Görüş Bildir
Haberler
Harun Erdenay: "Türkiye Basketbol Ligi'nin Kalitesini Herkes Gördü"

Harun Erdenay: "Türkiye Basketbol Ligi'nin Kalitesini Herkes Gördü"

Enver K.
20.06.2015 - 16:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, Pınar Karşıyaka’nın şampiyonluğu ile sona eren 2014-2015 sezonu değerlendirmesini yaparken, 'Türkiye Basketbol Ligi'nin kalitesini herkes gördü.' dedi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde 2014-2015 sezonu play off final serisinde Anadolu Efes'i 4-1'le geçerek şampiyon olan Pınar Karşıyaka’nın şampiyonluğu ile tamamlanırken, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay da, sezon değerlendirmesinde bulundu. Türkiye Basketbol Ligi'nin bu sene çok iyi geçtiğini ifade eden TBF Başkanı Harun Erdenay, yayımlamış olduğu mesajda şunları söyledi:

'Türkiye Basketbol Ligi bu sene gerçekten çok güzel geçti. Ligimiz sadece burada değil Avrupa’da da çok beğenildi. Çok güzel mücadeleler yaşandı. Pınar Karşıyaka, büyük bir başarıya imza atarak şampiyonluğa ulaştı. Anadolu Efes ise Spor Toto Türkiye Kupası’nı kazandı. Spor Toto Play-Off Finali’nde de Pınar Karşıyaka’ya karşı çok iyi bir seri çıkardılar. Ancak İzmir ekibi, son yıllardaki yükselen grafiğini sürdürerek sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde yer alan tüm sporcu ve idarecileri, antrenör ve hakemler ile teknik komiserleri kutluyorum. Sadece final serisinde yer alan, play-off’ta mücadele eden takımlarımızı değil, ligdeki tüm takımlarımızı performanslarından ve lige renk katmalarından ötürü tebrik ediyorum. Gerçekten her maçın kendi hikayesinin oluştuğu ve efsanesini yaratıldığı çok iyi bir sezon yaşadık. Tabii burada hem ligimize hem de basketbolumuza değer katan sponsorlarımızı da unutmamak gerekiyor. Onların desteği, onların katkısına basketbolumuzun ve sporumuzun her zaman ihtiyacı var. 

Sponsorlarımıza ve ligde maçların basketbolseverlerin evlerine ulaşmasını sağlayan yayıncı kuruluşumuza; bu kurumda görev yapan basketbol emekçilerinin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah seneye ligimiz çok daha iyi olacak. Pınar Karşıyaka camiasına bu şampiyonluğun hayırlı olmasını dilerim. Aynı şekilde basketbolumuzun lokomotiflerinden Anadolu Efes’i de mücadelelerinden ötürü kutluyorum.

Türkiye Basketbol Ligi, bu sene taraflı tarafsız herkesin bildiği gibi Avrupa’nın en önemli liglerinden biri oldu. Takımlarımızın kalitesi, oynanan basketbolun düzeyi, Türkiye Basketbol Ligi’nin ne kadar kaliteli ve izleyenlere keyif veren bir lig olduğunu gösterdi. İnşallah gelecek sene de Türkiye Basketbol Ligi herkes için çok daha heyecanlı, zevkli ve çekişmeli geçecektir.'

ERDENAY, PINAR KARŞIYAKA’YI KUTLADI

Bu arada TBF Başkanı Harun Erdenay, yayımlamış olduğu mesajla Türkiye Basketbol Ligi’nde 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Pınar Karşıyaka’yı kutladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, yayımlamış olduğu mesajında 'Türkiye Basketbol Ligi, Spor Toto Play-Off’larında Anadolu Efes’i 4-1’lik seri sonunda geçerek şampiyonluğa ulaşan Pınar Karşıyaka yönetim, teknik ve idari kadro ile oyuncularını kutlarım. Bu yıl birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan Türkiye Basketbol Ligi’nde heyecanın, önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyorum. Pınar Karşıyaka, yakalamış olduğu bu ivme ile 2015-2016 sezonunda Avrupa Kupalarında ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir.

Türkiye Basketbol Ligi, Spor Toto Play-Off’larında Pınar Karşıyaka ile final oynayan Anadolu Efes’in yönetim, teknik ve idari kadro ile oyuncularına da göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ederim.'

Cihan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın