Görüş Bildir
Haberler
Hayat Arkadaşınızı Seçmeden Önce Dikkat Etmeniz Gereken Birbirinden Enteresan 10 İnsan Tipi

Hayat Arkadaşınızı Seçmeden Önce Dikkat Etmeniz Gereken Birbirinden Enteresan 10 İnsan Tipi

Effy
13.02.2022 - 14:15

Ömürlük ilişki yapmak o kadar da kolay değil, biliyoruz. Uzun ilişkinin tarifi yok ancak hayatınızı birleştireceğiniz insanı seçmeden önce dikkat edebileceğiniz birkaç nokta var! Hayat boyu uzak durmanız gereken 10 insan tipini sıraladık. 👇

Kaynak: https://awarenessact.com/11-types-of-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bencil insan.

1. Bencil insan.

Bencil insan evlilik hayatında en son ihtiyacınız olan insan tipidir. Çünkü evlilik, bencil bir insanın size sağlayamayacağı özveriyi ve şefkati ister. 

Bir süreliğine ilişki yolunda gitse de, her zaman kendinizden ödün vereceksiniz ve tükendiğinizi hissedeceksiniz...

2. Fazla hızlı insan.

2. Fazla hızlı insan.

Eğer biriyle tanışmanızın üçüncü gününde size sizi sevdiğinizi söylüyorsa, bir terslik var demektir. 😅 Çünkü samimi ve gerçek sevgi zaman ister. Biriyle tanışmanızın beşinci dakikasında sizin ruh eşiniz olduğunu söylüyorsa, oradan koşarak uzaklaşın!

3. Aşırı bağımlı insan.

3. Aşırı bağımlı insan.

Birinin size aşırı bağlı olması başta güzel gelebilir ama zaman geçtikçe bu bir problem haline dönüşecektir. Aşırı bağımlılık, aşktan oldukça farklıdır. Sürekli olarak birinin nefesini boynunuzda hissetmek bunalmanıza ve sağlıksız bir birliktelik yürütmenize sebep olacaktır.

4. Narsist insan.

4. Narsist insan.

Narsistik kişilik bozukluğu olan biriyle sürdürdüğünüz ilişki sizi mental olarak yorar ve yıpratır. Bu bozukluğa sahip insanların ilişkide genel olarak dengesiz, istismarcı ve fazlasıyla bencil davrandıkları bilinen bir gerçek.

5. Duygusal olarak dengesiz insan.

5. Duygusal olarak dengesiz insan.

Duygusal olarak dengesiz olan biri, kesinlikle evlilik için hazır değildir. Kendi içlerinde dengesiz olmalarına sebep olan şeyi çözene dek, her zaman kontrolsüz ve dengesiz davranacaklardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aldatan insan.

6. Aldatan insan.

Eğer birisi tekrar ve tekrar aldatıp, bunun sadece bir hata olduğunu söylüyorsa evliliğin yürüme gibi bir ihtimali yok... Hâlihazırda tek bir sefer aldatılmanın acısı dahi oldukça kötüyken, evlilik hayatınızda hep bu sorunlar ile uğraşmayı ister misiniz? Tabi ki hayır!

7. Materyalist insan.

7. Materyalist insan.

Herkes kendince materyalist olabilir ancak birinin tüm kişiliği sadece bu özelliğinden oluşuyorsa, hayatı beraber sürdürmek pek kolay olmayacaktır. Neden mi? Çünkü tüm hayatları gösteriş ve açgözlülük üzerine kurulu.

8. Kontrol manyağı insan.

8. Kontrol manyağı insan.

Her hareketinizin yönlendirildiği ve ilişkide kukla olduğunuz bir evliliği kim ister? Sizi sürekli kontrol altına almaya çalışan biriyle sağlıklı bir birliktelik sürdürmeniz imkansızdır.

9. Yargılayıcı insan.

9. Yargılayıcı insan.

Bu insanlar sizi kaba bir şekilde eleştirir ve sürekli olarak küçümserler. Psikolojik olarak istismar edildiğiniz bu ilişi türünde, birisi her zaman sizi yargılar ve asla kendi yaptıklarını görmez.

10. Bağlanmaktan korkan insan.

10. Bağlanmaktan korkan insan.

Ne kadar süre birlikte olsanız da ve ne kadar ikna etmeye uğraşsanız da bu insan tipini 'evlilik' kelimesiyle dahi yan yana getiremezsiniz! En sonunda ikna olsa bile bu doğru sebeplerden ötürü olmayacaktır...

Elbette acele etmeye gerek yok fakat birisi ısrarla evlenmeye sıcak bakmadığını ve bağlanmak istemediğinin sinyallerini veriyorsa geç olmadan bitirmek en iyisi olabilir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
QUEENBASTET

Narsist, tam ruh hastası, düşman başına gelmesin

kayacan

yazar sanki erkeklerden biraz çekmiş ki böyle mantıklı şeyler yazmış

ender sevim

Burada anlatılamin bütün maddeler narsist insan için geçerlidir. En çok diklat etmeniz gereken insan tipi narsistlerdir. Herkese araştırmasını tavsiye ediyor... Devamını Gör