Görüş Bildir
Haberler
Hasta Yatağı

Hasta Yatağı

Hasta Karyolaları

Özel ve üstün hasta yatakları ile hasta olmuş ve yatağa mahkum kalmış kişilerin daha kaliteli bir yaşam sürmeleri sağlanmaktadır. Daha konforlu bir yaşam sürecin de modern yatakları tevsiye etmekteyiz. Karyola modellerinin fiyatları ise özelliklerine ve dış görünüşlerine göre belirlenmektedir. Fiyatlara yansıyan özellikler kullanılacak olan ev ya da hastanelere göre de fiyatları etkilemektedir. Yatak ürünlerinin manüel olanları fiyat olarak daha ucuz fiyatlara satıldığı gibi çok ta fazla tercih edilmemektedir.

Elektrikli motorlu olan modellere göre tasarım olarak da fazla rağbet görmeyen olan manüel yataklar sadece sırt ve ayak tarafını kaldıran yataklardan ibarettir. Çoğunluk ile kısa vade de evin de tedavi görecek olan hastalar tarafından tercih edilen yataklardır. Elektrikli hasta yatağı ürünleri ise her ortam da kullanılabilecek kapasiteye sahiptir. Son  model teçhizat ile donatılmış olan sağlık merkezlerin de elektrikli ürünler tercih edilir. Bu ürünler hem kullanacak olan kişiye kolaylık sağlar hem de hasta kişi tek başına kaldığı zaman bile yatağını kolayca kullanabilirler.

Kullanım kolaylığı açısından manüel modeller elektrikli ürünlere nazaran daha etkilidir. Hastanız kısa süreli yatacak ise bütçe olarak sizleri fazla sıkmadan satın alacağınız manüel yatak modelleri hastanızın rahat etmesini sağlayacaktır. Konforun yanın da ihtiyaç gereği hasta kişinin yatma, oturma ve yemek yeme gibi durumlara getirilmese olanak sağlamaktadır. Sağlıklı bir kişini kolayca kullanabileceği şekil de tasarlanan hasta karyolası modelleri tasarlanmış olup hasta bakımı için kullanıma sunulmuştur. hasta kişinin bakımını üstlenen kişi için de kolaylık sunması avantaj elde ettirecektir.

Kullanım bakımından ayrılan manüel ve motorlu yataklar her iki seçenekte de aynı amaca hizmet etmektedir. Farklı durumlar da özellikler değişse de amaç değişmez. Donanımları için de hastaların düşmemesi için yan korkuluklar ve kullanılan anti bakteriyel ürünler değişmemektedir. Fiyat seçeneklerinin değişmesi bu özelliklerin değişmesi anlamına gelmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın