Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yüzüklerin Efendisi Karakterisin?

etiket Hangi Yüzüklerin Efendisi Karakterisin?

Osman Avcı
11.04.2014 - 20:16 Son Güncelleme: 13.04.2014 - 01:07

J. R. R. Tolkien'in başarısı hemen hemen tüm insanlığı kapsayabilen tipleştirmelerinden gelir. Bu karakterlerin zaafları ve güçleri herkes için geçerlidir kuşkusuz.

Peki, siz bu karakterlerden hangisisiniz? 

Bu testi yapmadan geçemezsin!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bizi var eden şey, iyi yönlerimiz değil; günahlarımızdır. Aşağıdan bir günah seçin!

Bir Uruk Hai ya da ork sizi ancak neyle yok edebilir?

Bütün güç elinizde diyelim ve size muhalefet edebilecek hiçbir ademoğlu yok evrende. Dünya sizce nasıl bir yer olurdu?

Yukarıdaki soruya samimi bir biçimde cevap verin! Çünkü güç insanı baştan çıkartır. Bu sefer Distopyanızı kurun yani!..

Yukarıdaki soruya samimi bir biçimde cevap verin! Çünkü güç insanı baştan çıkartır. Bu sefer Distopyanızı kurun yani!..

Sizce, ideal bir işin olmazsa olmaz özelliği nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Açlık bastırdı, akşam yemeğine de daha çok var.. Hangisiyle açlığınızı bastırırdınız?

Karşı cinste aradığınız en önemli özellik nedir?

Hayalinizdeki evi seçin!

Aşağıdaki psikolojik/beyinsel rahatsızlıklardan hangisine daha yakınsınız?

Son olarak, bir yüzük seçin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Hobbitler" çıktı!

"Hobbitler" çıktı!

Siz tam bir eğlence küpüsünüz. Eğlencesiz bir hayat sizin için düşünülemez. Bunun yanında arkadaş canlısı olduğunuzu bilmem söylememe gerek var mı? Ayrıca maceraperest ve de yemeklere düşkünsünüz. Son olarak sizi hafife almak tarihin hatası olur. 'Yavaş giden atın çiftesi pek olur' hesabı, öyle bir yerde, öyle bir şey yaparsınız ki, tarihi bile değiştirebilirsiniz...

"Gandalf" çıktı!

"Gandalf" çıktı!

Sağduyunun ve tecrübenin vücut bulmuş halisiniz. Bu gözler neler gördü, neler geçirdi, hey gidi hey!.. Korumacısınız da ayrıca. Sevdikleriniz için kendinizi 'You shall not pass' diye balrogların, iblislerin, goblinlerin önüne atabilirsiniz hiç düşünmeden. Bir de son anda ortaya çıkma gibi bir huyunuz var ki, adeta süvariler gibisiniz. İnanmayanlara, 5. günün şafağını hatırlatabilirsiniz gönül rahatlığıyla :)

"Aragorn" çıktı!

"Aragorn" çıktı!

Siz tam bir lidersiniz. Lider olduğunuzu da sağda solda avazınız çıktığı kadar bağırarak duyurmanıza da hiç mi hiç gerek yok! Çünkü bazıları lider doğar, bazılarıysa sizi aşağı çekmek için türlü kumpaslar kurar. Zarar yok, sizi bilen bilir. Kılıç da sizde, ferman da sizde, mühür de.. Bunu sakın ama sakın unutmayın ;)

"Legolas" çıktı!

"Legolas" çıktı!

Estetiğin vücut bulmuş halisiniz. O kadar estetik, o kadar şık, o kadar incesiniz ki, kelimeler yetersiz. Yolda yürürken yere değmiyor, adeta uçuyorsunuz. Bu da pek tabii ki zerafetinizden ileri gelmekte. Mesela o kadar silah varken, balta, kılıç, uzunkılıç vb., neden oku seçtiniz. Çünkü elinize yakışıyor. Kadınsanız güzel, erkekseniz yakışıklısınız. Mayaların orta dünyaya armağınısınız kısaca: sizden pek az var!

"Gimli" çıktı!

"Gimli" çıktı!

Sizi anlatan kelime: ONUR, -çok net-. Şeref yoksunlarının, basit hesapların peşinde koşanların kafa yapası, bir 'onur' baltasıyla ortadan ikiye yarılması mı gerek. Hoop hemen siz bitiverirsiniz. Bu onurlu mücadeleniz çoğu zaman yerini bulmasa da, inadına, sonuna kadar, son nefese kadar mücadele edersiniz. Sağlamsınız çünkü, doğru bildiğiniz yoldan ayrılmazsınız orta dünya ikiye ayrılsa.

"Gollum" çıktı!

"Gollum" çıktı!

Basitçe hayat sizi böyle yaptı. Yoksa siz bilmiyor musunuz, efendi gibi takılıp, ikiyüzlü gibi sağa sola gülücük dağıtmayı. Ama hayat bazılarına pek acımıyor. Bunun yanında o kabuğunuzun içinde altın gibi bir kalp var ve güzel duygular çoğunlukta. Açmasını bilene kıymetlimiss, açmassınısı bilene :)

"Ağaçsakal/Entler" çıktı!

"Ağaçsakal/Entler" çıktı!

'Temkinli ve sabırlı olmak' nedir sorusunun tek cevabısınız adeta. Bu da aklınızdan ileri gelmekte. Olaylara objektif bakışınız ve yeni çıkan şeylere ihtiyatlı yaklaşımınız takdire şayan. Yine de bu durumunuz, bazen karar almanızı geciktirebiliyor. Mesela arkadaşlarınızla nereye gideceğinizi tartışıyorsunuz: Mutabık kalıyorsunuz. Ya da haklıyı haksızı ayırt ederken, yine mutabık kalıyorsunuz. Ancak bir harekete geçerseniz, ortada ne Isengard kalır ne de Mordor. Varsa şekliniz, Fangorn'a bekleriz :)

"Sauron" çıktı!

"Sauron" çıktı!

Kötülüklerin başı demek bile yetersiz size. Çünkü kötülüğün ta kendisi sizsiniz. Güçlü olmak, iktidar sahibi olmak, muhalefeti tamamen yok etmek sizin favori kavramlarınız. Size diktatör ve baskıcı demek bile eksik aslında. O çıkasıca gözünüzün ulaşmadığı yer yok ayrıca. Sizin hakkınızda denilebilecek tek olumlu şeyse, 'En saf melek bile hak edemez cenneti, senin cehennemi hak ettiğin kadar!' :)

"Boromir" çıktı!

"Boromir" çıktı!

'Hızlı yaşa, genç öl' sözü, sizi özetler nitelikte. Nam-ı diğer deli fişek. İki dakika yerinizde durmanızsa namümkün. Kıpır kıpır ve hayat dolusunuz. Haksızlığa da hiç gelemediğinizi söylemek elzem. Haksızlıkların üstesinden gelmek içinse illegal yollara sapabiliyorsunuz. Mesela kötülükle mücadele için, azıcık özel güce sahip olsanız ne çıkar. Son olarak dikkat edin kendinize! Çünkü sizin oynadığınız tüm karakterlerin hunharca öldürüldüğü üzerine bazı söylentiler dolaşıyor :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
386
185
82
78
39
32
32