Görüş Bildir
Haberler
Havalar biraz ısındığında yakanı bırakmayan, gündüzleri iç burkan; geceleri uyutmayan hayali tatilini gerçekleştirmen için 5 öneri

Havalar biraz ısındığında yakanı bırakmayan, gündüzleri iç burkan; geceleri uyutmayan hayali tatilini gerçekleştirmen için 5 öneri

Deniz Doğan
21.10.2015 - 12:48

1. Şans oyunları

Birçok beyaz yakalının müzdarip olduğu izin olsa para yok, para olsa vakit yok sıkıntısını yenmek için mutlaka şans oyunu oynamalı ve hayalindeki tatili fütursuzca gerçeğe dönüştürmelisin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Uygun araç

İzni kopardın paranı da ayarladın hatta o da ne lotodan voleyi vurdun. Ancak yollara neyle düşeceğine bir türlü karar veremedin. Uçakla gitsen havada dünya turu mu olur? Trenle gitsen tın tın tın için kıyılır. En iyisi araç kiralayayım dedin rent a carları beğenmedin.  İyi ama sen onca para ile ne yapmayı hayal ettin?

3. Navigasyon

Koyulduğun maceran kabusa dönmesin istiyorsun; Himalaya’ya çıktığın gibi inebilmek istiyorsun en olmadı ekvatoru da şöyle bir dolanayım diyorsun e o zaman başarılı bir navigasyona ihtiyacın olduğunu da es geçmiyorsun.

4. En iyi hoteller

Bu tatil öyle bir tatil olmalı ki tarih kokulu otellerde kültüre doymalı; yıldızlarını sayamayacağın hotel zincirlerinde lükse boğulmalısın. Öyle bir tatil olmalı ki kara parçasındaki taşlıkları aşıp; adalar da aslan kralcılık oynamalısın. Ama sen ne yaptın? Alt tarafı lotodan Bebek’te bir daire parası kazandın.

5. En iyi uygulama

5. En iyi uygulama

Bunca zaman bekledin; şansın paçasını aşağıya alamadın. Vakit buldun araç bulamadın. Aracı ucuza kapadın yolundan oldun derken kendini yıldızlardan arınmış duşu klozeti aynı yerde bir pansiyonda buldun. Bulma! Bir tıkla hayalindeki tatili yaşa.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0