Görüş Bildir
Haberler
Hayata Bakış Açını Temsil Eden Emoji Hangisi?

etiket Hayata Bakış Açını Temsil Eden Emoji Hangisi?

Yung Boş Ada
04.12.2015 - 18:56

Acaba senin hayata karşı duruşunu, insanlara bakışını en iyi anlatan emoji hangisi? Öğrenmek için testi çözmeye ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Cep telefonunla en çok aradığın kişinin kim olduğunu merak ediyoruz!

2. Peki telefonunun şarjı en çok ne kadar dayanıyor?

3. Şimdi seni hayallere daldıracak bir soruda sıra! Tam şu anda olmak istediğin şehir bunlardan hangisi?

4. Bir iç açıcı soru daha: Yaz tatillerinde yapmayı en çok sevdiğin şey ne ola ki?

5. Diyelim ki bu gece arkadaşlarınla arkadaşının evinde kalacaksınız, ne yapacaksınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrenden birinin senin hakkında konuştuğunu, dedikodunu yaptığını öğrendin: Ne yaparsın?

7. Peki biri gelip sana iltifat etse durup dururken, ne yaparsın?

8. Son olarak: En çok kullandığın ve sevdiğin sosyal medya mecrası hangisi ola ki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gözleri kapalı maymun!

Gözleri kapalı maymun!

Senin hayata bakış açını en güzel anlatan emoji kesinlikle gözleri kapalı maymun! Çünkü sen geri kalan herkese oranla daha saf, daha temiz kalpli ve kesinlikle çok daha sevimlisin! Ayrıca inanılmaz utangaçsın! Birisi sana iltifat etmeye dursun, anında yanakların kızarıyor, ellerinle yüzünü saklamak istiyorsun. Az biraz çekingen olduğunu ve sırf çekindiğin için aslında sahip olduğun potansiyeli insanlara gösteremediğini söyleyebiliriz.

Dans eden kadın!

Dans eden kadın!

Hayatı sürekli parti havasında yaşayan birinin hayata bakış açısını bundan daha iyi anlatabilecek bir emoji var mı sence? Bizce yok! Senin için bu hayattaki en önemli şey kesinlikle eğlenmek, eğlenmek ve eğlenmek! Her günün ayrı bir eğlence, ayrı bir macera; her gecen ise ayrı bir parti adeta! Hayattan tad almayı, her anın keyfini çıkarmayı senin kadar iyi yapan başka biri var mı merak ediyoruz. Çünkü bizce o da YOK!

Kahkaha atan surat!

Kahkaha atan surat!

Senin hayata bakış açını en ama en güzel anlatan emoji kesinlikle kahkaha atan surat! Sen bir kere çok neşeli bir insansın ve gülmeye bayılıyorsun! Kim sevmez ki zaten gülmeyi, ama seninki ayrı bir sevgi: Resmen gülmek senin yaşam tarzın gibi! Annenin karnında gülerek doğmuşsun ve hayatına öyle devam etmişsin. Diğer yandan, senin neşen adeta bulaşıcı; etrafındaki insanların da modunu anında yükseltip kendi güzel enerjini onlara aktarabiliyorsun.

Gözlerini deviren surat!

Gözlerini deviren surat!

Senin gibi bir mükemmeliyetçinin de hayata bakışını zaten en iyi bu emoji anlatırdı! Sen hayatının her alanında mükemmeli arayan, mükemmeli yaratmak isteyen ve mükemmele sahip olmak isteyen birisi oldun ve böyle olmaya devam edeceksin. Çünkü bunu yapabilecek potansiyelin olduğunu biliyorsun ve 'daha iyisi olabilecekken neden bununla yetineyim ki?' diyorsun. Bu yüzden de etrafındaki insanlara ve olaylara çoğunlukla tıpkı gözlerini deviren emoji gibi bakıyorsun.

Uzaylı!

Uzaylı!

Senin hayata bakış açını en iyi anlatan emoji hiç şüphesiz uzaylı emojisi. Çünkü sen de kendini bu dünyada bir nevi uzaylı gibi hissediyorsun, sanki buralardan değil gibi. Senin gibi düşünen, senin gibi davranan, seni anlayan hiç kimseyi bulamıyorsun. Bu yüzden de kendini onlardan soyutluyor, kendi dünyanda yaşamayı seçiyorsun. Ama bu konuda canını hiç sıkmıyorsun, çünkü farklı olduğunu ve bunun seni özel yaptığını biliyorsun.

Yumruk!

Yumruk!

Senin hayata bakış açını en iyi anlatan emoji hiç kuşkusuz yumruk emojisi! Sen son derece sert ve ciddi bir insansın, az biraz da agresifsin. Ciddiye alınmadığını hissettiğin an veya insanlar seninle gereksiz samimiyete girdiği zaman suratlarına bir yumruk indirmek istiyorsun adeta. Bu yüzden de hayata sürekli hazır sıkılmış bir şekilde bekleyen yumruğunla bakıyor gibisin.

B*k!

B*k!

Senin hayata bakış açını gerçekten en iyi anlatan emoji b*k emojisi! Çünkü sen hayatı daima tiiye alan, hiçbir şeyi ciddiye almayan ve sürekli keyfine, dalgasına bakan bir insansın. Gerilmekten, strese girmekten nefret ediyorsun. Aslında bu yüzden ciddiye almıyorsun hiçbir şeyi, çünkü biliyorsun ki eğer sen bir şeyleri ciddiye alırsan onlar seni strese sokabilir: O yüzden en iyisi hiç takmamak diyor ve hayatına devam ediyorsun!

Baş parmak!

Baş parmak!

Senin hayata bakış açın tıpkı bu emojinin anlamı gibi: Son derece pozitif ve onaylayıcı! Sen bir kere son derece uyumlu bir insansın, her ortama her duruma kolaylıkla uyum sağlayabilirsin. O yüzden de sürekli 'bana uyar' diyorsun. Diğer yandan son derece pozitif bir insansın. Olayların daima iyi tarafına görmeye odaklısın; çünkü biliyorsun ki sen kötü şeylere ne kadar odaklanırsan onlar senin daha çok üstüne gelmeye başlar. Bu yüzden de hangi durumda olursan ol pozitifliğini hiç bozmuyor, daima iyi düşünüyorsun. Ah, keşke hepimiz senin gibi olabilsek bu konuda!

Uykulu surat!

Uykulu surat!

Senin hayata bakış açını en iyi anlatan emoji hiç kuşkusuz uykulu surat! Çünkü sen artık hayattan, insanların saçmalıklarından, gereksiz şeylerden çok yorulmuş ve bıkmışsın. Bi' gidin, az huzur verin diyorsun sürekli. İki dakika sessiz ve huzurlu bir şekilde durmak, resmen beynini dinlendirmek istiyorsun. Sana bir şey söyleyelim mi, yalnız değilsin güzel dostumuz! O kadar gereksiz insan var ki yeryüzünde, bıkmamak mümkün değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4263
2622
1118
904
286
261
101