Görüş Bildir
Haberler
Hasta Yatağı Modelleri

Hasta Yatağı Modelleri

Hasta Yatağı Modelleri

Günümüz de bir çok sağlık sorunu yaşayan kişi bulunmaktadır. Bu sağlık sorunu yaşayan kişilerin tedavi amaçlı olarak hastanelere ve sağlık merkezlerine başvurmaları gerekir. Sağlık merkezlerin de hasta kişiler için özel yataklar bulunur ve bu yataklara da hasta yatağı denir. Bu yatakların üzerin de yatacak olan hasta kişiler için bir çok avantajları bulunmaktadır. Bu avantajların en önemlisi de yatakların hareket ediyor olabilmesidir. Manüel ya da elektrikli motorları ile hareket edebilen yataklar üzerin de hasta kişi bulunurken baş tarafı ve ayak tarafı kalkmaktadır. Tabi bu yatakların üst düzey modelleri de bulunmaktadır. Standart bir yatakta baş ve ayak tarafı hareket ederken üst düzey bir yatakta ise baş, ayak, asansör özelliği ve trendelenburg özellikleri bulunmaktadır.

Bu özellikler ile hasta kişi daha rahat edebilir ve hastaya bakan kişi de hastaya müdahale sırasın da karşılaşmış olduğu zorluklar dan kurtulabilmektedir. Sağlık merkezlerin de kullanılan hasta yatağı modelleri gibi ev ortamları için dizayn edilmiş modeller de bulunmaktadır. Bir hastane de kullanılan yatağı eviniz de kullanabilmeniz için görsellik ön plan da olmalı ve aynı konfor da bulunmak zorundadır. Görsel şıklığı yatağın dış tarafının ahşap ile kaplanması ile ortaya çıkmıştır. Ev ortamların da plastik anti bakteriyel modeller de tercih edilebilir fakat hastanın psikolojisi düşünüldüğü zaman normal bir baza yatakta yatıyor hissi verecektir hastanıza ev tipi yataklar. Bu sayede hasta kişi kendini evinin de hissedecektir. Bütün ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecek ve yatağı üzerin de kolay yemek yiyecektir.

Üretimini ve satışını yapmış olduğumuz hasta karyolası modellerimizi müşterilerimizin kullanımına sunmaktayız. Her karyola modelimizi özel ile kendi tesislerimiz de üretmekteyiz. Yatakların kasası elektrostatik toz boya ile boyanmak ta olup aslan paslanma yapmamaktadır ve paslanma durumuna karşı ömür boyu garanti kapsamı altın da bulunmaktadır.

İstanbul içerisin de hizmet veren firmamız da istanbul içerisin de ikamet eden müşterilerimize teslimat ve kurulumu ücretsiz sağlamaktayız. Diğer iller de bulunan müşterilerimize de anlaşmalı olduğumuz kargo firması ile ekonomik fiyatlar ile 24 saat içerisin de yataklarını ulaştırmaktayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Hasta yatağı kiralama ve satın alma işleriniz için web sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.