Görüş Bildir
Haberler
Miyazaki'den İlk 3 Boyutlu Animasyon!

Miyazaki'den İlk 3 Boyutlu Animasyon!

FreiGeist
16.07.2015 - 10:05 Son Güncelleme: 16.07.2015 - 18:17

Hayao Miyazaki’nin daha önce de bahsedilen, Ghibli Müzesi için yapacağı kısa anime filmiyle alakalı olarak birkaç bilgi stüdyonun kurucularından yapımcı Toshio Suzuki’nin 10 Temmuz’da Tokyo’da vermiş olduğu bir konferansta açıklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

animefantastica'nın haberine göre, 3DCG türünde 10 dakikalık bir kısa anime filmi olacak bu yapım, animasyonda kalem ve kağıt kullanarak geleneksel el çizimlerini tercih eden Hayao Miyazaki’nin bilgisayar grafikleriyle animasyon üretme noktasındaki ilk çalışması olacak.

i.imgur.com

Miyazaki’nin bu yepyeni meydan okumayla alakalı olarak oldukça heyecanlı olduğunu belirten Toshio Suzuki’nin açıklamalarına göre, “Kemushi no Boro (Boro The Caterpillar/ Tırtıl Boro)” isimli anime 10 dk uzunluğunda olacak ancak tamamlanması üç yılı bulacak. Anime sadece Mitaka’daki Ghibli Müzesi’nde gösterilecek. Bu kısa anime filmi ise aslında 1997 yılında gösterilen Prenses Mononoke’den daha önce uzun metrajlı bir film olarak düşünülmüş.

i.imgur.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce emekli olup olmadığı çok tartışılan Miyazaki, uzun metrajlı filmler yapmaktan emekli olduğunu ancak ancak Ghibli Müzesi için kısa filmler yapmaya devam etmek istediğini belirtmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
0
0
0