten sonra da anladık ki yaramaz bi tipmiş. Acun kendisine verdiği program çekme sözünü iyi ki tutmamış. Başımıza bulaşmadan uzakta kaldı bi güzel.

13. "aa" adlı oyun

13. "aa" adlı oyun

Bir oyun düşünün ki çıktığı andan sonra whatsapp'tan daha çok indirilmiş olsun. Bir anda aynı Pokemon GO gibi gündem oldu, herkes indirdi, fakat bir süre sonra oyun o kadar zorlaşıyordu ki eeh bunu mu çekecem diyen herkes oyunu telefonundan kaldırdı. Hızlı yaşadı genç öldü.

14. Flappy Bird

Hazır oyunlardan gidiyorken, Flappy Bird'e ne demeli??? Daha ilk boruyu doğru düzgün geçebilen insan sayısı bile nerdeyse parmakla gösterilecek kadar azdı (tamam abarttım). Mario oyunundan apardığı görüntülerde bu basit oyun sahibine milyonlar kazandırdı, ardından yok efendim 3 boyutlusu gelecek yok filmi çekilecek derken kuşçuk bir daha kalkmamak üzere yere çakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Emir Berke Zincidi

15. Emir Berke Zincidi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle tanıdık kendisini. Kimisi çok sevdi, kimisi gıcık oldu. Sonra gıcık olanların sayısı çoğaldı gibi oldu, çünkü kaprisli veya ukala oluşuyla ilgili haberler çıkmaya başladı. ÖBGZ sonrası oynadığı iki dizi de erkenden reyting kurbanı olunca kendisini göremez olduk. Şimdilik hayatlarımızdan çıktı gibi ama geri gelecektir.

16. Slime videoları

16. Slime videoları

Kim bilebilirdi ki sıvımsı-jelimsi acayip bi maddenin bize Anadolu'daki aile yaşamı hakkındaki en derin sırları verebileceğini? O sessiz sakin aileler slime gördükçe coştu, coştukça slime'a boğuldu. Meğer neymiş onlar. Karısını slime bidonuna sokan amcalardan slime'dan sarık yapan hocalara kadar biz neler izledik öyle. Ama bu garipliğe de çabucak alıştık ve artık pek sallamıyoruz. Bu yüzden slime videoları karşımıza çıkmıyor. Ama hala ufak ufak evlerde slime yapımları devam ediyor, kırtasiyelerin artan cirolarından bunu anlayabiliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
991
682
158
54
34
34
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ankaralıbirkız

Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego, Harlem Shake, Kolbastı,

Çağatay K.

bayrak asan dayı hariç hepsi bizden uzak dursun

Scarface

arıya bile güvenmiyoruz, balı kendimiz üretiyoruz :D