Görüş Bildir
Haberler
Hayaller ve Hayatlar Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Hayaller ve Hayatlar Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Hayaller ve Hayatlar Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Hayaller ve Hayatlar Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Senaryosunu Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu Hayaller ve Hayatlar dizisi yakında izleyicisi ile ekrana gelecek. Başrollerinde Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz ve Halil İbrahim Kurum gibi isimlerin yer aldığı Hayaller ve Hayatlar dizisi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Peki, Hayaller ve Hayatlar ne zaman başlayacak? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

NGM medya imzalı ve yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’ in oturduğu Hayaller ve Hayatlar dizi sezona bomba gibi girdi. Dizinin hem oyuncu kadrosu hem de izleyiciler dizinin başlayacağı günü sabırsızlıkla beklemeye başladı. Peki, Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hayaller ve Hayatlar Dizisi Konusu Nedir?

Hayaller ve Hayatlar Dizisi Konusu Nedir?

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Hayaller ve Hayatlar dizisi, isminden de anlaşılacağı gibi beklentilerin karşılanamadığı bir yüzyılda istekleri ve beklentileri bitip tükenmek bilmeyen insanoğlunun günlük arayışları ve üzüntüleri konu olarak ele alacak. Hayaller ve Hayatlar dizisi 13 bölümden oluşturulması planlanmıştır.

Altan Dönmez’ in yönetmen koltuğunda oturduğu Hayaller ve Hayatlar dizisi dört kadının etkileyici hikayesini konu alacak. Kadın izleyicilerin çok etkilenmesi beklenen Hayaller ve Hayatlar dizisinin ekibinde yer alan dört kadın oyuncunun hikayesinin de çok iyi olacağı yönünde bir görüntü oluşturmaktadır.

Hayaller ve Hayatlar Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Hayaller ve Hayatlar Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz ve Halil İbrahim Kurum

Hayaller ve Hayatlar Ne Zaman Başlayacak?

Hayaller ve Hayatlar Ne Zaman Başlayacak?

İstanbul'un köklü mahallelerinden birinde yaşayan dört genç kadının hayallerini gerçekleştirme çabasını ele alacak olan 13 bölümlük Hayaller ve Hayatlar dizisinin çekimleri başladı. Hayaller ve Hayatlar dizisi, dijital içerik platformu olan beIN CONNECT, beIN ORIGINALS yapımla çok yakında izleyiciye sunulacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın