Görüş Bildir
Haberler
Hayallerini Süsleyen Kişiyi Anlatıyoruz! Senin İdeal Sevgili Kavramın Ne?

etiket Hayallerini Süsleyen Kişiyi Anlatıyoruz! Senin İdeal Sevgili Kavramın Ne?

Hepimizin hayallerini süsleyen bir kişi vardır. İstediğimiz kriterler, birçok arkadaş gruplarında konu olur. Tabii aşk kriterlerle olacak şey değil. Sonucu bizimle paylaşmayı unutma da nasıl birini aradığını öğrenelim.

İdeal sevgilini öğrenmek için buraya.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Şimdiye kadar aşık oldun mu?

4. Peki senin aşk hayatın, bu dizi karakterlerinden hangisine benziyor?

5. Peki çocukluk aşklarının neyini özlüyorsun?

5. Peki çocukluk aşklarının neyini özlüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım, ideal evlilik yaşı kaç olmalı?

7. O zaman senin bir ilişkiyi bitirmen için son noktan ne onu da söyle.

7. O zaman senin bir ilişkiyi bitirmen için son noktan ne onu da söyle.

8. O zaman bize mütevazi(!) bir hediye seç bakalım.

9. Peki en yakın arkadaşın ile eski sevgilinin ilişkisi olması halinde ne tepki verirsin?

9. Peki en yakın arkadaşın ile eski sevgilinin ilişkisi olması halinde ne tepki verirsin?

10. Son olarak aşklarına hayran kaldığımız bir çift seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem tutkulu hem de heyecanlı!

Senin ideal sevgilinde olması gereken özellik kesinlikle sonsuz adrenalin anlayışı. Sen, içi kıpır kıpır birisin. Yerinde duramıyorsun bu yüzden yanına senin gibi yerinde duramayan biri gerekir. Birlikte sorgusuz her çılgınlığı yapabileceğin ve gençliğinin tadını doya doya hissedeceğin bir aşk ile mutluluktan havalara uçacaksın. Sen hızlı yaşamayı seven birisin ve çabuk tüketiyorsun. Kendini bildiğin için, yanındaki insanın sürekli seni dinamik ve enerjik tutması gerekiyor. Yoksa enerjin yerle bir olur. Gittikçe düşen enerjin ilişkini de olumsuz etkiler. Sürekli yeni şeyler denediğiniz, bir ilişki seni canlı tutar. Öz güveninin çok yüksek olması nedeniyle, yanına da öz güveni sarsılmayacak birini layık görüyorsun. Yani aslında sen tam da kendin gibi birini arıyorsun. Cesaret denince akıllara siz gelmelisiniz. Hem tutkulu hem de cesaretli biri senin gerçekten aşık olacağın kişi. Her zorluğun birlikte üstesinden geleceğin biri ile ömrünü geçirebilir ve sen de sonsuz mutluluğu yakalayabilirsin.

Eğlenceli anlar...

Eğlenceli anlar...

Senin ideal sevgili kavramın kesinlikle eğlence üzerine kurulu. Her anın tadını çıkaran sen, bu anların tadını çıkarırken de yanında biri olsun istiyorsun. Çocuksu ruhu ile her zaman seni genç tutan biri tam sana göre. Enerjisi hiç bitip tükenmeyen, sürekli gezen bu gezmelere seni de zorla sürükleyen ama sonun da 'iyi ki gitmişim' diyeceğin bir sürü anıya sahip olmak istiyorsun. En önem verdiğin şeylerden biri de huzur. Sürekli problem yaratan ve memnuniyetsiz insanlardan hiç hoşlanmıyorsun. Yanında huzurlu hissedeceğin, sanki evine gitmişsin gibi bir duyguyu yaşayacağın birini istiyorsun. Derdini rahat rahat paylaşabileceğin ve mantıklı çözümler sunan kişiyi hayatına alıyorsun genellikle. Bazen hayattan çok bunaldığında sevdiğin insanın gözlerine bakıp şefkat arıyorsun. Gidip ona sarılmak sana iyi geliyor ve enerjini yükseltiyor. Bir ömür boyu mutlu olmak için şimdiden anlayış ve empati bekliyorsun. Her anınızı, kıymetli yapan ve mükemmel kılan biriyle birlikte olmak en çok senin hakkın!

Etkileyici görünüş...

Etkileyici görünüş...

Senin ideal sevgilide ilk aradığın özellik kesinlikle dış görünüş. 'Önce bir yanıma yakışsın da diğer sorunlara sonra bakarız' diyorsun. Bakımlı, kaliteli, bir bakanı bir daha baktıran insanlardan hoşlanıyorsun. Giyiniş senin için çok önemli. Önce içini bir hoş etsin, bakışlarıyla sana çok şey anlatsın ve tutkusu da bol olsun istiyorsun. Bu dış görünüşü mükemmel olan insanın içinde de samimiyet olsun istersin. Yapmacık bir şekilde gülen değil de içinden geldiği gibi kahkaha atan, bazı kalıplara bürünmeyen insanları tercih ediyorsun. Tamam dış görünüş önemli de özelliklerini de bastırmalarına gerek yok. Zekaya da çok önem veren senin için en küçük bir hataya tahammülün yok. Açık sözlülük de senin için önemli ve gizli saklı işler çeviren, sinsi insanları direkt geri çeviriyorsun. Ne varsa açık açık konuşan, dertse beraber ortak olacağın, komikse beraber güleceğin birini istiyorsun hayatında. Bunların yanın da sevgisine, aşkına sadık olursa senin için tadından yenmez.

Mükemmel uyum...

Mükemmel uyum...

Sen ideal sevgilinde aradığın şey kesinlikle mükemmel uyum. Sen bazı insanların birbirleri için yaratıldığına inanıyorsun. Senin cümlelerini tamamlayan, canının istediği bir şeyi sanki sezmiş gibi, sürpriz bir şekilde karşına çıkaran, üzüntünde, sıkıntında eli hep omuzunda hissettiğin biri hayatının aşkı olur. Kültürlü, zeki ve entelektüel kişileri tercih eden sen, bir tiyatroya, sergiye gidemeyeceğin insanlardan uzak duruyorsun. Böyle kültürlü kişilerin espri seviyesi de yüksek olduğu için sıkılman mümkün değil. Bir bakışından ne demek istediğini anlayan ve senin üzerine titreyen biri ile kendini çok kıymetli hissetmek istiyorsun. Böyle birini bulduğunda da bırakacağını hiç sanmıyoruz. Merhametli ve insanlara karşı tutumu ile seni hayran bıraktıracak ve bir haksızlık karşısında da asla susmayacak birini arıyorsun. Küçük tatlı bir evde, bahçesindeki salıncakta, geceleri yıldızları seyredebilmek gibi hayallerini tamamlayan biri olmalı senin hayatında. Romantizmin de tam olduğu bu ilişki de başka ne istersin ki?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
322
135
48
43
14
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Avan

Eğlenceli anlar... açıklaması birebir beni tarif ediyor.

Amine Özgan

Hem tutkulu hem de heyecanlı!

Pasif Kullanıcı

Etkileyici Görünüş.. Buradan chris evans ve kivanca selamlar 😍😅😂