Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yılbaşı Filmini İzlemen Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Hangi Yılbaşı Filmini İzlemen Gerektiğini Söylüyoruz!

Nsycl
28.12.2016 - 17:40

Evet yılın o zamanları geldi. Herkesi yılbaşı heyecanı sardı. 2017 için yeni hedefler, yeni planlar, yeni başlangıçlar. Biz de bu ruhu daha içinizde yaşamanız için hangi yılbaşı filmini izlemeniz gerektiğini söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yılbaşı gecesi ne yapmayı düşünüyorsun?

2. 2016'nın en iyi şarkısı sence hangisi?

3. Ne yapacağını bir kenara bırakırsak, en iyi yılbaşı senaryosu hangisi sence?

4. Sana yılbaşı hediyesi verilecek olsa, hangisini isterdin?

5. Bir yılbaşı ağacı seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu köpeklerden biri seçmeni istiyoruz şimdi de!

7. 2017'den beklentilerin ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Evde Tek Başına" çıktı!

"Evde Tek Başına" çıktı!

Senin bu yılbaşı nostaljiyi 'Evde Tek başına' ile yaşaman gerek! Bildiğin senaryoyu bir pazar günü ailenle izliyormuşçasına izlemek ya da belki de gerçekten ailenle tekrar izlemek seni mutlu edecek bir aktivite olurdu. Sıcacık evinde koltuğuna kurul ve filmin keyfine bak. Mutlu yıllar!

"Cehennem Silahı" çıktı!

"Cehennem Silahı" çıktı!

Yılbaşı hissini yılbaşı temalı bir aksiyon filmiyle yaşamak? Hem de en klasiklerden en güzellerden biriyle yaşamak? Bizce çok mantıklı! Belki maraton yaparsın kim bilir? Aileyi, dostluğu ve aksiyonu hissetmek için doğru bir tercih. Mutlu yıllar!

"Grinch" çıktı!

"Grinch" çıktı!

Yılbaşı filmlerinin sözlükteki karşılıklarından biri olan Grinch'i izlemelisin. Hem o nostaljiyi yakalamak hem de hayal gücünün güzel örneklerinden birini izlemek yorucu bir yılbaşı gecesinin ardından keyifli olabilir. Mutlu yıllar!

"Noel Gecesi Kabusu" çıktı!

"Noel Gecesi Kabusu" çıktı!

Bir Tim Burton klasiği olan bu filmi tekrar tekrar izlemekten sıkılmayanlar tonla insan var! Sen de bunlardan biriysen ya da hiç izlemediysen güzel bir animasyona hazır ol. İçeceğini battaniyeni al, filmin keyfine bak. Mutlu yıllar!

"Aşk Her Yerde" çıktı!

"Aşk Her Yerde" çıktı!

Sevgiliyle izlemelik iç ısıtan ve eğlenceli bir film mi arıyorsun? Romantik ve huzurlu bir şekilde 2017 mi başlamak istiyorsun? En doğru kararı verdin. Hem de yeni yıl temalı bu filmle birlikte yılbaşı ruhunu da yaşamaya hazır ol. Mutlu yıllar!

"Gremlinler" çıktı!

"Gremlinler" çıktı!

90'larda çocuk olanların büyük korkularından biri olmuş, tekrar tekrar izlendiğindeyse büyük keyif veren bir film 'Gremlinler'. Arkadaşlarınla ya da yalnız izlemekten keyif alacağın yanında içkini içip abur cuburunu yediğin bir yılbaşı için iyi bir tercih olduğunu söyleyebiliriz. Mutlu yıllar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
273
190
97
83
30
29
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diabolus

"Evde Tek Başına" çıktı!'da daha kaç kere izleyek :)

Pasif Kullanıcı

The Polar Express diye bir animasyon vardı, çok gerçekçiydi. Çok da güzeldi. Bana çıkmadı ama onu aklıma getirdi. İzliyim bari bi ara..

Neslihan İŞMAR

"Evde Tek Başına" çıktı!Senin bu yılbaşı nostaljiyi "Evde Tek başına" ile yaşaman gerek!Bildiğin senaryoyu bir pazar günü ailenle izliyormuşçasına izlemek ya... Devamını Gör