Görüş Bildir
Haberler
Hayalet Avcılarında Yeni Ekip Kadınlar! (Kim bu Hayalet Avcıları?)

Hayalet Avcılarında Yeni Ekip Kadınlar! (Kim bu Hayalet Avcıları?)

Andreasan Blues
07.04.2015 - 18:07 Son Güncelleme: 08.04.2015 - 14:55

Eski ve Yeni Hayalet Avcıları ile İlgili Bilmedikleriniz

Ezgi, kendi kanalında Hayalet Avcılarının 3. filmine dair bilgileri vereli çok oluyor fakat hala Hayalet Avcılarını bilmiyorsanız veya yeni gelecek olan filmde kimlerin oynayacağına dair bir fikir edinmek istiyorsanız, bu keyifli videoyu izleyebilirsiniz. Hayalet Avcıları'nın kadınlardan oluşan bir ekibe çevrilmesine ve bildiğimiz ekibin hiç var olmamış sayılacağı bu yeni evrene hazırlıklı olun.

Bu arada video için sabredemeyenlere; Dan Aykroyd ve Ivan Reitman yapım ekibindeler en azından. Bill Murray oynamak istemese de filmi destekleyen ve merak edenlerden. Dan Aykroyd'un konuk oyuncu olması konuşuluyor fakat film bir 'reboot' olduğu için  Dr. Raymond rolünü oynaması pek mümkün değil.

Slimer'ın olup olmayacağı da belli değil ama tek umudumuz filmin düşme esprileri ve gereksiz gürültülerle dolu, boş bir film olmaması. Hayaletleri bir de kadınların avladığını görmek güzel olabilir. En azından Michael Bay'in ellerine düşmediler, yoksa koyardı 4 tane top model'i ortaya, patlatırdı her yeri... Hmm, aslında fena fikir de değil?..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinema Evreni-Hayalet Avcıları Yeniden! (2016)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
onedemiyoki

Siteniz varmı , sadece yutub mu ?

Andreasan Blues

Henüz bir site girişimi yok, sadece youtube kanalı.