Görüş Bildir
Haberler
Hayalet Güvenlik Kamerasına Takıldı!

Hayalet Güvenlik Kamerasına Takıldı!

Batuhan
18.02.2014 - 15:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayalet Güvenlik Kamerasına Takıldı!

Manchester’da, Ye Olde Man and Scythe adlı bir barda güvenlik kamerasına takılan görüntüler, mekan çalışanlarının ‘barın hayaleti’ inancını kuvvetlendirdi.

Korkutucu misafir, 750 yıllık barın içinde süzülürken görünüyor ve görüntüler hayaletin görülmesinden hemen sonra şüpheli bir şekilde kesiliyor. Bara ilk girdiğinde yerdeki cam kırıklarını gören ve soyulduğunu zanneden mekanın yöneticisi Tony Dooley güvenlik kamerası görüntülerine baktığında bu korkutucu manzarayla karşılaşmış. Kayıt daha sonra belirli bir sebep olmaksızın aniden kesiliyor.

Tarihi 1251 yılına uzanan ve Britanya’nın en eski 4. barı olan Ye Olde Man and Scythe, söylentilere göre Derby’nin 7. Kontu olan James Stanley’nin hayaleti tarafından ziyaret ediliyor.

Ailesi barın ilk sahipleri olan kral taraftarı kontun, 1651’deki iç savaş sonunda kafası kesilerek idam edilmeden önce son saatlerini burada geçirdiği söyleniyor.

İdam edildiği sandalye halen barda duruyor. Ayrıca 1644 deki Bolton Katliamı sırasında da barın hemen dışında yüzlerce asker ve sivil öldürülmüş.

Bunun gibi pek çok hikayeye konu olan bar, paranormal olayların odak noktası haline gelmiş durumda.

Acunn

Kaynak: http://www.acunn.com/haber/ingiltere-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0