Görüş Bildir
Haberler
Havaalanı Transfer

Havaalanı Transfer

Havaalanı Transfer

Antalya Havalimanında 365 gün 7/24 gün hizmet veren transferim.net ile kusursuz bir antalya havalimanı transfer hizmeti alabilirsiniz. VIP transfer hizmeti vermekte olan transferim.net'e

kongre transferleri, iş toplantıları, otel transferi ya da adresten adrese transfer gibi tüm transfer tipleri için rezervasyon yapabilir ya daTransfer adresinden bilgi alabilirsiniz.

Minimum 2 dil bilen tecrübeli ve kalifiye personeli, 2 yılda bir yenilenen araç filosu ve ihtiyacınız olan her an yanınınızda olan transferim.net transfer hizmeti aldığınızda,

Havalimanında beni karşılayan birileri olacakmı

Şoföre güvenebilirmiyim tecrübelimi

Dönüş transferinde uçağı kaçırırmıyım

Transfer hizmeti aldığım firma gerçek bir firma mı

Bilmediğim bir otele nasıl gideceğim

gibi soru işaretlerinin hiçbirini yaşamaz, güvenle konaklayacağınız noktaya- otele ya da havalimanına transferiniz gerçekleştirilir.

TÜRSAB A sınıfı seyahat acentesine sahip firmamız ile tüm sigortaları yapılmış, bakımları zamanında yapılmış, konforlu bir araç ile yolculuk edersiniz. 

Ekonomik transfer hizmetlerimiz ile antalya havalimanından,

Belek, Serik, Side, Manavgat, Alanya, Mahmutlar, Avsallar, Gazipaşa, Beldibi, Kemer, Tekirova, Çamyuva ve antalyanın diğer tüm ilçe - beldelerine transfer hizmetimiz mevcuttur. 

Ayrıca Alanya - Gazipaşa Havalimanı, Dalaman Havalimanı, Bodrum Havalimanı, İzmir Adnan Menderes havalimanı, İstanbul Sahiba Gökçen Havalimanı, Atatürk Havalimanı ve

Ankara Esenboğa Havalimanında da vip transfer hizmeti vermekteyiz.

Bizlere 0850 840 6332  çağrı merkezimizden info@transferim.net mail adresinden ve www.transferim.net web sitemiz üzerinden ulaşıp online rezervasyon yaptırabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın