Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Hayat Asıl Şimdi Başlıyor! 30’lu Yaşlarınızın En Çıtır Çağlarınızdan Bile Daha İyi Olacağının 13 Tatlı Kanıtı

etiket Hayat Asıl Şimdi Başlıyor! 30’lu Yaşlarınızın En Çıtır Çağlarınızdan Bile Daha İyi Olacağının 13 Tatlı Kanıtı

Meltem
10.09.2018 - 18:34

Yirmili yaşlarınızın asla bitmemesini isteyenlerdenseniz, bilmediğiniz şeyler var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seversiniz ya da sevmezsiniz, artık düzenli bir işiniz var; para kazanıyorsunuz, kendi geçiminizi sağlıyorsunuz ve kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilsiniz.

2. Akşamdan kalmalar, hafta sonları sürekli dışarı çıkmayı zorunluluk hissetmeler bitti; alkol aldığınız günlerin ertesinde yaşadığınız sonsuz döngüye artık kapılmıyorsunuz.

Not: Alkol ve sigara sağlığa zararlıdır.

3. Herkes için geçerli olmasa bile düzenli ilişkinin ne demek olduğunu biliyorsunuz; günübirlik kaçamaklara kapılmıyorsunuz ve kendinizi kötü hissettirecek insanlarla takılmıyorsunuz.

4. İnsan sarrafı olacağınızı söyleyemesek de artık daha deneyimlisiniz; yanlış insanlardan uzak duruyorsunuz, kendinize kıymet verdiğiniz için yeni insanları hayatınıza alırken iki kere düşünüyorsunuz.

5. Gerçek dostlarınızın kimler olduğunu artık biliyorsunuz ve davranışlarınızı da buna göre şekillendiriyorsunuz; onlarca arkadaş yerine en iyi iki dostla kalmanın önemini anlıyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayrılıkları, yer değiştirmeleri ya da çekip gitmeleri artık daha metanetli karşılıyorsunuz; özel hayatınızdan insan çıkarırken sorun yaşamak yerine biraz daha ferahlıyorsunuz.

7. Hor kullandığınız yılların aksine artık vücudunuzun kıymetini biliyorsunuz; bu hayata bir kere geldiğinizi fark ettiğiniz için kendinize daha fazla özen gösteriyorsunuz.

8. Kendinizi sürekli sosyalleşmek zorunda hissetmiyorsunuz; yalnızlığın ne kadar değerli bir şey olduğunu fark ediyorsunuz ve kendinizle kalmanın keyfini çıkarıyorsunuz.

9. Dış görünüşüzde oradan oraya savrulduğunuz ya da modaya uymaya çalıştığınız günler geride kaldı; artık bir stiliniz var ve alışveriş daha keyifli...

10. Kendinizle kavganız bitti; özgüveniniz yerinde, ayaklarınızı yere sağlam basıyorsunuz ve hatalara rağmen doğru yola girmeyi başarabiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Etraftakilerin ne söylediğini umursamıyorsunuz; insanların sizinle ilgili ne düşündüğünü önemsemiyorsunuz, kendiniz için yaşıyorsunuz ve sizi yargılayanları hayatınızdan çıkararak huzurla doluyorsunuz.

12. Akraba ziyaretlerinde sessiz sakin oturmak yerine cevap vermenin, sohbet etmenin ve hatta "Yooo evlilik düşünmüyorum" demenin tadını çıkarıyorsunuz; bunu artık saygısızlık olarak görmüyorsunuz.

13. İlk deneyimlerinizi 20'li yaşlarda yaşadığınız için artık sorumluluklarınızın farkındasınız; ne istediğinizi, nereye ulaşmayı hedeflediğinizi ve nereye gideceğinizi biliyorsunuz.

30'lu yaşlar çok güzel arkadaşlar, hiç korkmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
389
143
21
9
8
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bunları anlamak için 30 yaşına gelmeyi beklemeyin. adını unuttuğum bir psikolog, yapılan araştırmalara göre ergenlik yaşı 25 e kadar çıktı demişti. İçeriğe b... Devamını Gör

Sefa Kulaksız

33 yaşımdayım. hayat çok boktan. hiç içerikte anlatıldığı gibi değil.

duygu olur

30 yaş farkındalığı diye bir şey var ve bence en güzel yanı kabullenme; kayıplar, tecrübeler arttıkça kontrol edemeyeceğin durumlar olduğunu fark edip bunlar... Devamını Gör