Görüş Bildir
Haberler
Harry Potter Serisiyle Büyümüş Bir Neslin Çok İyi Bildiği 13 Şey!

etiket Harry Potter Serisiyle Büyümüş Bir Neslin Çok İyi Bildiği 13 Şey!

Dale Cooper
14.10.2016 - 12:47

Bu yüzyılı yerinden oynatmış şeylerden biri kuşkusuz Harry Potter! Kitabı yazıldığı ve akabinde filmi çekildiği günden beri dünyada milyonlarca hayrana sahip. Bir nesil Harry Potter'la büyürken başka bir nesil olgunluk çağında Harry Potter'ın eşsiz yolculuğuyla yeni kapılar araladı. Herkesin kalbini fethedecek bir noktası vardı Harry Potter'ın! İşte, Harry Potter serisiyle büyümüş bir neslin çok iyi bildiği 13 şey!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Düşgücünün sınırları olmayacağını bilirsiniz. Hayaller diyarının kapıları her zaman sonuna kadar açıktır; o kapılar ardında yaşanacak maceralar ve edinilecek deneyimler asla bitmez!

2. Dostlarınız için fedakârlıktan kaçınmayacağınızı, beraber çıktığınız bir yolda birbirinize nasıl destek olacağınızı ve omuz omuza mücadele etmenin ne demek olduğunu bilirsiniz.

3. Okuyarak, izleyerek ve dinleyerek öğrenmenin yanında yaşayarak öğrenmenin de ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Yaşayarak öğrenmek daha net dersler çıkartır!

4. Zor da olsa kendinize güvenmeniz ve içinizden gelen sesi sonuna kadar dinlemeniz gerektiğini bilirsiniz! Çünkü o ses sizi asla yanıltmaz!

Yoksa o heybetli maceraların nasıl üstesinden geleceksiniz?!

5. Belki de tüm seri boyunca öğrenilen en önemli şeylerden biri: Dün bitti ve dünde kaldı; ancak yarın için hâlâ bir şeyler yapılabilir. Yarını değiştirebilirsiniz!

Yarının peşinden gidin! 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yepyeni dünyalar keşfetmenin heyecanını bir kere tatmışsınızdır. Ve bu damağınızda artık vazgeçilmesi imkânsız bir tat bırakmıştır!

Zaten gidilecek yol, keşfedilecek diyar biter mi hiç...

7. Korkularınızın üstesinden gelmek için tek yapmanız gerekenin onlarla yüzleşmek olduğunu çok iyi bilirsiniz! Aksi takdirde korktuğunuz şeylerden kurtulmak imkânsızdır!

8. Kötülüğün ne olduğunu ve kötülükle mücadele etmeyi erken yaşta öğrenmişsinizdir. Zaman zaman yılgınlıklar yaşasanız da savaşmak için yeteri güce sahip olduğunuzu bilirsiniz!

Harry bunun en büyük kanıtlarından biriydi.

9. Kendi seçimlerinizi başkasının ellerine bırakmadan kendinizin yapması gerektiğiniz bilirsiniz! Ve kendi seçimlerinizin sonuçlarını da göğüslenebilmeyi...

10. Hayatta kayıplarınızın olabileceğini ancak içinizde bir yerde onların hâlâ sizinle beraber olduğunu bilirsiniz!

Ve onlardan güç alabileceğinizi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hiçbir şey için acele edilmemesi gerektiğini; deneyimin de, bilgeliğin de zamanla geldiğini öğrenmişsinizdir!

Harry'nin sürekli başına üstesinden geldiği dertler açmasıyla ne kadar aceleci ve acemi olduğunu görmüşsünüzdür. Ama o da böyle deneyim kazandı, böyle büyüdü. Herkesin yöntemi farklıdır! 😉

12. Her zaman dostlarınız ve sizi sevenler olsa da hayatın büyük çoğunluğunda yalnız mücadele etmeniz gereken zamanlar olduğunu da öğrenmişsinizdir!

Beraber yürümek kadar yalnız da yürüyebilmenin, ayakta kalabilmenin önemi...

13. Yaşamın içinde, en zor zamanda, omzunuza konacak küçük bir sihrin mümkün olduğunu öğrenmişsinizdir! Ve sakın unutmayın; insan bazen kendi sihrini kendi yaratır!

En can alıcı zamanlarda küçük sihirlerinizin ve tılsımınızın hiç kaybolmaması dileğiyle... 🔮 💜

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
550
452
35
29
21
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

22 yaşındayım hala kabul mektubu bekliyorum....

Dale Cooper

Belki bugün değil ama elbet bir gün... 😇

Anti Emperyal

Burunsuz piç

Pasif Kullanıcı

mısırımı patlatıp yine seriyi izlemeye başlıcam tşk editor